Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Ja som dobehol už k nej .
Potom som jej nabídol ruku .
"Hikari chan ... mala si sa pozerať pod nohy a nie namňa ."
Poviem a v duchu sa usmejem a pomôžem jej vstať
Potom som jej nabídol ruku .
"Hikari chan ... mala si sa pozerať pod nohy a nie namňa ."
Poviem a v duchu sa usmejem a pomôžem jej vstať
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem se učil to jutsu co mě dala asistentka kazekage.
Anonymní- Anonymní
Chytla jsem se ruky, zatáhla za ní aby spadl taky XD.
A potom jsem si stoupla a řekla.. :´´Shiro-kun ... mal si sa pozerať pod nohy a nie namňa .´´ se stejným přízvukem a přitom se chechtala...
A potom jsem si stoupla a řekla.. :´´Shiro-kun ... mal si sa pozerať pod nohy a nie namňa .´´ se stejným přízvukem a přitom se chechtala...
Anonymní- Anonymní
"No tak toto si nemala ... "
Poviem lišiacky a vstanem pristúpim k nej a začnem ju poriadne štekliť .
"Čože som nemal ?"
Poviem lišiacky a vstanem pristúpim k nej a začnem ju poriadne štekliť .
"Čože som nemal ?"
Anonymní- Anonymní
Něco jsem zaslechl.Co to? otočil jsem se,ale nikdo tam nebyl tak jsem znovu cvičil.
Anonymní- Anonymní
Byla jsem hodně lechtivá a tak jsem se samozřejmě začala hned chechtat
a všelijak kroutit. ´´Shir-ro.. nech-nech to-toho..!!!´´ chechtala jsem se a nemohla přestat. Po chvilce mě lechtal až že jsem se neudržela na nohou a musela si lehnout
a chechtat se dál...
a všelijak kroutit. ´´Shir-ro.. nech-nech to-toho..!!!´´ chechtala jsem se a nemohla přestat. Po chvilce mě lechtal až že jsem se neudržela na nohou a musela si lehnout
a chechtat se dál...
Anonymní- Anonymní
A ja som ju pekne krásne šteklil ďalej aj na zemi pekne som jej to chcel vrátiť .
Anonymní- Anonymní
Zkusil jsem hodit kunai s výbušným lístkem do terče.Trefil jsem se a byla to docela rána.Kousek jsem musel odskočit.
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem se smála a začali mi slzet oči.. ´´ Shi-Shiro-ku-kun !! Už-ž ne-ee...!´´
A tak to bylo celkem dlouho...
A tak to bylo celkem dlouho...
Anonymní- Anonymní
Ja som si už k nej kľakol a chvíľu som pokračoval no nakoniec som už prestal a pozeral k nej .
"Prepáč nechal som sa uniesť ."
"Prepáč nechal som sa uniesť ."
Anonymní- Anonymní
Chytla jsem ho za krku a přitáhla jsem si ho k sobě a dala mu dlouhý udýchaný polibek.
Sedla jsem si a rozdýchávala jsem to..´´Huuf... kdybys nepřestal tak jsem mrtvá smíchy...´´ zažertovala jsem a přitisknu se k němu...
Sedla jsem si a rozdýchávala jsem to..´´Huuf... kdybys nepřestal tak jsem mrtvá smíchy...´´ zažertovala jsem a přitisknu se k němu...
Anonymní- Anonymní
Přece jen jsem něco slyšel. řeknu si a skočím na jeden ze stromů všimnu si těch dvou a sledoval je,ale tak aby o mě nevěděli.
Anonymní- Anonymní
Ja som ju tiež k sebe nežne privinul .
"Umm tak to by ťa musel potom nejaký princ zobudiť ako šípkovú rúženku ."
Poviem a venujem jej teraz jeden bozk ja .
"Umm tak to by ťa musel potom nejaký princ zobudiť ako šípkovú rúženku ."
Poviem a venujem jej teraz jeden bozk ja .
Anonymní- Anonymní
´´Juuuuuu.. a kdo by asi tak mohl být princ?´´ usmála jsem se.
Už jsem se moc chechtat nemohla. Důvod? Bolely mě břišní svaly.
Hmmmm.. takovéhle posilování... zasmála jsem se v duchu.
Yuusuke odběh. Nikdo z nás ho neviděl....ovšem podle pachu zjistil kdo a kde a tak zaběhl tam kde se mu to nejvíce zamlouvalo. Zůstal stát přesně čumákem kolmo a Shikiho.
Už jsem se moc chechtat nemohla. Důvod? Bolely mě břišní svaly.
Hmmmm.. takovéhle posilování... zasmála jsem se v duchu.
Yuusuke odběh. Nikdo z nás ho neviděl....ovšem podle pachu zjistil kdo a kde a tak zaběhl tam kde se mu to nejvíce zamlouvalo. Zůstal stát přesně čumákem kolmo a Shikiho.
Anonymní- Anonymní
Takže oni spolu něco mají? řeknu si potichu a sleduju je.
Anonymní- Anonymní
"Nóó tak možno ja možno ten na strome alebo neviem ale radšej ja sa hlásím ."
Predsa len môj vietor skúmal okolie nieustále preto som o ňom vedel no bolo mi to v podstate jedno .
Predsa len môj vietor skúmal okolie nieustále preto som o ňom vedel no bolo mi to v podstate jedno .
Anonymní- Anonymní
´´Já bych to nechala na tom co je na stromě...´´ rýpla jsem do něho rukou...
´´Dělám si srandu..´´ zase jsem si ho přitáhla...
Yuusuke se na nás také koukal, ale nechtěl... trošku ho to mrzelo...*Ne asi... to vidíš ne?*smutně se uchechl, ale na sobě nedal nic znát...
´´Dělám si srandu..´´ zase jsem si ho přitáhla...
Yuusuke se na nás také koukal, ale nechtěl... trošku ho to mrzelo...*Ne asi... to vidíš ne?*smutně se uchechl, ale na sobě nedal nic znát...
Anonymní- Anonymní
Tobě je líto,že už se ti nevěnuje tak hodně jako vždy,že? zeptám se ho a pohladim ho.
Anonymní- Anonymní
"Umm no preto predsa len by som ťa teraz ušteklil ešte raz a poriadne ."
Poviem a všímam si teraz len jej ostatok som nemal prečo .
Poviem a všímam si teraz len jej ostatok som nemal prečo .
Anonymní- Anonymní
´´Neeeee.. jen to ne !!´´ řekla jsem se smíchem a přitiskla jsem se k němu ještě víc..
Yuusuke zakroutil hlavou...*Ne. Jsem rád, že je tak veselá...Hm ?!!! jakto že se mnou mluviš? se mnou umí mluvit jenom Hiraki!!! a ještě k tomu telepaticky jsem ti všech řek!! Co kdybys mi večer lezl do hlavy a vidělbys ty krásné.. ehm...*začal panikařit..
Yuusuke zakroutil hlavou...*Ne. Jsem rád, že je tak veselá...Hm ?!!! jakto že se mnou mluviš? se mnou umí mluvit jenom Hiraki!!! a ještě k tomu telepaticky jsem ti všech řek!! Co kdybys mi večer lezl do hlavy a vidělbys ty krásné.. ehm...*začal panikařit..
Anonymní- Anonymní
Hele klid. řeknu a podívám se na znak našeho klanu.Z pod masky mi tekli slzy.Nemusíš hned panikařit.
Anonymní- Anonymní
Držal som ju u seba a nepúštal som ju teraz od seba .
"Nóó tak keď bude Hikari chan dobrá tak ešte pouvažujem ... "
"Nóó tak keď bude Hikari chan dobrá tak ešte pouvažujem ... "
Anonymní- Anonymní
Díval jsem se pořád na ně.Párkrát my ještě z pod masky vykápli slzy,ale pak jsem na ně zavolal.Tak vy spolu něco máte. Obrátil jsem se a chystal se jít cvičit otočil jsem se ještě na toho vlka.Jdeš semnou?
Anonymní- Anonymní
´´Tak to budu hodna...´´ Nechala jsem se objímat. A pak se mi rozsvítilo. Co ten včerejší boj ?
*Yuusuke pojď ke mě zlato..*Yuusuke se lekl a začal se ohlížet..*no? coje? dějě se něco?**Taijustu bude..*
´´Shiro včera jsem navrhla taijutsu boj můžeme začít dneska ?´´
*Yuusuke pojď ke mě zlato..*Yuusuke se lekl a začal se ohlížet..*no? coje? dějě se něco?**Taijustu bude..*
´´Shiro včera jsem navrhla taijutsu boj můžeme začít dneska ?´´
Anonymní- Anonymní
Skočím k těm dvoum.Hele co takhle zkusit vy dva proti mě? zeptám se jich.
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: