Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 11 z 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 11 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 11 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 11 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 17:55

Rozesmáli mě.
"Nemusíte se ptát, jestli můžete. Ale pokud se vaše otázky netýkají boje, půjdeme do kanceláře. Kazekage-sama tam sice pořád není, ale nějaké svitky Genjutsu tam určitě najdu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 11 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Makoto Mon 10 Oct - 17:56

dobre
ASouhlasim
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 17:57

"Tak tedy jdeme." prohlásila jsem, navlékla si svůj plášť. Bůh ví, jak jsem v něm v tom horku dokázala vydržet. Pak jsem vyrazila ke kanceláři. Čekala jsem, že mne budou následovat.

(Přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 17:58

Je pravda že učiť sa toho mám ešte čo ale čím viac tým lepšie a to ešte stíham hrať
"Dobre kľudne .... "
Vydal som sa za nimi .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Mon 10 Oct - 17:58

Vyrazim za zastupkini do kanclu(presun)
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 17:59

´´Hai!´´ jdu za zástupkyní (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:25

Dorazil som sem a čakal som na Hikari .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:26

Přišla jsem na místo a koukala co Shiro předvede....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:27

"No takže teraz by som chcel vedieť či by si chcela bojovať z vejárom alebo iba techniky z pečaťami ? "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:29

´´S pečeti.... zatím...´´ řekla jsem a podívala se mu do očí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:32

Odvrátil som zrak a začal som rozmýšľať .
"No čo tak ťa naučiť toto ?"
Švihol som rukou len tak do neba .
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 11 20gz52d
Potom zmenila smer a narazila do zeme nastal výbuch .
"Je to tak C sem tam B rank ale pri tebe by to bolo to céčko ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:37

´´Hai !´´pozorně jsem sledovala...´´Takže co mám dělat ?´´tázala jsem se a Yuusuke kroutil hlavou...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:39

"Takže táto technika sa volá Jūha Shō ... a pečate vlastne niesú musíš sa naučiť do svojej ruky ktorou to chceš spustiť dať chakru ale tú z fuutonom takže najprv by si sa mala naučiť vyvolať chakru z Fuutonu takže zober si list ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:44

´´Hai..´´ vzala jsem list a čekala na další instrukce...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:46

Zobral som si ho aj ja a ten som zovrel v rukách otvoril som ich a list bol prepolený .
"Takže čo musíš je svojou chakrou prepúliť tento list to je celé no je to ťažšie než sa zdá ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:49

´´Hai..´´ pozorovala jsem ho a zkoušela to taky....pořád pořád...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:51

Ja som si sadol do vzduchu a pozeral som na ňu ako sa jej bude dariť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:54

Dál dál jsem to zkoušela .... něco jsem cítila ale nevěděla jestli je to to co mám cítit a tak jsem rozevřela dlaně a koukla se na lístek.... takový ždibíček... byl nastípnutý...ale jinak nic tak jsem se trochu zaradovala a zkoušela to dál... Yuusuke zkoušel chúzi po stromě...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:57

"Toto ti pôjde len keď to budeš skúšať tu nejde o veľa len skúšať a skúšať ."
Povedal som a pozoroval som ju pri tom .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:00

´´Hai!´´řekla jsem trošku roztřešeným hlasem, ale ve vnitř jsem byla klidná a soustředěná....už už .....o něco víc... ale zatím pořád nic o proti listu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:02

Ja som trochu šiel stranou a tiež som strénoval očkom som ale sledoval ako sa jej darí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:04

Pořád jsem se soustředila....myslela jsem na to jak jsem zkoncentrovávala chakru... porovnávala to....už....půl a další na cestě....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:08

Mne sa moja technika tiež darila takže aj keď ja som nemusel byť nikdy tak na fiuuton sústredený .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:15

Jak jsem něco cítila... nechala jsem to plynout dlani....potom když jsem si myslela ze už tak jsem rozevřela dlaně........´´Kyaaaaaa...... mám to !!!!!!´´ vykřikla jsem a rychle jsem si zakryla pusu abych už nebyla slyšet .... viděla jsem Shira jak se soustředí a nechtěla ho vyrušit... jen jsem vyběhla proti stromu a udělala salto...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:20

Ja som hneď zaregistroval že to asi zvládla aj keď sa mi to zdalo čudné a dosť .
No ale neriešil som to asi mala nakoniec talent ale aj tak som nemal v pláne to nechať tak .
Prešiel som potom k nej .
"Tak čo už to máš ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: