Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 32 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 32 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 32 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:27

"Hej ale pred zemou by som ťa chytil ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 32 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:41

´´Ok tak jdem na to ??´vesele jsem se tvářila .....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:46

"Hej ... takže na tri dobre ?"
Začal som stúpať vyššie .
"Jeden ..."
Ešte vyššie .
"Dva ... "
Boli sme naozaj veľmi vysoko .
"Tri ... "
Povedal som a potom som ju pustil z náručia .
Začla padať dolu ja som sa tiež pustil tiež som padal naberali sme dosť veľkú rýchlosť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:55

´´Woooaww.... to je hustý !!!´´ křičela jsem na Shira a užívala si pád ... ten prudký vítr, který mě ovinul ... prostě bezva pocit...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:00

Ja som XD musel dávať pozor aj keď ja som bol na toto zvyknutý mierili sme dolu veľmi rýchlo sme boli skoro dole preto som preletel k nej a chytil ju hneď na to ako som ju mal som zbrzdil našu rýchlosť a ladne som pristál na zemi .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:06

´´To bylo mega super hustý !!! Úplně jsem valila očí !!!´´ říkala jsem ´´Zkusíme to znovu ?´´ zeptala jsem se ´´ a zaplatím ramen ´´ významně jsem se na něho podívala...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:15

Ja som bol rád že sa jej to páčilo .
"Ehm no neviem či dnes ešte niečo také zvládnem ale kľudne môžme no takže sa ti to asi páčilo že ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:17

´´Jo úžasné..´´ řekla jsem hnedka

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:19

Zasa som jej rozstrapatil vlasy .
"No tak čo kam teraz ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:23

´´Hmm... kam teď? Co kdyby jsme šli navštívit Jay-san?´´ čekala jsem až odpoví...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:24

"Hej môžme ísť ... no a kadiaľ ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:27

´´Tudy !!´´ šla jsem k němu, vzala ho za loket a mířila k domu Jay-san (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 19:28

Ja som zamieril priamo za ňou teda som sa nechal tiahnuť .
(presun!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 12:22

Příjdu a začnu se učit techniku Nunoshibari no Jutsu.Vůbec mi to nešlo.Zkoušel jsem pořád.Po chvíli se přestanu učit a odejdu.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 17:57

Po předání vzkazu jsem se cítila o něco uvolněnější...
Koukla jsem se na Shira...´´Copak? Je ti něco?´´ dělala jsem si starosti
a držela ho za ruku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 17:58

"Nie ... nič ... len to bolo také narýchlo že som ani nevedel čo sa vlastne deje ... to je všetko "
Uistil som ju

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 18:01

´´Tak to je jen dobře..´´ a skočila mu kolem krku... věnovala mu rychlý polibek na ústa a pak se odtáhla
´´Dáme si zase taijutsu boj?´´ tázala jsem se a o kousek ještě odstoupila...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Fri 28 Oct - 18:06

Mitsuki je sledovala potom sletela nize a chytla Hikari za saty a tahla ji smerem k horam.

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Fri 28 Oct - 18:10, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 18:07

Přiběhnu zpět a všimnu si někoho kdo byl také ze Suny.Rychle jsem se schoval za strom aby mě neviděli.Kso já se před každým stydím to je nenormální!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 18:08

Ako ju začal ťahať ja som sa hneď vydal zaňou lebo som vedel lietať .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 18:11

Jakmile jsem viděl,že už se vzdálili vykoukl jsem a začal jsem trénovat jutsu.Ale byl jsem tak unavený,že jsem spadl na zem a měl zavřené oči,ale nespal jsem.Byl jsem unavený a vyčerpaný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 18:15

´´Hmmm? Copak ?!! Stalo se něco???!!´´ zeptala jsem se orlice...´´ Aha...musím tu mít Yuusukeho..´´ přemýšlela jsem nahlas...*Yuusuke ke mě!!!*
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 28 Oct - 19:31

Začnu se pomalinku a velice ztěžka zvedat.Neměl jsem žádnou sílu a byl jsem hrozně unavený.Potom jsem se zvedl a ani jsem nevěděl kudy bežím.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 13:14

Příjdu a začnu trénovat jutsu které mi dala Asistentka kazekage

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 13:44

Běžela jsem ke cvičišti a dívala se za sebou. Jestli Shiro náhodnou nepodvádí a nelítá..potom jsem na něho ještě jednou vyplázla jazyk a jak jsem se tak otáčela tak jsem zakopla a spadla ne zadek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: