Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:37

´´Tak jop... ´´šla jsem zase zpět a začala shromažďovat chakru... (hej jak že to má vypadat ??? XDD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:41

Pozeral som na ňu a bol som zvedavý či sa jej to podarí .

Takto :
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 20gz52d

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:46

(díky) držela jsem tu chakra a pak ji vypustila a přitom švihla rukou.... vypadalo to podobně ale mělo to hodně malou sílu....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:47

"No ... tak už tam niečo je ... teraz len to zosíliť ale keby bojujeme bok po boku mohla by si sa hodiť keby si to vedela ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:52

Zkoušela jsem to znovu teďka více chakry....ještě a držet to po té lajně....ještě trošku a.....ted!!!........vysvihla jsem chakru co nejvíc jak jsem jen mohla....byla silnější... ale už mi začala docházet chakra,,,

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:54

"Nóó stále lepšie ale lepšie lenže neviem či to dlho vydržíš ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 16:57

(Shiro co ju to ucis za techniku?)
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:58

´´Ještě jednou a končim...´´řekla jsem a čerpala chakru ........ještě trošičku....zase jsem vypustila tentokrát nejvíc a mířilo to na strom... potom co zmizela chakra ... šla viděl na stromě rýha...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:00

(Ju hasho )
"Tak teda pre dnes koniec ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:03

´´Asi jo budeš ještě něco trénovat ? klidně bych si tamhle sedla a pozorovala vás při tréningu...´´řekla jsem a mírně naklonila na stranu..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:15

"Ja som si chcel vyskúšať jednu techniku myslím že ju viem ale ešte som ju poriadne neskúsil ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:19

´´Jen dotoho..´´povzbudivě jsem a něj mrkla..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:26

Vytiahol som si meč a pozdvihol som ho k nebi
"Fuuton: Tatsu No Oshigoto!!"
Spoiler:
Pravil som a vietor začla strašlivo fúúkať netrvalo dlho a z neba sa nie na nich či tak ale na mňa keďže som odskočil vyvalil silný vietor v podobe tornáda rezal všetko okolo mňa no mne nič nespravil ja som ju potom posunul ešte a nakoniec som ju rozplinul .
Dobre ... takže funguje ... je to silné ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:31

´´Woooaaaww....úžasné..´´ žasla jsem a přitom mi poletovaly vlasy...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 17:32

No asi si taky neco vyskousim ale asi to nevyjde
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:46

´´Jen dotoho Jay-san !!!´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 17:47

Skladam Pecete a koncentruju cakru: Fūton: Daitoppa (Živel vítr: Obrovský průlom)
(Jinak Jak Ma tahle technika vypadat nemam sajnu Laughing )
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:02

´´Hustý...´´ (hustý XD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 18:05

Kruci stene to je porad k nicemu
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:14

´´Hmmm...´´ dumala jsem jak bych mohla zesílit techniku co se učim...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 18:19

No nic zkusim to jeste jednou:Fūton: Daitoppa (Živel vítr: Obrovský průlom) Technika se opet nepovedlka zasahla me tak jesem se proletel
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:21

´´Wooaaw... Jay-san jsi v pořádku ?!!!´´ běžela jsem za ním s podiveným výrazem ve tváři....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 18:24

JO mislim ze Jo teda jak nepicitam to ze jsem to asi zvoral
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:42

Už jsem zase nabrala sílu... nashromáždit chakru a vypustit při švihlnutí....hhaaa..... TEĎ !!!!!.............vrhla jsem a chakra rozpůlila strom úžasný..... tak takhle....Yuusuke přiběhl *čau tak už to tak tak umíš....**jen tak tak ale mám radost...*šla jsem k Shirovi a čekala co na to řekne...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 18:47

"Z tou technikou čo sa učíš Jay ti pomôžem mne sa ju učiť nechcelo lebo bola podľa mňa ľachká.
Vlastne preto lebo je podobná ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: