Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
"Hej môžem kľudne ... "
Vstal som a odstúpil som .
"Začnime ... "
V tom si si všimol toho týpka .
"Akosi si veríš nie ?"
Vstal som a odstúpil som .
"Začnime ... "
V tom si si všimol toho týpka .
"Akosi si veríš nie ?"
Anonymní- Anonymní
Ne nevěřím jen to chci zkusit. řeknu a Shik vyletí z rukávu.
Anonymní- Anonymní
"No keď tak môžme dať súboj zo všetkým čo máme ak chceš. .. "
Anonymní- Anonymní
Bleskurychle jsem vytáhla kunai, tak rychle že to ani nešlo vidět a vypadalo to jako bych měla kunai už dávno v ruce. Yuusuke přiběhl a stoupl si vedle mě. *Víš co budeme dělat?**tak jako vždy? improvizovat?!!!**já věděla že něco vymyslíš...* utíkala jsem k Shikimu a čekala až po mě máchne ten jeho Shik..
Anonymní- Anonymní
Já zapoměl na jednu věc.Neumím jednu věc. řeknu jim a potom jsem jen nadhodil Shiku a natáhla se na 4,5 metru okamžitě na ní vystartovala.
Anonymní- Anonymní
Ja som si vytiahol svoj meč ktorý obklopila chakra z fuutonu .
"A len taijutsu či všetko čo vieme ?"
"A len taijutsu či všetko čo vieme ?"
Anonymní- Anonymní
Preskakoval jsem stromy a uvidel jak se chystaji na treenovani. Na chvili jsem se posadil.(huf huf udychany)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Mě je jedno co použijete! zakřičím a maska mi spadne měl jsem zatím normální výraz,ale ten se pomalu začal měnit.
Anonymní- Anonymní
Ja som vo veľkom kľude pekne stál na mieste z mečom v ruke ktorý mal okolo seba chakru čakal som čo urobí .
Anonymní- Anonymní
Udělala jsem hvězdu bez rukou a tak přeskočila ti Shiku. Rychle zamířila blíže k němu a Nejdříve jsem hodila kunai a přímo svištěla na jednu stranu a z čistajasna se objevil Yuusuke na druhé straně. Byli jsem dobře sehraný a tak se nemohl nějak bránit.
Já jsem na něho šla s kolenem a Yuusuke s ocasem pokrytý chakrou...
Já jsem na něho šla s kolenem a Yuusuke s ocasem pokrytý chakrou...
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem udělal pečetě a čekal co jak udělají.
Anonymní- Anonymní
Koleno jsem rozevřela a patou mu mířila na hlavu.
Yuusuke mu také mířila na hlavu. Já v posledních vteřin natáhla ruku na zem zadržela se tam dala tělo do kolmé polohy a kopla ho do břicha.
Yuusuke mu také mířila na hlavu. Já v posledních vteřin natáhla ruku na zem zadržela se tam dala tělo do kolmé polohy a kopla ho do břicha.
Anonymní- Anonymní
Hned se místo mě oběvilo dřevo.(minule jsem udělal pečetě) Tentokrát jsem byl úplně v šíleném modě a byl jsem u stromu Shika se okamžitě vrátila ke mě a znovu se prodloužil a byl rychlejší zaútočil jsem znovu na Hikari a na Shira jsem hodil shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Okolo mňa výril vietor ktorý Shurikeny odrazil
no nečakal som ani chvíľu a akomžite som vyštartoval na protivníka z mečom v ruke .
no nečakal som ani chvíľu a akomžite som vyštartoval na protivníka z mečom v ruke .
Anonymní- Anonymní
Rukama jsem se odrazila do země a ve vzduchu jsem odkopla Shiku.Yuusuke se zase vytratil. Udělala jsem salto vzad a vyndala 4 shurikeny...
Anonymní- Anonymní
Odskočil jsem od něj a všiml jsem si toho kluka co jsem měl ve snu vůbec jsem nedával pozor na to co dělají ty dva.
Anonymní- Anonymní
Postavil jsem se a zacal preskaovat stromy dale ku predu ale nepovedlo se minul jsem vetev a spadnul na zem. v zemi byla silueta meho tela par centimetru hluboka.
Shinobi
*Je tu Jay co budeme dělat?*nejseš náhodou ten chytřejší?**To dá rozum že jsem...*ohlédla jsem se za Jay-san a přiběhla na místo kde jsem uslyšela pád...
Anonymní- Anonymní
Nemohl jsem přestat pořád jsem měl tu šílenou tvář.Díval jsem se tam kde byl naposledy ten kluk (Jay)
Anonymní- Anonymní
Ja som si preletel k Hikari a tú som následoval šialenca som si teraz nevšímal aj tak nič zlé nerobil .
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se postavil. a rozhlizel se kolem sebe. co se stalo.
Shinobi
Přestal jsem mít šílenou tvář a přiběhl jsem k nim.Co se stalo? zeptal jsem se a o tom klukovi jsem ani nevěděl,že tam je.Potom jsem si ho všiml.Co?Ty jsi ten z toho snu a nebo to nebyl sen a vy jste mi lhali. byl jsem znovu zmatenej
Anonymní- Anonymní
Jakej sen ocem to mluvis?Potim se a tezce dycham.Nad hlavou mi litaji otazniky
Shinobi
Takže jste mi lhali! řeknu naštvaně a příjdu k tomu klukovi.Musíš okamžitě do nemocnice
Anonymní- Anonymní
Ja sem v pohode.
Shinobi
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 34 z 40
Povolení tohoto fóra: