Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Zoramu
Než si se stačila rozkoukat stál jsem před tebou.No asi si rozmyslim to taijutsu.Chytl jsem ji zezadu za oblečení abych ji pomohl na nohy a tím si ji trochu nadhodil.Když byla trochu nad zemí nakopl jsem ji kolenem do břicha.Omlouvám se.Nerad biji ženy.A další rána byla loktem dozadu za hlavu.
Než si se stačila rozkoukat stál jsem před tebou.No asi si rozmyslim to taijutsu.Chytl jsem ji zezadu za oblečení abych ji pomohl na nohy a tím si ji trochu nadhodil.Když byla trochu nad zemí nakopl jsem ji kolenem do břicha.Omlouvám se.Nerad biji ženy.A další rána byla loktem dozadu za hlavu.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Po první ráně bych se ještě postavila, po druhé jsem se jednou rukou opřela o zem a prudce jsem se otočila. V té chvíli už jsem měla v dlani kouli žhavé páry.
"Netsugan!" vykřikla jsem. Pálící koule velmi podobná Rasenganu se mi v ruce ještě víc rozzářila. Namířila jsem ji na něj, ale neudělala jsem už dopředu ani krok. Jen jsem tam stála s napřaženou dlaní. Měla jsem co dělat, abych zůstala stát. Chakra mi sice ještě zbývala, ale co se týkalo mé fyzické kondice, nebylo to nic moc, ač jsem byla kunoichi.
"Netsugan!" vykřikla jsem. Pálící koule velmi podobná Rasenganu se mi v ruce ještě víc rozzářila. Namířila jsem ji na něj, ale neudělala jsem už dopředu ani krok. Jen jsem tam stála s napřaženou dlaní. Měla jsem co dělat, abych zůstala stát. Chakra mi sice ještě zbývala, ale co se týkalo mé fyzické kondice, nebylo to nic moc, ač jsem byla kunoichi.
Anonymní- Anonymní
[i]Prisel Jsem na cviciste a videl zastupkini jak bojuje a sledoval jsem boj
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Zoramu
Meiton:Shinku!Vysál jsem opět její jutsu.Meiton:Nami!Těsně před ní takže neměla šanci uhnout a vlna ji odnesla trochu dál.A já bych řekl že to stačí.
Meiton:Shinku!Vysál jsem opět její jutsu.Meiton:Nami!Těsně před ní takže neměla šanci uhnout a vlna ji odnesla trochu dál.A já bych řekl že to stačí.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Na malou chvíli jsem se zabývala technikou manipulace paměti.
Taková drobná jehla, kterou by mu stačilo dostat do mozku....
Pohodila jsem vlasy a s námahou jsem se vyškrábala na nohy.
"Mohla bych bojovat dál. Bohužel, pokud budete používat to vysávání páry, nemám proti Taijutsu šanci. Je to má slabá stránka." opatrně jsem uznala jeho výhru a na konci jsem se sarkasticky pousmála.
Taková drobná jehla, kterou by mu stačilo dostat do mozku....
Pohodila jsem vlasy a s námahou jsem se vyškrábala na nohy.
"Mohla bych bojovat dál. Bohužel, pokud budete používat to vysávání páry, nemám proti Taijutsu šanci. Je to má slabá stránka." opatrně jsem uznala jeho výhru a na konci jsem se sarkasticky pousmála.
Anonymní- Anonymní
priskocim k zastupkini a ptam se ji: Jste v poradku zastupkine?
Shinobi
Vyšplhala jsem do koruny stromu ... dýchání se zlepšilo... sledovala jsem jak bojujou...
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Po nárazech mého jutsu mohla mít oslabené tělo.Hlavně po té ráně do zátilku.Došel jsem pomalu k ní a podepřel ji.Vzdávám to.Řekl jsem mile.Gratuluji tedy k vítěztví.
Po nárazech mého jutsu mohla mít oslabené tělo.Hlavně po té ráně do zátilku.Došel jsem pomalu k ní a podepřel ji.Vzdávám to.Řekl jsem mile.Gratuluji tedy k vítěztví.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hai, arigato." věnovala jsem Jayovi menší úsměv.
"Jen zjevně budu muset dávat pozor na své techniky a něco nového se naučit."
Na svého "soupeře" jsem vrhla překvapený pohled, ale nechala jsem se podepřít.
Naklonila jsem se k němu a věnovala mu letmý polibek na tvář.
"Tak děkuji, ale nepotřebuji vyhrát. To není pravá síla. Jako takovou momentálně uznávám jen tu Kazekageho a vaši."
"Jen zjevně budu muset dávat pozor na své techniky a něco nového se naučit."
Na svého "soupeře" jsem vrhla překvapený pohled, ale nechala jsem se podepřít.
Naklonila jsem se k němu a věnovala mu letmý polibek na tvář.
"Tak děkuji, ale nepotřebuji vyhrát. To není pravá síla. Jako takovou momentálně uznávám jen tu Kazekageho a vaši."
Anonymní- Anonymní
Wooaaww.... takový galantní...řekla jsem si vduchu slezla ze stromu a šla se kouknout jak je zástupkyni...
Anonymní- Anonymní
Až taký silný sa mi až nezdal ale má hnusné techniky no vyčerpávalo ho to ... neviem iste ale možno je to tak .
Na blízko by sa ku mne nedostal keby letím horšie by bolo ho zasiahnuť neviem ako dlho by mohol ale pohlcovať no bolo by to zaujímavé ale aj tak asi by som naňho nemal ?
Rozmýšľal som ti a zletel som na zem.
O viac som sa už ja ale nestaral .
Na blízko by sa ku mne nedostal keby letím horšie by bolo ho zasiahnuť neviem ako dlho by mohol ale pohlcovať no bolo by to zaujímavé ale aj tak asi by som naňho nemal ?
Rozmýšľal som ti a zletel som na zem.
O viac som sa už ja ale nestaral .
Anonymní- Anonymní
Vazne jste v poradku zastupkine? Nemame vs nekam odnest?
Shinobi
Zoramu
Jakožto radní musím jít příkladem.nechal jsem se políbyt a trochu si odkašlal.A todle mohlo kazit morálku.Pousmál jsem se škodolibě.A eště jednou mi vykneš.
Jakožto radní musím jít příkladem.nechal jsem se políbyt a trochu si odkašlal.A todle mohlo kazit morálku.Pousmál jsem se škodolibě.A eště jednou mi vykneš.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dobře, dobře... Začnu s tykáním." sebrala jsem ze země svůj plášť a přehodila jsem si ho přes ramena.
"Jistě, Jay-kun, Hikari-chan, jsem naprosto v pořádku."
"Jistě, Jay-kun, Hikari-chan, jsem naprosto v pořádku."
Anonymní- Anonymní
A Mimochodem Kdo je zac?
Shinobi
Také jsem se na něho koukla...hmmm.. je celkem silný....
Anonymní- Anonymní
Zoramu
To už jsem říkal.Otočil jsem se na ty děcka.Zoramu Xenidy.Radní.Usmál jsem se na ně.A tak sem zjistil že nikoho nemam.Po hlavě mi sjela anime kapka a já sklonil žalostně hlavu dolů.
To už jsem říkal.Otočil jsem se na ty děcka.Zoramu Xenidy.Radní.Usmál jsem se na ně.A tak sem zjistil že nikoho nemam.Po hlavě mi sjela anime kapka a já sklonil žalostně hlavu dolů.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Mohol by som si prosím s vami zabojovať ja ?
Viem že lepší nebudem len ak by to bolo možné rád by som zistil čo by som proti vám z mohol ak by ste boli proti mne "
Viem že lepší nebudem len ak by to bolo možné rád by som zistil čo by som proti vám z mohol ak by ste boli proti mne "
Anonymní- Anonymní
"Představuji ti člověka, kterého jsem ti slíbila možná půjčit." mrkla jsem na něj.
"Shiro Kazetsuchi. Velmi šikovný shinobi. Možná bude lepší, když si sám vyzkoušíš jeho schopnosti."
"Shiro Kazetsuchi. Velmi šikovný shinobi. Možná bude lepší, když si sám vyzkoušíš jeho schopnosti."
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Pokud ta otázka mířila na mě tak ano.Odvětil jsem stále sklíčen svím neúspěchem.
Pokud ta otázka mířila na mě tak ano.Odvětil jsem stále sklíčen svím neúspěchem.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
´´Hmm... teďka nevím komu fandit..´´řekla jsem polohlasně a pozorovala je...
Anonymní- Anonymní
Odklidila jsem se kousek dál a posadila jsem se pod jeden ze stromů.
Sykla jsem a masírovala si týl. Z dlaně mi přitom proudila do těla smaragdová chakra.
Nemám ráda Taijutsu...
Sykla jsem a masírovala si týl. Z dlaně mi přitom proudila do těla smaragdová chakra.
Nemám ráda Taijutsu...
Anonymní- Anonymní
"Takže teda môžme začnúť ?
A ďakujem ... "
Povedal som smerom k Asistentke lebo som to bral ako pochvalu aj keď moja tvár mala stále rovnaký výraz .
Ja som si vytiahol zatiaľ svoj drevený meč .
A ďakujem ... "
Povedal som smerom k Asistentke lebo som to bral ako pochvalu aj keď moja tvár mala stále rovnaký výraz .
Ja som si vytiahol zatiaľ svoj drevený meč .
Anonymní- Anonymní
Couvala jsem ... potom si šla sednout za zástupkyní..´´Nechcete s něčím pomoc ?´´
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: