Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 30 z 40 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 30 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 30 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 30 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 6:51

"Ešte mám malú horúčku ale hej už áno .... ô
Podišiel som k nej bližšie .
"Ty čo ako pokračuješ ?
A vážne netráp sa naozaj uvidíš že mu bude lepšie .ô

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 30 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:18

´´Hai...´´ natáhla jsem ruku a měřila mu teplotu... ´´Hmmm...´´ koukala jsem na něho zkoumavě...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:30

Ja som ju nechal a iba som jej pozeral do tváre .
"No tak možno trocha je cítiť ale hovorím tablety ak sa použijú vo väčšom množstve tak nič nebolí ."
Ja som trocha privrel oči jej ruka sa mi nezdala až taká chladná ako predtým .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:32

Pozorovala jsem Shira.... hmm... co teď ???.........´´No mohli bychom jít za Jay-san až dotrénujeme..´´ usmála jsem se a bylo mi jasný, že mě nevidí nýbrž má zavřený oči...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:36

Pootvoril som jedno oko mohlo sa zdať že som trocha prispaný XD ale už sa mi do postele vôbec nechcelo .
Dúfam že nebudem nejaký divný ...
Pomyslím si a potom poviem .
"Hej kľudne môžme tak je niečo v čom ti ešte pomôžem či všetko ide ako má ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:41

´´Ještě se potřebuju zeptat na novou techniku, protože Fūton: Daitoppa už umím´´ řekla jsem a ukázala to ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:42

"Umm dobre no ja by som ťa mohol naučiť ovládať niečo čo by sa ti mohlo hodiť je to ale docela ťažké ale keby ... proste ovládaš shurikeny pomocou fuutonu ty by si mohla zvládnuť tak tri a predstav si keby nepriateľa neustále naháňajú také zbrane .
A keby maju na sebe ešte aj výbušný lístok ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:45

´´Ooouuuu....´´ vyšlo ze mě a v očích se mi objevily hvězdičky... ´´Jsem jedno ucho..´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:49

Ja som vytiahol Shurikeny a hodil do okolia v tom ich ako som prešiel u nich mojou rukou obalila chakra potom všetky vletely do stromu ktorý predieravili a vrátili sa ku mne potom sa poslušne vrátili do kapsičky samé .
"No tak je to niečo také ale hovorím viac než 3 asi nedáš ale je to C rank a volá sa to
Fūton: Kaiten Shuriken
A pečate na to niesú ale aj tak je to dosť zložité ak neovládneš dobre chakru tak sa ti hneď vyplítva skúšaj to najprv z jedným hej ?"

Dúfal som že to vysvetľujem dobre .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 13:56

´´Hai...´´ řekla a pomalu vhodila shuriken do vzduchu.... jakmile na něj zase působila gravitační síla pokoušela jsem ho obalit jak říkal Shiro chakrou... moc mi to teda nešlo a tak shuriken spadl na zem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:06

"Skús to najprv zo zeme a potom ho len skús zdvihnúť možno ti to pôjde tak lepšie ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:17

´´Hai...´´ zkoušela ... shuriken se tady obalil chakrou a vznesl se o 2cm ale po chvilce zase klesl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:21

Ja som ako na ňu pozeral mal naozaj divné myšlienky nevedel som ich pripísať prečo si niečo také teraz myslím ale pripísal som to nakoniec tým tabletkám .
Ostal som ju teda v tichosti sledovať .
Keď si to tak vezmem ja som jej viac senseii ... no ale nevadí skôr som rád aspoň jej takto nejako pomôžem .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:24

Už jsem se soustředila nejvíc jak to šlo... shuriken se tady zase vznesl a tentokrát o něco výše asi tak 5cm ... ještě trošku jsem si říkala.. ještě trošku se zvedl a pak už jednoduše zase spadl do písku...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:29

"No tak ide ti to ... len to udržať v tom vzduchu to je prvý krok vlastne ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:33

´´Ooooss..´´ řekla jsem a snažila se víc a víc ... dál jsem to zkoušela nějaké zlepšení tam bylo ale ne moc viditelné...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:35

"No a ešte môžeš teraz skúsiť dať pred to ruku a spolu s ňou nech sa hýbe chakra ti v tom ostane lepšie a možno si na to aj privykneš skôr ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:38

Dala jsem tam teda tu ruku a koukala co se stane... po chvilce se shuriken zvedl a začal se trochu pohybovat... ´´Juu..´´zajásala jsem a shuriken mi zase spadl na písek..´´achjo...´´ hlesla jsem..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 14:51

V duchu som sa pousmial no ako vždy som bol rovnaký .
"Tak ... tak rýchlo to nepôjde ale ide ti to ako vždy si šikovná ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 15:39

Usmála jsem se na něho a pak už jen vesele trénovala novou techniku... shuriken už začal poslouchat ale po čase mi docházela chakra.. sakra...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 15:40

"Ummm čo je to náročné na chakru že ?"
Povedal som keď som jju videl lebo unava sa dala spozorovať .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 15:42

Už jsem byla trošku mimo a tak jsem si sedla ke stromu a opřela se o kmen.. ´´To to jde až tak vidět ?´´ zeptala jsem se a pokoušela se mu dívat do očí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 15:52

"No hej ... bez charky je človek unavejenší podľa mňa než po fyzickej činnosti .
Ale v kľude si odpočiň som po dlhej dobe zasa vonku tak len tak nepôjdem a pomôžem ti tu s týmto ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 15:56

´´I tak myslím že by sis měl odpočinout..´´ zahleděla jsem se na něj starostlivým pohledem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 16:02

"Odpočíval som .... "
Chvíľu som sa zarazil lebo som nevedel koľko presne dní XD to bolo .
"Určite dlho a keďže to už prechádza nevydržím byť v posteli to nieje pre mňa nudím sa tam radšej si budem poletovať ....
Tak ma napadlo letela si už niekedy ?
Lebo možno ak by si chcela vidieť z vrchu dedinu alebo tak aj keď na Sunu to až taký famózny pohľad nieje kvôli piesku ale oáza a stavba dediny je docela dobrá ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 30 z 40 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: