Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 11 z 40
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Rozesmáli mě.
"Nemusíte se ptát, jestli můžete. Ale pokud se vaše otázky netýkají boje, půjdeme do kanceláře. Kazekage-sama tam sice pořád není, ale nějaké svitky Genjutsu tam určitě najdu."
"Nemusíte se ptát, jestli můžete. Ale pokud se vaše otázky netýkají boje, půjdeme do kanceláře. Kazekage-sama tam sice pořád není, ale nějaké svitky Genjutsu tam určitě najdu."
Anonymní- Anonymní
dobre
ASouhlasim
ASouhlasim
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Tak tedy jdeme." prohlásila jsem, navlékla si svůj plášť. Bůh ví, jak jsem v něm v tom horku dokázala vydržet. Pak jsem vyrazila ke kanceláři. Čekala jsem, že mne budou následovat.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Je pravda že učiť sa toho mám ešte čo ale čím viac tým lepšie a to ešte stíham hrať
"Dobre kľudne .... "
Vydal som sa za nimi .
(presun)
"Dobre kľudne .... "
Vydal som sa za nimi .
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vyrazim za zastupkini do kanclu(presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Přišla jsem na místo a koukala co Shiro předvede....
Anonymní- Anonymní
"No takže teraz by som chcel vedieť či by si chcela bojovať z vejárom alebo iba techniky z pečaťami ? "
Anonymní- Anonymní
´´S pečeti.... zatím...´´ řekla jsem a podívala se mu do očí...
Anonymní- Anonymní
Odvrátil som zrak a začal som rozmýšľať .
"No čo tak ťa naučiť toto ?"
Švihol som rukou len tak do neba .
Potom zmenila smer a narazila do zeme nastal výbuch .
"Je to tak C sem tam B rank ale pri tebe by to bolo to céčko ."
"No čo tak ťa naučiť toto ?"
Švihol som rukou len tak do neba .
Potom zmenila smer a narazila do zeme nastal výbuch .
"Je to tak C sem tam B rank ale pri tebe by to bolo to céčko ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai !´´pozorně jsem sledovala...´´Takže co mám dělat ?´´tázala jsem se a Yuusuke kroutil hlavou...
Anonymní- Anonymní
"Takže táto technika sa volá Jūha Shō ... a pečate vlastne niesú musíš sa naučiť do svojej ruky ktorou to chceš spustiť dať chakru ale tú z fuutonom takže najprv by si sa mala naučiť vyvolať chakru z Fuutonu takže zober si list ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai..´´ vzala jsem list a čekala na další instrukce...
Anonymní- Anonymní
Zobral som si ho aj ja a ten som zovrel v rukách otvoril som ich a list bol prepolený .
"Takže čo musíš je svojou chakrou prepúliť tento list to je celé no je to ťažšie než sa zdá ."
"Takže čo musíš je svojou chakrou prepúliť tento list to je celé no je to ťažšie než sa zdá ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai..´´ pozorovala jsem ho a zkoušela to taky....pořád pořád...
Anonymní- Anonymní
Ja som si sadol do vzduchu a pozeral som na ňu ako sa jej bude dariť .
Anonymní- Anonymní
Dál dál jsem to zkoušela .... něco jsem cítila ale nevěděla jestli je to to co mám cítit a tak jsem rozevřela dlaně a koukla se na lístek.... takový ždibíček... byl nastípnutý...ale jinak nic tak jsem se trochu zaradovala a zkoušela to dál... Yuusuke zkoušel chúzi po stromě...
Anonymní- Anonymní
"Toto ti pôjde len keď to budeš skúšať tu nejde o veľa len skúšať a skúšať ."
Povedal som a pozoroval som ju pri tom .
Povedal som a pozoroval som ju pri tom .
Anonymní- Anonymní
´´Hai!´´řekla jsem trošku roztřešeným hlasem, ale ve vnitř jsem byla klidná a soustředěná....už už .....o něco víc... ale zatím pořád nic o proti listu...
Anonymní- Anonymní
Ja som trochu šiel stranou a tiež som strénoval očkom som ale sledoval ako sa jej darí.
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem se soustředila....myslela jsem na to jak jsem zkoncentrovávala chakru... porovnávala to....už....půl a další na cestě....
Anonymní- Anonymní
Mne sa moja technika tiež darila takže aj keď ja som nemusel byť nikdy tak na fiuuton sústredený .
Anonymní- Anonymní
Jak jsem něco cítila... nechala jsem to plynout dlani....potom když jsem si myslela ze už tak jsem rozevřela dlaně........´´Kyaaaaaa...... mám to !!!!!!´´ vykřikla jsem a rychle jsem si zakryla pusu abych už nebyla slyšet .... viděla jsem Shira jak se soustředí a nechtěla ho vyrušit... jen jsem vyběhla proti stromu a udělala salto...
Anonymní- Anonymní
Ja som hneď zaregistroval že to asi zvládla aj keď sa mi to zdalo čudné a dosť .
No ale neriešil som to asi mala nakoniec talent ale aj tak som nemal v pláne to nechať tak .
Prešiel som potom k nej .
"Tak čo už to máš ?"
No ale neriešil som to asi mala nakoniec talent ale aj tak som nemal v pláne to nechať tak .
Prešiel som potom k nej .
"Tak čo už to máš ?"
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 11 z 40
Povolení tohoto fóra: