Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 34 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 34 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 34 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:28

"Hej môžem kľudne ... "
Vstal som a odstúpil som .
"Začnime ... "
V tom si si všimol toho týpka .
"Akosi si veríš nie ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 34 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:29

Ne nevěřím jen to chci zkusit. řeknu a Shik vyletí z rukávu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:34

"No keď tak môžme dať súboj zo všetkým čo máme ak chceš. .. "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:35

Bleskurychle jsem vytáhla kunai, tak rychle že to ani nešlo vidět a vypadalo to jako bych měla kunai už dávno v ruce. Yuusuke přiběhl a stoupl si vedle mě. *Víš co budeme dělat?**tak jako vždy? improvizovat?!!!**já věděla že něco vymyslíš...* utíkala jsem k Shikimu a čekala až po mě máchne ten jeho Shik..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:36

Já zapoměl na jednu věc.Neumím jednu věc. řeknu jim a potom jsem jen nadhodil Shiku a natáhla se na 4,5 metru okamžitě na ní vystartovala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:37

Ja som si vytiahol svoj meč ktorý obklopila chakra z fuutonu .
"A len taijutsu či všetko čo vieme ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 15:38

Preskakoval jsem stromy a uvidel jak se chystaji na treenovani. Na chvili jsem se posadil.(huf huf udychany)
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:41

Mě je jedno co použijete! zakřičím a maska mi spadne měl jsem zatím normální výraz,ale ten se pomalu začal měnit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:47

Ja som vo veľkom kľude pekne stál na mieste z mečom v ruke ktorý mal okolo seba chakru čakal som čo urobí .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:49

Udělala jsem hvězdu bez rukou a tak přeskočila ti Shiku. Rychle zamířila blíže k němu a Nejdříve jsem hodila kunai a přímo svištěla na jednu stranu a z čistajasna se objevil Yuusuke na druhé straně. Byli jsem dobře sehraný a tak se nemohl nějak bránit.
Já jsem na něho šla s kolenem a Yuusuke s ocasem pokrytý chakrou...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:53

Rychle jsem udělal pečetě a čekal co jak udělají.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 15:57

Koleno jsem rozevřela a patou mu mířila na hlavu.
Yuusuke mu také mířila na hlavu. Já v posledních vteřin natáhla ruku na zem zadržela se tam dala tělo do kolmé polohy a kopla ho do břicha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:00

Hned se místo mě oběvilo dřevo.(minule jsem udělal pečetě) Tentokrát jsem byl úplně v šíleném modě a byl jsem u stromu Shika se okamžitě vrátila ke mě a znovu se prodloužil a byl rychlejší zaútočil jsem znovu na Hikari a na Shira jsem hodil shurikeny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:04

Okolo mňa výril vietor ktorý Shurikeny odrazil
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 34 2yv1b1z
no nečakal som ani chvíľu a akomžite som vyštartoval na protivníka z mečom v ruke .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:05

Rukama jsem se odrazila do země a ve vzduchu jsem odkopla Shiku.Yuusuke se zase vytratil. Udělala jsem salto vzad a vyndala 4 shurikeny...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:06

Odskočil jsem od něj a všiml jsem si toho kluka co jsem měl ve snu vůbec jsem nedával pozor na to co dělají ty dva.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:09

Postavil jsem se a zacal preskaovat stromy dale ku predu ale nepovedlo se minul jsem vetev a spadnul na zem. v zemi byla silueta meho tela par centimetru hluboka.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:16

*Je tu Jay co budeme dělat?*nejseš náhodou ten chytřejší?**To dá rozum že jsem...*ohlédla jsem se za Jay-san a přiběhla na místo kde jsem uslyšela pád...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:18

Nemohl jsem přestat pořád jsem měl tu šílenou tvář.Díval jsem se tam kde byl naposledy ten kluk (Jay)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:23

Ja som si preletel k Hikari a tú som následoval šialenca som si teraz nevšímal aj tak nič zlé nerobil .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:24

Pomalu jsem se postavil. a rozhlizel se kolem sebe. co se stalo.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:26

Přestal jsem mít šílenou tvář a přiběhl jsem k nim.Co se stalo? zeptal jsem se a o tom klukovi jsem ani nevěděl,že tam je.Potom jsem si ho všiml.Co?Ty jsi ten z toho snu a nebo to nebyl sen a vy jste mi lhali. byl jsem znovu zmatenej

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:29

Jakej sen ocem to mluvis?Potim se a tezce dycham.Nad hlavou mi litaji otazniky
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:30

Takže jste mi lhali! řeknu naštvaně a příjdu k tomu klukovi.Musíš okamžitě do nemocnice

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:31

Ja sem v pohode.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: