Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 35 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 35 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 35 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:33

Ne půjdeš hezky do nemocnice! řeknu mu a klekl jsem si k němu.Potom se podívám na ty dva.P..proč jste lhali? zeptám se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 35 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:34

Nech me na pokoji ja nepotrebuju tvoji pomoc!!!
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:36

Na to ti kašlu! řeknu mu Buď to půjde po dobrém nebo po zlém

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:38

to ti ten vcerejsek nestacil. Tezke dychani.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:39

Na hlave sa mi objavila anime kvapka .
"My sme mu klamali ?
Sakra ja som vážne musel byť mimo keď o tom ani ja neviem XD "

Povedal som skôr pre seba a pozoroval ich .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:40

Kso musí ihned do nemocnice!Vypadá to,že jsi jejich kamarád takže ti musím pomoct! řeknu mu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:42

nejsem natom tak zle abych tam musel!
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:45

Prostě tam půjdeš! řeknu a díval jsem se na něj.Kur*a vždyť tady těžko dýcháš a už se s tebou o tomhle nebudu bavit prostě tam půjdeš! řeknu a pomalu jsem si chtěl dát jeho ruku kolem krku abych ho mohl aspoň takhle vzít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:46

Nech me na pokoji. Zabral jsem ze vsech sil a uskocil dozadu.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:47

Střídavě jsem se koukala na Shira, protože je sexy a chodím s ním
na Shikiho, protože mě mrzelo že jsme mu tak trochu lhali
na Jay-sana protože jsem něvěděla proč tu je...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:49

To tu chceš chcípnout?Máš tady tyhle kamarády to chceš aby byli kvůli tobě smutný?Vím jaký to je když ti někdo umře když už nikoho nemáš,ale ty máš přátelé tak to udělej aspoň pro ně! zakřičím na něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:52

Co ty vis o smrti. Vis jaky to je kdyz vis ze vsichni umreli jenom kvuli tvoji chybe.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:54

Dal jsem ruce v pěsti věděl jsem to až moc dobře.Z očí mi kapali slzy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:55

Všetci tu kecajú o smrti ... tak ma to štve až by som im ukázal čo je to vážne zomrieť ....
Privrel som oči a nechal som to plavať vedel som o sebe že keď ma chytne zlá nálada nedopadne to dobre preto som ich nepočúval a šiel som si po svojom .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 16:56

To mi tady rika nekdo neco co mam delat jenz schytal muj utok z kunaiemi kteremu je schopen uhnout i zacatecnik na akademii!
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 16:57

Jsi odpad.Jsi pěknej šmejd,že chceš takhle opustit přátelé! řeknu mu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:00

Přiblížila jsem se k Shirovi a přitiskla se k němu ´´ To k ničemu nevede...´´ zašeptala jsem mu do ucha...
a také přestala poslouchat tu jejich hádku...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:01

co takhle boj jeden na jednoho? Proto ze asi argumenty tady my dva nic mevyresime!!! A sundavam si svou zbroj i triko nakonec vytahnu Cakrovou cepel a rozriznu obvaz na me prave ruce. Je videt ze to neni dobre ruka je otekla.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:03

"Nepôjdeme niekam inam ?
Môže sa to zdať že som mierumilovný ale nie vždy ... "

Zašeptal som .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:05

Vykašli se na to! řeknu a vezmu si Shiku.Když si ti nezáleží na přátelích tak jsi pěkný hajzl! řeknu a Shika mi zajede do rukávu potom jsem od něj odešel.To jak řekl,že jeho klan byl vyhlazen jeho vinou tak jsem na tom začal přemýšlet a začali mi kapat slzy protože u mě to bylo podobně můj klan byl vyhlazen taky mojí vinou.Prošel jsem okolo těch dvou pořád mi kapali slzy ukázalo mi to mé staré vzpomínky.

Naposledy upravil Shiki Yabishi dne Sat 29 Oct - 17:06, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:05

Zakývala jsem a pomalu se vytrácela...´´Kam půjdeme?´´
zeptala jsem se ještě..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:07

Projdu okolo těch dvou.Kapali mi slzy.Ukázalo mi to moje staré vzpomínky.Šel jsem pořád dál a když jsem byl u stromu tak jsem si tam sedl a pořád mi kapali slzy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 29 Oct - 17:08

Myslis ze slzy neco vyresi: Tam me posluchej muj klan ma snoubenka Byly zabiti mym bratrem nebot ja se rozhodl usetrit jeho zivot a tak se pomstil tim ze mi vzal vse.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:08

"To nechaj namne hej ?"
Objal som ju a začli sme sa vznášať mierili sme do neba .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 29 Oct - 17:10

Začínal jsem mít ten šílený obličej a vzal jsem Shiku.Půjdeš do té nemocnice po svých nebo ti mam pomoct? zeptám se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: