Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 36 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 36 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 36 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:13

alespon se protahnu. delej jak chces. me je to jedno.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 36 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:13

´´Woooooooooaw....to je bezva pocit...´´
řekla jsem a ještě jednou se na ně z výšky podávala...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:15

Jak myslíš. švihnu shikou proti němu,ale tak aby to kdyžtak nebyl smrtelné takže to bylo na nohy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:24

Tesne pred tim nez kemne dorazil Jeho Shik. Zacala ma cakrova cepel zarit a vutvorila kolemme barieru jenz odrazila Jeho utok na nej. A predemnou se se zacala objevovat postava z cakry. A Povida Jay-Sama

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Sat 29 Oct - 17:27, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:26

Odleteli sme preč .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:27

Kso! skočil jsem salto dozadu a ufiklo mi to trochu vlasy.Vím jsi silnější a rychlejší,ale musím se snažit co nejvíce protože ty jsi mi zachránil život a tvý kamarádi mi pomohli tak já pomůžu tobě aby jsi mohl do té nemocnice! řeknu a čekám co udělá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:31

(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:35

Postav z cakry se zacinala objevovat a jeji tvar uz je jasne viditelna vypada presne jako zastupkine akorat mladsi. Hiraki to neni mozne T-ty jsi zemrela. Ano ale kdyz jsi bojoval se svym bratrem tva matka zapecetila mou Cakru do teto cepele a ve chvily kdy budes blizko smrti ti rici pravdu.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:37

Prosím nech si říct a pojď do té nemocnice! řeknu mu a přibližoval jsem se k němu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:44

Ja jsem zklamal vsechny cely klan je mrtvy mou vinou. Ne Jay-Sama tak bylo dano neni to tva Vina To Bylo urceno. A vsichni to vedeli ze prisel jejich cas ve chvily kdy se objevila Tva vudcovska pecet Na tve hrudi a sahla mi na hrudnik me tricko se rozpadlo a ma pecet se zjevila uz natrvalo nemizela.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:46

Byl jsem už blízko něho.Prosím pojď do té nemocnice.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:53

Jay-Sama Ta pecet byla symbolem toho ze nas klan zemre krome praveho vudce a to jsi ty. Vsichni to vedely a verily ze ty jej obnovis a bude silnejsi a znamejsi nez kdykoliv predtim. Hiraki Ja jsem te miloval i kdyz jsem ti to nikdy nebyl schopny rict A je mi lito ze jsem se k tobe choval tak lhostejne. Vim i ja te milovala od te chvile co jsme se poprve setkali. A jeste ti neco rict bud takovy jaky jsi byl kdyz jsme byli spolu a ne takovou troskou jako jsi ted v tobe jsou nadeje celeho klanu. (jinak ta poistava je viditelna nevidim ji jenom ja ale i tyShiki )

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Sat 29 Oct - 17:55, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:54

Prosím jdi do té nemocnice! zřejmě mě vůbec nevnímal šel jsem k němu blíž a blíž.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 18:05

Jay-Sama Ted ti dam posledni klic k tomu aby jsi byl vudce A to je schopnost ovladnout techniku ztelesneni zvirete v tve dusi. Hiraki Uvidim te jeste nekdy? asi ne ale navzdy budu v tvych vzpominkach jsi ten jenz byl zvoleny chtela bych stebou byt vic nez jsem byla Ale ted vylecim tva zraneni nez ti predam zbytek techniky.Me telo zacala obalovat ruzova cakra a ma zraneni se zacala lecit a hojit.
(jinak ta poistava je viditelna nevidim ji jenom ja ale i ty Shiki )
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 18:07

Ustoupil jsem.Co to je? zeptám se sám sebe a kobrtnu o kámen.Spadnu na zem a hlavou se praštím o zem.Au kso. ležel jsem na zemi z hlavy mi jen trochu kapala krev,ale jinak to moc nebolelo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 18:18

Jay-Sama Budes skvelym vudcem ale musis Take prijmout zodpovednost za sve ciny. Neboj se udelam to. A ted Ti dam techniku jenz ti chybela k dokonalosti. Postava udelalala pecete a sahla mi na stranu hrudniku kde mam srdce. kolem meho tela se ojevila zlata aura. Tak ma cakra uz skoro mizi Zbohem na nezapomen na Me ma Lasko. A polibyla me na tvar a postava zacinala mizet ale i tak slo videt jak ji po tvari stekaji slzy.Zbohem nikdy nezapomenu. A i po me tvari zacali stekat slzy Zbohem Hiraki- chan Miluji te a nikdy nezapomenu.

(jinak ta poistava je viditelna dokonce i slysis co rika nevidim ji jenom ja ale i ty Shiki )
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 18:21

Kdo...kdo to je? zeptal jsem se sám sebe když ta postava mizela.Vztal jsem ze země.Přišel jsem ztěžka k tomu klukovi a dám mu ruku na rameno.Už asi vím kdo to byl.Promiň.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 18:36

Jay-sama nez zmizim uplne Chci jeste jednou videt tu techniku A dokonalou. at mi v mem srdci zustane vzpominka na tu nadheru ikdyz byl to nadherny pohled ikdyz jsi ji jeste plne neovladl prosim pro mne udelas to? A jeste jedna vec prosim nos Mou Cakrovou cepel pri sobe at ja vzdy budu casti tebe. Dobre udelam to Hiraki-chan. A neboj se vzdy ji budu mit u sebe Shiki prosim ustup alespon 10Metru.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 18:37

Odstoupil jsem od něj 10 metrů.A čekal jsem co se bude dít dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 18:47

Postavil Jsem se aposkladal jedinou pecet. Ninpo:Ztelesneni zvireci esence. Kolem meho tela se zacinala ojevovat zlata aura jenz se zacinala rozrustat a menit ve zlatou cakru jesnz mela silenou koncentraci a hustotu kolem me ze zacinala trhat zemina a litat kolem i nektere stromi se zacali lamat. Po chvili se zacala cakra formovat do tvaru a podobu Orla. Jakmile byla cakra ve tvaru Orla za calo se tvorit peri ze to vypadalo jako by primo pred ocima zacalo rust. To je pro tebe Hikari-chan. Nadhera a ted Jsi vazne uzasny Miluji te a pote zmizela. Taky te miluji. Zbohem.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 18:50

Hele jestli ti můžu nějak pomoct. Šel jsem pomalu k němu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 18:56

Yuusuke se na to jen koukal a kroužil očima ?
*Ach ta děcka...*sedl si a čekal až přijde dobrá příležitost
Vítr vanul a jemu se začaly kroutit chlupy..*Budu musel říc tomu blonďákovi aby mě ostříhal..*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 19:01

Šel jsem pomalu pryč.Promiň už půjdu jsem ospalý nebudu tě otravovat. řeknu příjdu ještě k tomu vlkovi a pohladím ho.Měj se. odejdu.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 19:02

*Zarec chlapče!!* zvedl packu a a zasalutoval...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 19:06

Ne jsem v poradku
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: