Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 19 z 40 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 19 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 19 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 19 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:01

Zoramu

Dragonslayer!Řekl jsem velmi nadšeně a aniž by to stačil někdo postřehnout měl jsem v ruce svůj meč.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 19 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:04

Môj meč nebol nebol vôbec na boj z blíska nemal som vôbec záujem nejako s ním šermovať preto som vyletel asi do výšky tak 7 metrou .
Možno ku koncu by som to skúsil zatiaľ mohol cítiť ako vietor normálny vietor sa mi nechal podmaniť a začal síliť niektoré kamene a tak zo všetkých strán kľudne niektoré veľké ako jeho dlaň po ňom sa zalčli vrhať z každej strany .
Ja z vrchu som začal hádzať ešte kunaie .
Mal som v pláne ho ešte aj nejako oslepiť ale chcel som vidieť ako si poradí s týmto .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:06

´´Páni... Shiro na to jde rovnou... hmmm ... jde vidět jak přemýšlejí ti chytří..´´řekla jsem a začala souhlasit s tím že jsem vážně mental...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:17

Zoramu

Vše jsem začal odrážet mečem.Všiml jsem si stromu blízko mě tak jsem přesunul chakru do nohou a ze špičky stromu jsem se odražil až k němu.Sekl jsem ho směr břicha.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:22

Ako už vybiehal po strome logicky ma napadlo že asi chce po mne vyskočiť .
Preto som vyletel čo najvyššie nechcel som podceniť jeho silu ako vysoko vyskočí ešte ako skákal cítil silný protivietor ktorý ho tlačil k zemi aj keď silu ho úplne zhodiť to nemalo ale spomaliť hej .
Preto jeho priemerná rýchlosť stúpania sa musela zmenšiť ešte ako šiel po mne som švihol mečom pred seba .
"Kamaitachi !"
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 19 4fzcir
Prestal som sa sústrediť na veci ktoré po ňom šli ako tie kamene a podobné ale ten vietor som smeroval priamo naňho aj keby sa chcel vyhnúť .
Vedel som ako z toho spraví súboj na blízko bude to ťažšie .
Zletel som ako naňho šiel vietor zasa nižšie mal ho posekať aj keď je pravda nevedel som či sa vyhne či nie keďže vietor ho sledovať nejakú dobu bude .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:26

Zoramu

Meiton:Shinku!Vysál jsem to jeho jutsu a dál se ho snažil seknout.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:30

Ako som videl že sa snaží o to isté ostal som vo vzduchu vo výške kde nedoskočí rozmýšľal som ako ho zraniť lebo keď vie vysať moje techniky .
Vyhodil som potom do vzduchu asi 10 kunaiou a shurikenou v tom istom počte tie začli rotovať kunaie šli ostrým začli poletovať vo vzduchu a potom skoro z každej strany sa tieto zbrane po ňom vrhali ale v nepravideľných intervaloch aby to nemal ľahké .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:32

Zoramu

Meiton:Nami!Vlna smetla Kunaie,Shurikeny a Shira poslala k zemi.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:35

Musel som uznať že tá vlna bola dosť silná na to aby ma strhla k zemi ale nie tak žeby ma to nejako pri dopade zranilo lebo môj vietor ma spomalil no asi jeho zámer bol to aby ma dostal na zem preto som cúval hneď na zem len som čakal kedy sa po mne vyhne mal som v pláne ak to neurobí ísť zasa na nebo .
Meč som mal pripravený na obranu proti nemu .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:39

Zoramu

Meiton:Moho!Na Shira se začala metat stejná technika jakou na mě použila naposled.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:46

Ta technika keďže bola podobná ako moja vlastná zmenila smer .
A otočila sa zasa naňho predsa len som dokázal vietor ovládať mysľou takže som túto techniku čo som ovládal dokázal otočiť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 18:59

Zoramu

Opět jsem techniku vysál.Už mi leze na nervy.Schovává se jak dítě.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:03

"Alebo niekto nemá nervy na to že ma nemôže trafiť ?
Hovorí sa tomu umenie ninju ubrániť sa útoku pri skovávaní ja to viem bez toho žeby som sa skrýval a vy používate moje techniky proti mne takže nieje toto skôr také ako ste nazval vy detské ?
Nemáte nič vlastné ?
No ale ste silný to hej ak chcete ale boj na blízko tak ako chcete no sám viete že máte výhodu a ja to chcem vyskúšať len som chcel vidieť ako si somnou poradíte no čakal som viac ."
Zletel som na zem a pripravil som môj meč do bojovej pózi aj keď bol drevený obalila ho veterná chakra ktorá ho zaostrila .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 19:11

Zoramu

Mohl sis zůstat ve vzduchu.Řekl jsem a oběvil se za ním.Potom jsem mu dal rukojetí meče do zátylku a on se složil na zem.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:15

Ako sa dostal za mňa ja som sa chcel vyhnúť no nepodarilo sa mi to tak ako som chcel a miesto ale do krku som dostal po chrbte lebo som chcel skočiť na stranu .
Au ... dostať takto mečom po chrbte docela bolí
Nevydal som ani hlásku zo seba mal som v meči nabitú chakru na útok .
Síce bol jeho zásah bolestivý no nie na toľko žeby ma jedným úderom vyradil z boja .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:17

Seděla jsem tak a jen žasla nad tím jak s Zomaru-sanem Shiro drží krok...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 19:19

Zoramu

Přesunul jsem charku do nohou a oběvil se pod ním.Vykopl jsem ho do vzdhuchu ale jen 30cm.Poté jsem sekl mečem tak že sem ho chtěl rozpůlit.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:23

Ako ma šiel kopnúť ja sám som sa nadniesol do vzduchu bolelo ma to menej aj keď vlastne dosť .
No nestratil som hlavu a do cesty jeho meča som dal svoj nezlomil mi ho lebo chakra z fuutonu dobre ostrila ten môj .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 19:27

Zoramu

Zašklebyl jsem se jeho vykrytí.Meiton:Nami.Poslal jsem ho na druhou stranu pole kde byl pravděpodobně v bezvědomí.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:30

Ležal som otrasený na zemi .
Nebol som v bezvedomí ale videl som zahmlene vedel som že ale na blízko veľa nezmôžem no jeho reči ktorými sa sťažoval že som detský som sa nechcel nechať aj keď bola pravda že na diaľku som lepší čo bolo aj vidieť .
Vydýchával som sa no a potom som sa pretočil nevstával som zo zeme ale dúfal som že nezaútočí XD keď som nevstal lebo to by ma asi vážne dosť bolelo .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 19:31

Zoramu

Dobře.A teď někdo s kym to můžu začít brát vážně.Opověděl jsem a pokud se na mě podívali meč už jsem v ruce neměl.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:35

Posadil som sa a nad tým čo povedal sa mohol len pousmiať no neurobil som ani to iba som sedel a pozeral som k nemu .
Myslel som si o ňom svoje aj keď teraz som si o ňom myslel už že je ešte slabší než som si myslel XD .
No nemal som v pláne to niekomu povedať bolo by to neslušné a bol to môj názor a vedel som že naňho zvedavý nikto nieje .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 13 Oct - 19:38

Zoramu

Du hledat ty schopný lidi.Nashle.Odvětil jsem a odebral se zpět k Ryuovi.(přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Thu 13 Oct - 19:46

JSi V poradku Pribehl jsem Shirovi?
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 19:50

Pozrel som k nemu .
"Hej som niesom zranený len ma silnejšie udrel to je všetko ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 40 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: