Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
´´he???´´ano to bylo všechno na co jsme se zmohla...*hej myslíš že dostaneš ještě ten autogram???**aha... tak to nevím....*
Anonymní- Anonymní
?????????????????????????
Shinobi
Hmm řekl bych, že Hikari už asi všechny vnější znaky vyjmenovala... (Zopakoval jsem všechno z mého předešlého komentu) Mám vlastní pečeť kterou, bych mohl projít tvé vzpomínky, tedy pokud chceš... Řekl jsem věcně a na oba se podíval...
Anonymní- Anonymní
myslim ze tim Nemam co ztratit Podival jsem se na neho A Prikyvl.
Shinobi
Jen jsem je tak pozorovala a sedla si sranou abych jim nepřekážela..Yuusuke šla zamnou lehl si ke mně..*dneska jsi se snažil!!*pohladila jsem ho *hmmm...tak to zítra budem ještě zkoušet a potom se zeptáme na chůzu po vodě a pak...**Zpomal Yuusuke to bude ještě trvat a možná nám Kazekage-sama ještě přidělí mistra a ještě něco naučíme .... třeba se ještě naučíme s naší podstatou a tak a potom půjdeme od Konohy ano?hlavně se jako dneska snaž!* *Fanj Konoha čeká!!*
Anonymní- Anonymní
Přistoupil jsem k němu a na položil mu ruku do místa, kde mě Sasuke prokletou pečeť. Fuuinjutsu: Rokku no risei objevila se tam pečeť. (vzhled v popisu mích vlastních technik) Podstoupil jsem a jen se na něj díval. Najednou se mu v hlavě ozvalo... Slyšíš mě? Nemusíš se bát. Tohle je telepatická komunikace, díky ní mám přehled o tom kde jsi, co vnímáš všemi smysli a mohu i obousměrně promítat obrazy z okolí, podvědomí, myšlenky a vzpomínky. Teď začneme pomalu vstupovat do tvých vzpomínek, oba uvidíme to samé... Mluvil jsem milým a klidným hlasem...
Anonymní- Anonymní
A no slysim Dobre.
Shinobi
Ja som doletel na toto miesto bol som vo vzduchu všimol som si tam známich ľudí .
Usadil som sa vo vzduchu a pozoroval som ich .
Usadil som sa vo vzduchu a pozoroval som ich .
Anonymní- Anonymní
´´Ahoj Shiro-san..´´pošeptala jsem a pokynula jsem mu aby šel za mnou....
Anonymní- Anonymní
Začneme retrospektivně. Prochází nám hlavou obrazy hor a bojujících shinobi...
Anonymní- Anonymní
´´Teď na ně nemluv soustředí se ... Tascher-san se snaží dostat se do hlavy Jay-san a daří se mu to asi a no to bude asi ve zkratce všechno..´´šeptala jsem a hladila ležícího Yuusukeho
Anonymní- Anonymní
"Jáj takže už odhaľujú tú jeho minulosť ?
Ja som aj tak sa prišiel len pozrieť čo robíte ."
Ja som aj tak sa prišiel len pozrieť čo robíte ."
Anonymní- Anonymní
´´Ano přesně tak Jay-san se svou minulostí má problémy a někdy.... no to je jedno a tak to teďka zkouší..a mimochodem blahopřeji k získá ni rank Chuunin´´usmála jsem se...
Anonymní- Anonymní
Vydim dve skupiny cast je oblecena v klanove zbroji, a cast nemuzu zjistit ja se divam ze skalniho previsu jsem jeste hodne maly mazna 4-5 let Po chvili boje Vidim zenu Koncenrujici cakru Jenz zmeni svou barvu na Zlatou A jeji cakra se zformuje do tvaru Orla nepratele zacinaji hazet kunai ale kunaje se lamou a odrazeji Potom ta zana roztahne ruce orel kridla amava s nimi vidim neci jako velke vetrne cepele po vyletajici po machnuti rukou/kridel nekolik jich nimulo nepratele a zasahly skaly ty se po zasahu roztristily po nepratelych zasazenych technikou nezustalo temer nic. Zena uvolnile techniku a probleskla ke mne a povida: Co tady delas nemel jsi zustat v Jeskini JayJazi? Mami ale ja Jsem chtel Videt co se deje. Bud tise ted Bez za svym Brastrem. ale on odesel Proto jsem se divil co se deje. Potomhle my zacaly stekat slzy po tvarich Dost to staciii.
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Sun 9 Oct - 19:17, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
´´Hai trénuju chůzi vodorovnou po stromu....no no....´´
Anonymní- Anonymní
Obrazy utichly a pečeť přestala zářit... Tak myslím, že zatím slavíme celkem úspěch co se odhalování tvé paměti týká. Jinak viděl si sám co tam bylo... Odmlčel jsem se...
Anonymní- Anonymní
Ma Matka a bratr Proc Mi zapecetili Vzpominky a kdo?otrel jsem jsi slzy z oci
Shinobi
To bychom museli pokračovat v procházení paměti dál. Nejsem si však jistý jestli je to dobrý nápad... Řekl jsem klidným hlasem
Anonymní- Anonymní
Proc? to rikas?
Shinobi
Zvedla jsem se a šla za Jay-san...obejmula ho ´´To bude dobrý..´´ řekla jsem uklidnujicim hlasem...
Anonymní- Anonymní
Diky Hikari To je trapas tu Brecim jak Maly dite. A pohladil jsem ji po vlasech.
Shinobi
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: