Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 20 z 40
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
To je jedno ale i jeden uder staci byl jsi dobry Lepsi nezbych mohl byt ja Pousmal jsem se na Shira.
(Nevis jak nahodou vypada Fūton: Daitoppa (Živel vítr: Obrovský průlom))
(Nevis jak nahodou vypada Fūton: Daitoppa (Živel vítr: Obrovský průlom))
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Thu 13 Oct - 19:53, celkově upraveno 1 krát
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Poskakovala jsem z jednoho stromu na druhý až jsem se objevila u Shira..´´Byls vážně dobrý..´´usmála jsem se a podala mu ruku...
Anonymní- Anonymní
"Ale ja som chuunin a ty genin to je pochopiteľné a ďakujem .
Nakoniec popravde vám to ale povedať môžem taký silný sa mi nezdal len som ho nechcel už ďalej trápiť preto som šiel na blízko ."
Nakoniec popravde vám to ale povedať môžem taký silný sa mi nezdal len som ho nechcel už ďalej trápiť preto som šiel na blízko ."
Anonymní- Anonymní
´´Hmm... chytrej´´mrkla jsem na něho a ukázala palec nahoru...
Anonymní- Anonymní
Shiro ale bylo to celkem riskantni krok nezda se ti?
Shinobi
"Bol to len tréning v pravom boji by som to nikdy nespravil je hlúpe aby bojovník na diaľku šiel na blízko lenže nemohol ma dostať a bolo mi trápne nechať niekoho s takým postavením sa trápiť a vlastne som chcel vyskúšať ako mi to pôjde lebo som videl že na diaľku má somnou veľké problémi ale dal by sa poraziť nie som si tým úplne myslím ale dalo by sa to .
A ešte raz ďakujem Hikari san ."
A ešte raz ďakujem Hikari san ."
Anonymní- Anonymní
Ale i kdyz to byl jenom trenink by jsi si mel davat pozor obzvlaste kdyz jsi bojovnik na dalku ja momentalne jsem k nicemu. A sklesle mi padla hlava k zemi
Shinobi
´´Jay-san nikdy neříkej to cos před chvílí řek!!!´´ pokárala jsem ho a otočila se na Shira...´´Neříkej mi Hikari-san..´´ zamávala jsem rukou...´´Hikari stačí..´´mrkla jsem a pohladila jsem ho po hlavě...´´jojo... šikulka....´´... rozcuchala jsem mu vlasy ..´´zkusím ještě jednou Ju Hasho jo???´´zeptala jsem se...
Anonymní- Anonymní
"To sa ti len zdá všetko spravý tréning ak sa niekto bez talentu snaží veľmi dokáže prekonať aj génia .
Zapamätaj si to ."
Potom som privrel oči a pozrel som k Hikari ktorá ma rozstrapatila zdala sa mi dnes dosť čilá čo mi z vnútra zlepšilo náladu aj keď na vonok ako vždy poznať nebolo .
"Takže Hikari ?
No kľudne môžme ... predveď sa . "
Vstal som zo zeme ucítil som potom modrinu na chrbte ale aj tak som na to kašľal .
"No a vlastne hovorím to čo som dnes predviedol bolo naschvál nebol to 100 percetný boj až na to na diaľku ale mohol som tam spraviť pár vecí inak ."
Zapamätaj si to ."
Potom som privrel oči a pozrel som k Hikari ktorá ma rozstrapatila zdala sa mi dnes dosť čilá čo mi z vnútra zlepšilo náladu aj keď na vonok ako vždy poznať nebolo .
"Takže Hikari ?
No kľudne môžme ... predveď sa . "
Vstal som zo zeme ucítil som potom modrinu na chrbte ale aj tak som na to kašľal .
"No a vlastne hovorím to čo som dnes predviedol bolo naschvál nebol to 100 percetný boj až na to na diaľku ale mohol som tam spraviť pár vecí inak ."
Anonymní- Anonymní
A co nemam rikat Hikari ze jsem k nicemu! Prisne jsem se na ni podival Mozna ze jsem Mozna nikdy se mne nic nebude. Mozna se vratim zpet do hor a budu tam zit Jako driv nez vsechno zacalo mi tam bylo lepe. Padnul jsem na kolena A chytnul jsem se za Hlavu. Pecet pod mymy Vlasy zacala pulsuvat A ZArit modrym svetlem.
Shinobi
´´Jsi opravdu v pohodě Jay-san ????´´ shejbla jsem se k němu...
Anonymní- Anonymní
Všimol som si pečate aj jeho počínania .
Pozeral som k nemu a začal som zasa k nemu prehovárať .
"To keď to už budeš teraz vzdávať zapríčiní to že sa to tak aj stane .
Nesmieš sa poddať negatívnemu myšleniu .
A hovoril si že ovládaš ten fuuton môžem s tým pomôcť aj tebe ak chceš až tak zosíliť.Ale hovorím ti predom ak to začneš vzdávať do ničoho ťa tlačiť nebudem ak to budeš chcieť zvládnuť bude to len na tebe ."
Pozeral som k nemu a začal som zasa k nemu prehovárať .
"To keď to už budeš teraz vzdávať zapríčiní to že sa to tak aj stane .
Nesmieš sa poddať negatívnemu myšleniu .
A hovoril si že ovládaš ten fuuton môžem s tým pomôcť aj tebe ak chceš až tak zosíliť.Ale hovorím ti predom ak to začneš vzdávať do ničoho ťa tlačiť nebudem ak to budeš chcieť zvládnuť bude to len na tebe ."
Anonymní- Anonymní
´´To zvládneš !!! ´´řekla jsem co nejpovzbudivějc...´´jen si víc věř !!!´´
Anonymní- Anonymní
hlava se mi zacala opet zaplnovat vzpominkama. Mami ja jsem k nicemu! Nedokazu ovladnout Tu Techniku je to zbytecne se to vubec ucit. ´´Jayi nikdy neříkej to cos před chvílí řek!!!´´ Ty jsi nejnadanejsi a nejtalentovanejsi clen naseho klanu Jenz se narodi jednou za nekolik generaci. Ty ve svych 7 letech ovladas Techniku na takove urovni kterou jsem ja byla schopna ovladnout ve svych17 letech a to me nazyvaly nejtalentovanejsi dokonce ani tvuj bratr. Nedokaze pouzit klanovou tecniku ani z poloviny tak jako ty. A ty tady rikas ze jsi k nicemu. Pousmala se.
Shinobi
Klekla jsem si a obejmula, hladila ho hlavě...´´Uklidni se Jay-san....dokážeš to ci dokážeš... a to je ve tvém případě hodně... hlavně by sis měl věřit..nejlepší kámoši jo ?´´řekla jsem co nejuklidňujícím hlasem...
Anonymní- Anonymní
Mami ja Nejsem tak dobry Jako muj bratr. Ne Jayi si mnohem lepsi Mozna nemas jeho silu nebo nejsi tak dobry v boji Ale ty Jsi budouci hlava klanu na to nezapominej Tvuj otec te urcil pred vsemi cleny klanu pred tim nez zemrel. a to Je velke brimne kdyz jsi tak mlady mozna to te nuti rikat takove veci protoze mas strach z toho co prijde nini jsem hlavou klanu ja nez Budes mit 12 a do te dobySe uc prijmot to kym jsi a kym budes to je vse co musis. Pousmala se rozstapatila me vlasy a dala mi pusu na celo a potom dodala. Tvuj otec by byl hrdy. Pote se ma pecet opet vratila do puvodniho stavu prestala zarit i pulsovat. (Tezce dycha)
Shinobi
Uz se musim Zbavit te peceti !!! Proc ji mam, Co se skryva za duvodem Ji mit!!!!!
Shinobi
´´He???´´přiblble jsem na něho zírala..´´Shiro co na to řekneš ??? j-já myslím že vám půjdu pro vodu..´´ stoupla jsem si a zamířila k nejbližšímu nálezišti vody..
Anonymní- Anonymní
"Na toto veľa nepoviem neviem čo skrýva a z pečaťami veľa nenarobím ."
Odpovedal som popravde a pozeral som k Jayovi .
Odpovedal som popravde a pozeral som k Jayovi .
Anonymní- Anonymní
Proc by mi nekdo zapecetil pamet? Proc by nekdo chtel neco utajit? Proc mi vzali nekolik let meho zivota. Zakricel jsem nahlas:Proooooooooooooooooc!
Shinobi
Šla jsem zpátky... stála jsem před ním, natáhla se a vlepila mu co největší facku co jsem jen mohla...´´Už se sakra uklidni Jay-san !!!´´....a potom odstoupila o dva kroky ´´gomen...´´řekla jsem tiše...
Anonymní- Anonymní
Po ty facce jsem odletel asi tak 10metru daleko Uz jsem v pohode Myslym A pak ze divky jsou krehka stvoreni dodal jsem
Shinobi
´´Tak to je dobře !!!´´ řekla jsem a pak teda cupitala pro tu vodu a nechala kluky spolu...
Anonymní- Anonymní
Ja som v tichosti pozeral čo sa vlastne dialo no nevyjadroval som sa vlastne k tomu len som pozeral čo ďalšie sa stane .
Anonymní- Anonymní
A ja ani Shiro po tobe nic takoveho nechci A myslim si ze asi ani nikdo nic nebude moc stim cokoliv udelat A to me trapi. Smutne jsem dodal
Shinobi
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 20 z 40
Povolení tohoto fóra: