Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
"Správný shinobi musí dokázat bojovat i s tím, co sám neovládá." odvětila jsem a přimhouřila jsem oči.
"Je sice hezké, že na vás takhle vidím, ale zdá se, že jste si z akademie ani jeden moc neodnesli. Styďte se!"
Ninja před bojem není vidět. Využívá stínů. Skrývá se.
"Je sice hezké, že na vás takhle vidím, ale zdá se, že jste si z akademie ani jeden moc neodnesli. Styďte se!"
Ninja před bojem není vidět. Využívá stínů. Skrývá se.
Anonymní- Anonymní
Podišiel som radšej teda ja k nim bližšie a začal som hovoriť potichu .
"Takže ide o to že ja dokážem ovládať vietor a keby len trocha dostaneme z jej rúk (ak to ma na provázku) alebo keď sa môj vietor priblíži k tomu tak jej to odstrihne a preletí to k nám .
Lenže to budete musieť ju zamestnať ja ju ešte budem odpoaľovať z každej strany kameňami a inými predmetami a ešte podľa toho čo vie by sa to upravilo ale hlavne bude ju treba zamestnať aby zabudla na mňa a keď bude dobrá šanca tak v tom keď si nedá pozor ju môj vietor okradie no ale ak máte niečo iné sem s tým .
Ale hovorím nevieme čo vie ona takže je to len také provizórne ."
Odpovedal som a potom so dodal .
"Ano musím uznať že je pravda treba sa skrývať no ale kde tu v tomto piesku sa zahrabeme ?
Takto aspoň skúsime čo viete vy sama ."
To som pvoedal hlasnejšie a začal sa zdvýhať vietor .
"Takže ide o to že ja dokážem ovládať vietor a keby len trocha dostaneme z jej rúk (ak to ma na provázku) alebo keď sa môj vietor priblíži k tomu tak jej to odstrihne a preletí to k nám .
Lenže to budete musieť ju zamestnať ja ju ešte budem odpoaľovať z každej strany kameňami a inými predmetami a ešte podľa toho čo vie by sa to upravilo ale hlavne bude ju treba zamestnať aby zabudla na mňa a keď bude dobrá šanca tak v tom keď si nedá pozor ju môj vietor okradie no ale ak máte niečo iné sem s tým .
Ale hovorím nevieme čo vie ona takže je to len také provizórne ."
Odpovedal som a potom so dodal .
"Ano musím uznať že je pravda treba sa skrývať no ale kde tu v tomto piesku sa zahrabeme ?
Takto aspoň skúsime čo viete vy sama ."
To som pvoedal hlasnejšie a začal sa zdvýhať vietor .
Anonymní- Anonymní
´´Oukej...´´ a dělala jsem vše co říkal *Yuusuke jdi jinudy a ať tě nevidí ..**Cože??!!**teďka se schovej a ať tě nevidí..až budeš moct tak víš co...**jo fanj....*Yuusuke odběhl a někde se skryk že na něj nevidíme....
Anonymní- Anonymní
Ok Shiro,Hikari Mam Plan Septal jsem.
Ja se pokusim zde rozmistit nejake Kunaje se Strunami Budu utocit Vy delejte to same Uby nevedela ci je co a potom se ji pokusime dostat mezi me kunaie a pokusim se ji Na chvili zpotat a potom je Rada ne tobe Shiro ale nevim jak dlouho ji udrzim a Hiraki ty by jsi se mohla s Yussukem postarat o to aby se dostala mezi kunaje co vy na to??
Ja se pokusim zde rozmistit nejake Kunaje se Strunami Budu utocit Vy delejte to same Uby nevedela ci je co a potom se ji pokusime dostat mezi me kunaie a pokusim se ji Na chvili zpotat a potom je Rada ne tobe Shiro ale nevim jak dlouho ji udrzim a Hiraki ty by jsi se mohla s Yussukem postarat o to aby se dostala mezi kunaje co vy na to??
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
(V písku? - Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha. - XDDDD )
"Shakuton: Nenshō tsubasa..." zašeptala jsem. "Sōshūjin!" kolem mne se zvedlo dvanáct kunaiů. Jejich ostří zářila zlatavou chakrou. Už od pohledu bylo jasné, že pálí.
Jak se zbavit větru? Tak, že zasáhneme uživatele.
Zbraně mířily přímo na ně, na každého čtyři. Mohla jsem je lehce ovládat do poslední chvíle.
"Shakuton: Nenshō tsubasa..." zašeptala jsem. "Sōshūjin!" kolem mne se zvedlo dvanáct kunaiů. Jejich ostří zářila zlatavou chakrou. Už od pohledu bylo jasné, že pálí.
Jak se zbavit větru? Tak, že zasáhneme uživatele.
Zbraně mířily přímo na ně, na každého čtyři. Mohla jsem je lehce ovládat do poslední chvíle.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem uskočila a vyběhla na strom, vytáhla jsem kunaie a mířila na místo ze které vyletěli ...a přitom jsem skákala na jiné stromy.... Yuusuke zatím pořád nebyl váděn....
Anonymní- Anonymní
Dva kunaie mířící na Hikari se rozdvojili jako kdybych se špatně trefila. Mířili teď okolo ní. Chakrová lanka, která je ale ovládala ji měla spoutat, jakmile se cesta kunaiů za jejími zády zkříží. Nemohla to tušit.
Anonymní- Anonymní
Poskaldal jsem jednoduche pecete na Kawarimi no Jutsu - technika náhrady a zmisel v krovi. A Pripravoval si kunai se Strunami.
Shinobi
(Mne to došlo až po tom čo som to napísal sa stáva )
V tom proti kunaiom vlietla veterná smršť .
"Kamaitachi !"
Tá mala byť dostatočné silná aby ich odviala keby nie tak aspoň by zničila ostrie predsa len som vietor ovládal mysľou .
Vietor po tom šiel hneď proti Joki .
Ja som potom vyletel do vzduchu .
Asi tak pár metrou približne 4
Tie kunaje by mohol zastaviť môj vietor v čo som aj dúfal .
V tom proti kunaiom vlietla veterná smršť .
"Kamaitachi !"
Tá mala byť dostatočné silná aby ich odviala keby nie tak aspoň by zničila ostrie predsa len som vietor ovládal mysľou .
Vietor po tom šiel hneď proti Joki .
Ja som potom vyletel do vzduchu .
Asi tak pár metrou približne 4
Tie kunaje by mohol zastaviť môj vietor v čo som aj dúfal .
Anonymní- Anonymní
Blesklo mi v očích.
Skvěle, vskutku skvěle. Ne nadarmo je Chuuninem...
Zatímco kunaie mířící na Shira byly zničené, zezadu se k němu (Aniž to mohl tušit) blížily ty, které měly před tím zasáhnout Jaye.
Elementární Jutsu jsou mou slabinou.... Tohle dopadne špatně...
Okolo mne i z mého těla začala stoupat pára. Shodila jsem dlouhý plášť, abych se mohla lépe hýbat a rozeběhla jsem se přes jeden ze stromů. Kličkovala jsem, mizela. Zkrátka co nejrychleji pro to, aby mne vítr příliš neublížil. Když konečně zmizel, měla jsem oblečení dostatečně potrhané na to, abych mohla uznat jeho sílu.
Bojovat s Chuuniny je něco jiného než bojovat s Geniny...
Skvěle, vskutku skvěle. Ne nadarmo je Chuuninem...
Zatímco kunaie mířící na Shira byly zničené, zezadu se k němu (Aniž to mohl tušit) blížily ty, které měly před tím zasáhnout Jaye.
Elementární Jutsu jsou mou slabinou.... Tohle dopadne špatně...
Okolo mne i z mého těla začala stoupat pára. Shodila jsem dlouhý plášť, abych se mohla lépe hýbat a rozeběhla jsem se přes jeden ze stromů. Kličkovala jsem, mizela. Zkrátka co nejrychleji pro to, aby mne vítr příliš neublížil. Když konečně zmizel, měla jsem oblečení dostatečně potrhané na to, abych mohla uznat jeho sílu.
Bojovat s Chuuniny je něco jiného než bojovat s Geniny...
Anonymní- Anonymní
Udelal jsem Pecete na Bunshin no Jutsu - technika klonu ojevilo se pet klonu a zacal hazet kunaie po zastupkini A Tak aby byly ve vise smerech abych se mohl opokusit ji zpoutat. A pritom Koncentroval Cakru do chodidel abych se pohyboval rychleji nez normalne a mohle lepe reagovat na jeji proti utok.
Shinobi
Jako spoutaná jsem ztratila rovnováhu a padala směrem dozadu...( prosím nevím jestli jsem svázaná jako ruce a tak nebo k vám tak se omlouvám ...) a odrazila se od kmene na druhý strom a tak pořád dokud jsem nebyla dostatečně daleko ... vykloubila si rameno ...
Anonymní- Anonymní
Jemná stena ktorá okolo mňa vždy bola mi naznačila že idú po mne kunaie lenže aj tak to nebolo 100 percente predpovedané nevedel som koľko ich je tak som sebou trhol na stranu v tom som ucítil ako mi do chrbta prenikol z časti kunai druhý ma šrkiabol do ruky .Kunai som zo svojho chrbta nevyťahoval bolelo to dosť ale nevydal som aj tak ani hlásku iba som zaťal zuby .
Ja som ale aj tak nestratil koncentráciu a ako uskakovala v ten moment keď zastala som po nej vystrelil vlnu Fuutonu .
Mohol som ju riadiť ako dlho som chcel pokým nenarazí do niečoho .
Ale keďže som sa sústredil aj na lietanie aj na techniku moja obrana bola trochu poľavená .
(Ja neviem , možno by mala tá moja technika prerušiť to čo na teba útočilo no teraz niesom si veľmi istý .)
Ja som ale aj tak nestratil koncentráciu a ako uskakovala v ten moment keď zastala som po nej vystrelil vlnu Fuutonu .
Mohol som ju riadiť ako dlho som chcel pokým nenarazí do niečoho .
Ale keďže som sa sústredil aj na lietanie aj na techniku moja obrana bola trochu poľavená .
(Ja neviem , možno by mala tá moja technika prerušiť to čo na teba útočilo no teraz niesom si veľmi istý .)
Anonymní- Anonymní
Zahlédla jsem Hikari, ale konec souboje ještě být nemohl.
"Kunaie.... Ani ninjutsu ani taijutsu." v dlaních jsem pevně svírala své dvě čepele. Boj s nimi byl jediným Taijustu, které jsem ovládala. Odrážela jsem jimi kunaie, horká pára okolo mého těla mne chránila. Po jisté době by byla schopná kov i rozpustit, ale to už by bylo příliš jak pro mou chakru tak pro boj s nimi. Ublížit jsem jim nechtěla. Vyhnula jsem se poslednímu kunaii.
"Měl bys lépe mířit." podotkla jsem a laškovně jsem mrkla.
To mi ale nestačilo na dlouho... Okamžitě jsem totiž spatřila Shirovu techniku.
Slabinou mých technik je právě Fuuton, to je zlé... Pokud chci přemoci už takhle silnou větrnou techniku, musí být technika Shakutonu S-rank.
Přiložila jsem dlaně k sobě.
"Shakuton: Kajōsatsu!" kolem mého těla začaly, protentokrát jako obrana, rotovat koule páry a chakry. S-ranková technika Shakutonu, jedna z nejsilnějších. A i přesto mne poryv větru ještě kus odhodil. Nějakou chvíli jsem hledala ztracenou rovnováhu, ale za chvíli už jsem zase stála pevně.
"Kunaie.... Ani ninjutsu ani taijutsu." v dlaních jsem pevně svírala své dvě čepele. Boj s nimi byl jediným Taijustu, které jsem ovládala. Odrážela jsem jimi kunaie, horká pára okolo mého těla mne chránila. Po jisté době by byla schopná kov i rozpustit, ale to už by bylo příliš jak pro mou chakru tak pro boj s nimi. Ublížit jsem jim nechtěla. Vyhnula jsem se poslednímu kunaii.
"Měl bys lépe mířit." podotkla jsem a laškovně jsem mrkla.
To mi ale nestačilo na dlouho... Okamžitě jsem totiž spatřila Shirovu techniku.
Slabinou mých technik je právě Fuuton, to je zlé... Pokud chci přemoci už takhle silnou větrnou techniku, musí být technika Shakutonu S-rank.
Přiložila jsem dlaně k sobě.
"Shakuton: Kajōsatsu!" kolem mého těla začaly, protentokrát jako obrana, rotovat koule páry a chakry. S-ranková technika Shakutonu, jedna z nejsilnějších. A i přesto mne poryv větru ještě kus odhodil. Nějakou chvíli jsem hledala ztracenou rovnováhu, ale za chvíli už jsem zase stála pevně.
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem ten vítr...( Shiro myslel mě ??? je možné abych se z toho dostala.. asi jo co? tak jo) jak se mi to struny uvolnili zase jsem si to ramenu dala do původni polohy...Udělala jsem pár pečetí, řídila se Oga-saninými instrukcemi a zvolala´´Magen: posun zraku´´
Anonymní- Anonymní
Rozumim zastupkine A zacal jsem se Vzdalovat a pritom stahovat struny jelikoz Kynaie diky odrazeni mely Poprekrizovane struny jsem je zacal utahovat. Skodolibe jsem se usmal a stuny utahnul. A snat ji to na chvily udrzi Uvazoval jsem.
Shinobi
Sekol som mečom a vytvoril som vlnu vzduchu ktorá začla lietať okolo Joki .
Neplánovala zaútočiť ja som zletel až na zem aby som sa mohol plne sústrediť predsa len som ho potreboval .
Chcelo by to ale viac ju nejako zamestnať .
Keď ju asi on chytil v tom vietor zaútočil ale nie priamo na assistentku ale na ten zvonček mal som ju v pláne ostrihnúť a dostať od nej .
A ak to tak nieje žeby ju to nechytilo tak môj vietor by sa len vrátil a obiehal by okolo nej,
Neplánovala zaútočiť ja som zletel až na zem aby som sa mohol plne sústrediť predsa len som ho potreboval .
Chcelo by to ale viac ju nejako zamestnať .
Keď ju asi on chytil v tom vietor zaútočil ale nie priamo na assistentku ale na ten zvonček mal som ju v pláne ostrihnúť a dostať od nej .
A ak to tak nieje žeby ju to nechytilo tak môj vietor by sa len vrátil a obiehal by okolo nej,
Anonymní- Anonymní
to chce potlesk... řekla jsem si a začala tleskat...
Naposledy upravil Garou_Hikari dne Mon 10 Oct - 17:34, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Na Hikari jsem vůbec neviděla, nedívala se mi ani do očí, (Přes páru okolo mne, která byla dost hustá, ani nemohla) takže Genjutsu nemělo vůbec žádný účinek. Když Jay zatáhl, nic se nestalo, jelikož pára, která stále rotovala okolo mne dávno vše, co by mne mohlo ohrozit od provázků až po chakrová vlákna zničila. Všimla jsem si větru.
Rychle našel mou slabinu...
Hbitě jsem chytila zvoneček do dlaně a hodila mu ho.
"Gratuluji." rty mi zvlnil jemný úsměv.
"Práce v týmu ti zrovna nejde, ale pro dnešek jsi vítěz. A jako takový můžeš ty dva naučit chodit po vodě." nasadila jsem andělský výraz.
Rychle našel mou slabinu...
Hbitě jsem chytila zvoneček do dlaně a hodila mu ho.
"Gratuluji." rty mi zvlnil jemný úsměv.
"Práce v týmu ti zrovna nejde, ale pro dnešek jsi vítěz. A jako takový můžeš ty dva naučit chodit po vodě." nasadila jsem andělský výraz.
Naposledy upravil Jōki Azayaka dne Mon 10 Oct - 17:36, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Tak jo to my nevyslo Ale myslenka dobra.
Shinobi
Naklonil som hlavu na stranu a pozrel som k nej .
"Viete že ani ja sám som to v živote neskúšal keďže viem lietať ?
No a vlastne prečo ja ?
A inak ďakujem ... no mohol by som sa prosím teraz niečo opýtať ?"
Zvonček som ale chytil do ruky .
"Viete že ani ja sám som to v živote neskúšal keďže viem lietať ?
No a vlastne prečo ja ?
A inak ďakujem ... no mohol by som sa prosím teraz niečo opýtať ?"
Zvonček som ale chytil do ruky .
Anonymní- Anonymní
Dostala jsem tik do oka.
Takže Chuunin a dva Genini, kteří neumí chodit po vodě...
"Samozřejmě, ptej se na co chceš." odvětila jsem nakonec.
Takže Chuunin a dva Genini, kteří neumí chodit po vodě...
"Samozřejmě, ptej se na co chceš." odvětila jsem nakonec.
Anonymní- Anonymní
"Chcel by som sa opýtať že či by som sa mohol naučiť niečo z genjutsu .
Otec hovoril ešte dávno žeby to bolo možné keďže náš klan nedokáže ovládnuť žiaden iný element genjutsu by bol možno dobrý doplnok v boji .
A keby tak to chodenie sa časom doučím ale ľachšie je pre mňa lietanie a berie to tak rovnak chakry skoro ako to chodenie ."
Po chvíli som ale dodal .
"Alebo či ste sa už dozvedela od kazekageho že či bude môcť prestúpiť ? "
Otec hovoril ešte dávno žeby to bolo možné keďže náš klan nedokáže ovládnuť žiaden iný element genjutsu by bol možno dobrý doplnok v boji .
A keby tak to chodenie sa časom doučím ale ľachšie je pre mňa lietanie a berie to tak rovnak chakry skoro ako to chodenie ."
Po chvíli som ale dodal .
"Alebo či ste sa už dozvedela od kazekageho že či bude môcť prestúpiť ? "
Anonymní- Anonymní
A ja bych Mel take otazku Jestli mohu.
Shinobi
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 10 z 40
Povolení tohoto fóra: