Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Faito
Podíval jsem se na Reinu a čekal na její kývnutí nebo zavrtění hlavou. Byl jsem připraven vyrazit dopředu a jednu mu natáhnout.
Podíval jsem se na Reinu a čekal na její kývnutí nebo zavrtění hlavou. Byl jsem připraven vyrazit dopředu a jednu mu natáhnout.
Anonymný- Anonymní
"Dovoluješ si mě odporovat už zase? Chceš abys dopadl stejně jako Akihiro, vážně mě přestávají bavit tvé výlevy nálady moc dobře výš co jsem zač a jen tak mě nezměníš." stoupla jsem si vedle Akihira a zlostně se na Everesta dívala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mounth mi povedal o smrti Rin a povedal aj to kto je jej vrahom...
Tentokrát to nenechám tak ja som Rokudaime Raikage (aspon myslím) a pomstím smrt svojich ludí...
Tentokrát to nenechám tak ja som Rokudaime Raikage (aspon myslím) a pomstím smrt svojich ludí...
Anonymní- Anonymní
"Prosím když mě zasáhneš. Rin si svou smrt vyžádala sama a najednou tě to zajímá, že? Opravdu se s tebou o tom teď nehodlám bavit o mích nejlepších kouscích." řekla jsem nevrzušeně a prošla obrazem zase zpět na chodbu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Já následoval Reinu a pořád hlídal, kdyby na ni někdo zaútočil. Dělal jsem jí něco jako stěnu, ale nemluvil jsem. Jen jsem byl blízko u ní, abych mohl dýchat její vůni. I toto mi stačilo....
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Faito
Vyrazil jsme za nimi a mlčel jsem. Jednu ruku jsem měl na wakizashi zavěšeném na zádech a druhou jsem měl volně podél těla, abych mohl zasáhnout.
Vyrazil jsme za nimi a mlčel jsem. Jednu ruku jsem měl na wakizashi zavěšeném na zádech a druhou jsem měl volně podél těla, abych mohl zasáhnout.
Anonymný- Anonymní
Dívala jsem se za ním
"Myslím že to pro dnešek stačilo. Akihiro myslím, že víš kde jsou pokoje pro hosty." otočila jsem se na oba
"Půjdu si lehnout a žádný blbosti."
"Myslím že to pro dnešek stačilo. Akihiro myslím, že víš kde jsou pokoje pro hosty." otočila jsem se na oba
"Půjdu si lehnout a žádný blbosti."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Hai, madam... řekl jsem a pak jsem se usmál: Dobrou noc...byl to krásný den strávený s vámi... pak jsem se podrbal na nose a cítil jsem se nějak divně. Sakra, ten prášek zapůsobil... začervenal jsem se a modlil jsem se, abych neřekl něco dalšího.
Hai, madam... řekl jsem a pak jsem se usmál: Dobrou noc...byl to krásný den strávený s vámi... pak jsem se podrbal na nose a cítil jsem se nějak divně. Sakra, ten prášek zapůsobil... začervenal jsem se a modlil jsem se, abych neřekl něco dalšího.
Anonymný- Anonymní
Podívala jsem se překvapeně na Faita
"Do půl hodiny to povolí jestli sis vdechnul." řekla jsem se sladkým úsměvem
"Do půl hodiny to povolí jestli sis vdechnul." řekla jsem se sladkým úsměvem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Já k ní jen došel a znovu nasál její vůni. Hezky jsem se usmál a rukama ji přitáhl k sobě. Potom jsem jednu zvedl a jemně ji pohladil po vlasech. Sklonil jsem se nad její krk a dal jí jeden hřejivý a dlouhý polibek. Hned na to jsem se oddálil a naposledy jí věnoval příjemný úsměv. Z dalším pohlazením po tváři jsem se rozešel pryč k pokojům. Ještě jsem se ohlédl a podíval se jí do oka, než jsem zmizel za rohem.
Shinobi
"možná jsem to vážně přehnala." šeptla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Shunshinem jsem se přesunul k Akihirovi a dal mu waki pod krk ještě, než se stihl oddálit od Reiny. Podíval sjem se na Reinu a čekal na rozkaz.
Shunshinem jsem se přesunul k Akihirovi a dal mu waki pod krk ještě, než se stihl oddálit od Reiny. Podíval sjem se na Reinu a čekal na rozkaz.
Anonymný- Anonymní
Já se zastavil a ani se na něj nepodíval, ani na meč. Bylo mi to úplně jedno. Pokud nic nedělal Reině, tak to bylo v pořádku...
Shinobi
"Ne Faito nech ho....on se z toho vyspí." pousmála jsem se a došla k nim a položila Faitovi ruku na rameno
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Odložil jsem wakizashi. Hai... přikývl jsem a omluvně jsem se na něj podíval. Pak jsem se ještě ujistil, že Reina zašla do svého pokoje a pak jsem odešel spát...
Odložil jsem wakizashi. Hai... přikývl jsem a omluvně jsem se na něj podíval. Pak jsem se ještě ujistil, že Reina zašla do svého pokoje a pak jsem odešel spát...
Anonymný- Anonymní
odpojila jsem se od nich a šla do své ložnice převlékla jsem se a uložila se ke spánku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Já se na něj usmál jakoby se nic nestalo a pak ještě na Reinu. Počkal jsem, až zajde do svého pokoje a vydal se najít nějaký volný pokoj.
Po chvíli jsem jej našel. Hodil jsem si jen rychlou sprchu a přitom stále myslel jen na ni. Hodil jsem na sebe boxery a zalehl do postele. Moje myšlenky se stále vraceli k té puse a pohlazení a s tímto blaženým pocitem jsem usínal, abych si o ní mohl nechat zdát...
Po chvíli jsem jej našel. Hodil jsem si jen rychlou sprchu a přitom stále myslel jen na ni. Hodil jsem na sebe boxery a zalehl do postele. Moje myšlenky se stále vraceli k té puse a pohlazení a s tímto blaženým pocitem jsem usínal, abych si o ní mohl nechat zdát...
Shinobi
Přišel jsem a zaklepal čekal jsem jestli budu moci vejít.Byl jsem jak úplně někdo jiný(jako na Avataru) takže mě nikdo nemohl poznat
Anonymní- Anonymní
Faito
Došel jsem ke dveřím, protože někdo klepal. Postavil jsem se do dveří tak, aby mě nemohl obejít. Co chceš a kdo jsi?
Došel jsem ke dveřím, protože někdo klepal. Postavil jsem se do dveří tak, aby mě nemohl obejít. Co chceš a kdo jsi?
Anonymný- Anonymní
Já jsem Shew ty si mě nepamatuješ?Jsem ten ze včerejška Uchechtnu se.
Anonymní- Anonymní
Faito
EHm...ne? řeknu stejně udiveným hlasem, ale ani se nepohnu. Jak to vypadáš?
EHm...ne? řeknu stejně udiveným hlasem, ale ani se nepohnu. Jak to vypadáš?
Anonymný- Anonymní
Trošku jsem změnil vzhled. zasměju se šíleně.Je to aspoň trochu cool? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Faito
Hm...vypadáš stjeně hnusně jako včera řeknu, když si ho porhlídnu od hlavy k patě. Tak co chceš?
Hm...vypadáš stjeně hnusně jako včera řeknu, když si ho porhlídnu od hlavy k patě. Tak co chceš?
Anonymný- Anonymní
Potřeboval bych povolení do Kemono no Sato abych mohl podepsat smlouvu na sumona. řeknu
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: