Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 17 z 40 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 17 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 17 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 17 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:53

´´Hmmmm...´´zapřemýšlela jsem se nad tím co Shiro řekl ..........

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 17 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 19:06

"Viete pre mňa niektoré techniky sa zdajú ľachké lebo ja dokážem mysľou ovládať vietor ... neviem či som vám to hovoril ."
V tom trocha zdvihol nad zem Hikari poryv silného vetra a položil ju na zem -

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 19:09

´´Woooaaw...´´zatleskala jsem....hmmm tak dneska bych už tak mohla skončit s ninjutsu, taijutsu a konečně zatrénovat genjutsu... ´´Shiro ? můžu na tobě vyzkoušet své genjutsu ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 19:12

"Ehm ... no môžeš ... ale no dobre ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 19:16

Řídila jsem se Oga-sanými pokyny a začala vytvářet prostor, který byl hroznější než Shirova nejhorší noční můra.... koukla jsem se mu do očí a řekla´´Magen: Narakumi no jutsu´´ a čekala co udělá Shiro ... snad to genjutsu hned nevypustí... jsem si říkala vduchu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 3:58

U mňa to nevytvorilo nič až tak strašné keď to malo byť z mojej nočnej mory bol som na normálnom mieste ale kde vôbec nebol vzduch dusil som sa tam a cítil som strach začínalo sa zaťahovať boli tam mračná a začlo pršať celé oklie v sekunde aj keď to bolo skoro nereálne zachvátila voda a začlo ma topiť no ja som vedel že je to genjutsu len som sám chcel vedieť čo mi to urobí lebo účinok tejto techniky som tak trocha poznal preto po chvíli som sa sústredil a vytvoril som pečať kai ktorá po tomto sústredení dokázala genjutsu prerušiť .
Nedal som ale na sebe vedieť že čo sa mi stalo .
"Je to dosť dobré genjutsu ... "
Riekol som hneď -

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 15:46

´´Vážně????´´ vytřeštila jsem oči... a Yuusuke měl údivem otevřenou tlamu nýbrž táké nevěřil tomu co Shiro řekl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 15:49

Došli jsme do Tréninkových oblastí.
"Shiro-kun, Hikari-chan!" okamžitě jsem ty dva spatřila.
"Můžete jít na chvíli ke mě nebo vás ruším?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 15:52

Zoramu

Dorazil jsem těsně za ní.Jak blb.Zívnul jsem a sedl si vedle její levé nohy.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 15:55

"He?" co udělal mne dost překvapilo. Mírně jsem pozvedla obočí, ale dál jsem si toho nevšímala a pohledem přejela k těm dvěma.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 16:06

Zoramu

To sou ty uřvaný děti co sme potkali na ulici.Řek sem pobaveně a nakonec si lehnul.Nuda.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:08

´´Hai ...´´ zavřela jsem Yuusuke mu tlamu a přestala na Shira nevěřícně zírat....*je možné aby se bouchnul do hlavy???**bouchnul do hlavy.. to je slabé...on říkal že je to dobré...* zamrkali jsem a šli za zástupkyní...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:09

"Uřvaný děti?" dostala jsem tik do oka.
Ah, to je práce...
Pak jsem se usmála, když jsem spatřila, že jde Hikari k nám.
"Teď uvidíte souboj, na jaký se budete také připravovat. Tedy doufám, že uvidíte. Zjevně tu bude dost páry."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:11

´´Hai!!!´´ zasalutovala jsem a čekala co se stane....a přitom koutkem oka pokukovala na Shira..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:22

"Hej vážne je dobré asi sa ho naučím aj ja ... "
Ešte raz som povedal k Hikari a potom som trocha nechápal čo sa tu ako má diať .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:27

Usmála jsem se a čekala ...*Yuusuke už můžeš zase jít teďka budem jen čučet tak si můžeš zajít za svou...* *no jasně já pádim jo a moc nedivoč!!! ještě by to chudák Shiro musel pozorovat..**hej..**je to pravda... bleeee...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 16:29

Zoramu

Postavil jsem se a odešel trochu dál od Azayaki.Začni.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:31

Poodešla jsem kousek dál a shodila jsem si z ramen těžký plášť. Hned poté jsem dala ruce do jednoduchého znamení.
"Shakuton." šeptla jsem. "Netsu Nami." a po několika dlouhých vteřinách se všem, kdo byli moc blízko mohlo začít hůř dýchat. Prostředí se plnilo párou. Znovu jsem otevřela přimhouřené zlatavé oči a sledovala jsem ho. Množství páry i nedýchatelnost se zvyšovaly.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 16:33

Zoramu

S unaveným výrazem jsem natáhl ruku na které jse mi zjevili dva spojené kosočtverce.Meiton:Shinku!Řekl jsem opravdu líným hlasem a všechnu páru jsem vysál.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:36

Páru vysál, ale mohlo se mu zdát, že pořád nemůže zcela dobře dýchat.
To nezpůsobovala pára, ale to, že jsem ze vzduchu "odstraňovala" molekuly kyslíku. Jen okolo sebe, ale jakmile páru vysál, začalo to znovu a tak rychle se vše nahradit nedokázalo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 16:39

Zoramu

Meiton:Nami!Vyslal jsem vlnu zahuštěné chakry z vysáté techniky na ni.Jo je náročná.Nic sem na sobě nedal znát ale trochu sem lapal po dechu.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:40

Ja som si vyletel do vzduchu aby som lepšie videl a aby sa mi lepšie dýchalo šlo to až ku mne u Hikari to zasa filtroval môj vietor .
Prizeral som sa teraz z hora.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:46

Zamrkala jsem. Zdálo se mi, že vlna, kterou vyslal je jedna z věcí, proti kterým se neumím bránit.
Přikrčila jsem se.
Když nemám možnost se bránit, místo obrany ještě jednou zaútočím...
"Shakuton!" vykřikla jsem. "Gijutsu!" dlaně jsem přiložila ve dvou vteřinách, těsně než mě zasáhla jeho vlna, na zem. V okolí deseti metrů (mimo Hikari) zmizela veškerá tráva a z těla toho, koho to zasáhlo, aniž by to mohl čekat, to vysálo většinu vody. Tedy značná dehydratace, jejíž důsledky bývají blouznění a další. Zároveň jsem netušila, co udělá se mnou jeho útok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 16:52

Zoramu

Padl jsem na jedno koleno po jejím zásahu.A motala se mi hlava.Viděl jsem jak předemnou tancujou její nahatý podobizny a nabízejí mi hromadu nápojů.Když další z nich se oběvila zamnou a začala mě svádět došlo mi že to je jenom halucinace.Omg.Když jsem se trochu rozkoukal viděl jsem ji ležet na zemi po zásahu mé techniky.Měla pohmožděniny a byla trochu odřená.Vstal jsem a pořádně se na ni podíval.Víš nedostatek vody je sice špatná věc.Složil jsem několik pečetí.Suiton: Suiryuudan no Jutsu!Z vody co byla pod zemí a ve vzduchu se stvořil malinký vodní drak který mě akorát tak polil a k ní se ani nedostal.Ale nic moc proti uživateli suitonu.Mé smysli se opět vrátili do normálu díky tomu že jsem byl polit.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:00

Pomalu jsem se snažila vstát. Moje dlaně zářily smaragdovou lékařskou chakrou. Za tu dobu, co ležel na zemi, jsem si stihla některé pohmožděniny vyléčit.
Zhluboka jsem dýchala.
"Ale to není pořád vše, co jsme ukázali, že ne?" zeptala jsem se s mírným úsměvem. Nechávala jsem si ještě chvíli na rozdýchání.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 40 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: