Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 28 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 28 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 28 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:32

Chytla jsem ho a nechala ho si lehnout mi do klíně.´´To bude dobrý.´´ uklidňovala jsem ho a hladila ho po hlavě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 28 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:34

Keby ma nebolela hlava asi by ma to trocha zaskočilo no ja som sa k nej len prisunul a privrel som oči .
"Prepáč určite ťa len otravujem ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:37

´´Nic se neděje..´´ řekla jsem a dál ho hladila po hlavě...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:41

V hlave mi nehorázne treštilo bolo mi na odpadnutie a ja som ju tu nechel zdržovať .
"Bude ... lepšie keď pôjdem ."
Oči som neotváral .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:44

´´To si nemyslím lehni si, až tě to přejde ´´ řekla jsem a obejmula jsem ho...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:48

Tiež som ju trocha objal ale ako reflex skôr som chcel naozaj radšej odísť no nebolo mi pri nej až tak zle až na tú hlavu .
Nevedel som ako ani som nevedel ako je možné v sune aby niekoho bolela hlava bola to taká menšia horúčka .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:54

Sáhla jsem mu na hruď, chytla ho a přitáhla jsem si ho k sobě a změřila mu čelem teplotu..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:56

Ja som ostal ticho.
Ako to že na mňa prišla bolesť hlavy z ničoho nič ?
Ale ja nebývam chorý musí to byť niečo iné .

Pomyslím si a trocha sa odtiahnem nebol som zvyknutý byť až tak blízko a ešte k tomu som nebol úplne sám sebou .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:06

Myslela jsem že mu to vadí a tak jsem se odtáhla ´´Už je ti líp ?´´ zeptala jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:09

"Hej je to lepšie ... dá sa to vydržať ."
Povedal som ale ostal som sedieť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:12

Natáhla jsem ještě jednou ruku a doufala že se neodtáhne a pohladila ho ´´Jestli něco tak řekni ano ?´´podívala jsem se na něho starostlivým pohledem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:21

"Hovorím len ma bolí hlava to je všetko .
Myslím že to zvládnem ale naozaj ďakujem ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:30

´´Víš to vážně ? když tak řekni vážně..´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:33

"Hej som fakt v pohode no poďme k tréningu ."
Premáhal som točenie hlavy a bolesť .
Poznať to na mne nebolo kvôli stále rovnakému výrazu .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:40

´´Dobře.´´ řekla jsem a soustředila se na chakru a zkusila kamaitachi

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:42

Ja som sa pár krát zhlboka nadýchol a pozeral som ako sa jej bude dariť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:44

Kamaitachi vířilo a přesekalo několik jdoucích stromů za sebou....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:48

"No takže teraz je asi na čase aby som ťa naučil niečo ďalšie že ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:49

´´Hai!!´´ řekla jsem a otočila se k němu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 19:57

"No voláá sa to ...Fūton: Daitoppa
Ja to používam stále a je to dobré keď na väčšiu vzdialenosť chceš nan iekoho zaútočiť ."

Ja som teraz vytvoril pečate a predviedol som jej to aj keď som to robil bez pečatí .
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 28 Futon_daitoppa

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:00

´´Woooaw..´´ vyšlo ze mě a zatleskala jsem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:01

"No ... a princíp tréningu je v tom že po vytvorení pečatí vyšlelš z tela a zo svojich úst túto vlnu ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:09

´´Pokusím se...´´ řekla jsem a vyzkoušela techniku... udělala jsem pečetě a vyslala chakru pusou ven... jako vždy normální fouknutí....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:10

"Hikari chan ?
Prepáč ale bude ti vadiť ak pôjdem?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 20:13

´´Nene jdi a vyspi se ano ?´´ řekla jsem..Yuusuke přiběhl..´´vidíš ? mám tu Yuusukeho nebudu sama..´´ řekla jsem a pohladila ho...ježiš bůh ví jestli si o mě vůbec něco ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: