Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 29 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 29 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 29 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:19

"Umm ... keď tak zajtra sa pokúsim ťa vyhľadať ... takže maj sa pekne ."
Poviem a odletím lebo po svojich by mi to nešlo .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 29 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:20

´´Měj se...´´ zamávala jsem ..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:36

Trénovali jsem s Yuusukem ještě chvíli a pak jsem únavou si sedli ke stromu a usnuli..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 17 Oct - 17:06

Ráno jsem se vzbudila s Yuusukem a zašli jsem ke Kanceláři Kazekage.. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 17 Oct - 17:35

Po cestě do kanceláře jsem se zase vrátila sem. ´´Ták.. Jay-san co budeš cvičit ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Mon 17 Oct - 17:39

no Nevim Hikari nejak se posledni dobou nemuzu soustredit.a co ty?
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 17 Oct - 17:48

´´Já? soustředění mi teď jsem líp než před tím..tak co cítíš se na cvičení??´´ zeptala jsem se a rozevřela vějíř který mi půjčil Shiro

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Mon 17 Oct - 18:09

A co konkretne chces trenovat? zeptal jsem se ji a pousmal se
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 17 Oct - 18:20

´´Já budu trénovat Fūton: Daitoppa, včera mi to moc nešlo takže...´´ řekla jsem..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Mon 17 Oct - 18:23

chces stim pomoct? Udelal jsem pecete a spustil:Fūton: Daitoppa (Živel vítr: Obrovský průlom)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 17 Oct - 18:59

´´Wooaw...´´vypustila jsem ze sebe a zatleskala... ´´teďka to zkusím já jo ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 18 Oct - 17:05

ok tak to zkus tedy hikari
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 17:20

´´Hai!!´´ začala jsem nashromažďovat chakru a vypustila ji jakmile to bylo dostačující...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 18 Oct - 17:24

Dobre Hikari zkus urychlit to shromazdovani cakry v boji neni tolik casu jako pri treninku
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 17:27

´´Osss..´´ řekla jsem a zkusila to znovu... bylo to lepší a tak o něco silnější než před tím a tak ´´ Jay-say? zajdeme ještě jednou k zástupkyni?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 18 Oct - 17:28

Jo no Proc ne mozna tam bude (Presun)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 17:31

´´Hai!!!´´usmála jsem se a šla zase směrem ke kanceláři Kazekage.. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Oct - 14:26

Mal som stále horúčku ale doma ma to už nebavilo mal som v sebe plno tabletiek ale už sa to dalo nebolo to také hroznéé .
Preto som sa pustil do tréningu .
Vedel som už čo sa chcem naučiť .
Preto som teda začal .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Oct - 17:47

Prošla jsem kolem Jay-san domu ale nakonec jsem usoudila, že nechat ho odpočívat bude asi lepší. Šla jsem tedy rovnou na cvičiště a trénovala techniku. Shromažďovala jsem chakru a pak ji nechala proudit přes pusu ven.. párkrát se mi to povedlo a trénovala jsem to tedy rychleji...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Oct - 18:43

Ako som tu bol všimol som si Hikari preto som k nej podišiel .
Nechal som tréning teraz tak .
"Zdravím ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Oct - 19:10

´´Taky...zdravím..´´ řekla jsem nepřítomně... a vnitřně přemýšlela o Jay-san... pořád je v bezvědomí?...´´Jak jsi se měl ? Shiro ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 4:51

"No v podstate to ušlo ale bol som a ešte som chorý ... takže tak všelijak nakoniec stalo sa inak zaiaľ niečo ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 4:58

´´Hai... Jay-san zkolaboval..no..teďka leží v bezvědomí...je možné že je už nevzbudí..´´ řekla jsem a vnitřně jsem byla tak zklamaná že jsem nemohla nic udělat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 5:02

"Ale ... aj keď hovoria že sa nemusí prebudiť podľa mňa sa zobudí len treba vyčkať ... uvidíš ani sa nenazdáš a bude hore ... len hlavu hore dobre ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 21 Oct - 5:05

Jen tak tak jsem se na něj usmála a zírala do blba... ´´Už je ti lépe Shiro ?´´ pověděla jsem chvilku a zadívala se na Shira...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: