Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 31 z 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 31 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 31 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 31 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:04

´´Opravdu?´´ zahleděla jsem se na něho se zájmem...usmála se.. musí být unavený...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 31 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:09

"Hej kľudne .... ak sa teda nebojíš výšok a tak alebo žeby si sa nebála že ťa pustím dolu tak mne to problém nerobí ."
S tým posledným som trocha žartoval predsa len by som ju dolu nepustil XD aj keď kto vie .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:13

´´Hmm... dobře!´´ usmála jsem se ... pustit dolu... hmmm. taky zajímavý...´´výše k se rozhodně nebojím...´´ řekla jsem rozhodně a stoupla si..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:24

Ja som podišiel k nej teraz mi došlo ako ju vlastne chytím .
Pozeral som zamyslene na ňu XD a rozmýšľal som ako na to .
"Ummm ...."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:28

´´Copak ? Asi budu musel zhlubnout že ??´´ řekla jsem... aahhh... to je trapný...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:31

"Nie nie to nie ... umm ale chyť sa ma ... "
Povedal som a pozrel iinam .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:33

´´ Jako mám se tě chytnout za ruku nebo jako..´´ začala jsem se nezkutečně červenat..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:36

"Ummm alebo ehm .... takto .... "
Bol som trocha nesvoj bolo šťastie že sa vždy tvárim rovnako nakoniec som ale pristúpil blízko k nej a objavl som ju okola pasu rukou potom sme začli pomaly stúpať bol som u nej veľmi blízko .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:41

Byla jsem červenější než ředkvička... ´´Hmm.. tak jo..´´přitiskla jsem se k němu a zhluboka dýchala abych už tak červená nebyla moc to nepomáhalo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:46

Všimol som si jej ako sa červená preto mi nedalo a musel som na to niečo aj tak povedať XD .
"Pekne sa červenáš .... "
Povedal som pri tom ako som sa trocha naklonil viac k nej ušku .
Šli sme stálle vyššie .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:00

´´Hai...´´ jak se přiblížil, slyšela jsem jeho dech... dělala jsem že jsem to neslyšela ale byla jsem pořád rudá...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:04

Keď sme boli dostatočne vysoko tak že sme videli úplne na celú dedinu troška som sa odtiahol a pozrel som jej do očí .
"Keď tak povedz trocha sa odtiahnem a môžeš sa potom pozrieť dolu dobre ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:07

´´ H-hai..´´ koukla jsem se dolu a zůstala jsem němě koukat ´´Taková krása...´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:09

"Nebojíš sa ? "
Opýtal som sa potichu a potom som pozrel smerom dola aj ja ale to len na chvíľu lebo som pozeral k nej či sa náhodou nebojí .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:17

´´Nee.. vůbec je to pěkný...´´ žasla jsem..´´nejsi z toho unavený ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:22

"Nie .... si ľahučká .
Umm ale len trocha na sústredenie to dáva zabrať teraz keď mám horúčku preto ťa musím držať .. umm ale dúfam že ti to nevadí lebo ťa došteklím ak hej ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:29

´´To je dobrý...´´ usmála jsem se a rozhlížela se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:30

Rozcuchal som jej vlasy keď bola tak blízko na dosah ja som sa nepozeral pod seba ale jej cez rameno keďže bola menšia teda potom som sa prisunul aby som videl .
Nebolo to až také zlé .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:36

´´Juj.. ty jsi vážně borec co ?´´ zasmála jsem se a foukala si ofinu z očí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 17:46

"Prečo myslíš ? "
V duchu som sa pousmial prišlo mi to vtipné .
"Mi to nedá keď si tak blízko aby som sa ti zabránil vo výhľade ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:06

´´ Proč ? no.. třeba lítáš což je bezva..´´ řekla jsem a přemýšlela ..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:07

"Tak môžem ťa takto brávať na exkurzie častejšie no lepšie to je keď niesom nemocný môhla by si si lietať ako chceš by som to myslím že dokázal ustrážiť a keby ešte pôjdeme niekam ďalej od suny ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:16

´´Hmmm.. klidně!´´ zasmála jsem se a kdyby ode mě nebyl tak daleko tak bych mu asi vlepila pusu XD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:20

"Umm chceš si vyskúšať voľný pád ?
Kto vie teraz by si sa možno bála ."
Trocha som ju pustil ale nie veľmi .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 18:24

´´Jo volný pán nejjednodušší nerovnoměrný pohyb a to mě pustíš že ?´´ zeptala jsem se se zájmem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 31 z 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: