Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 12 z 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 12 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 12 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 12 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:25

´´Sumimasen..nechtěla jsem tě vyrušit...´´ smutnýma očima jsem hleděla do země...´´Tady...´´ ukázala jsem mu rozpůlený lístek...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 12 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:26

"Umm dobre teraz to budeš musieť spraviť aspoň ešte 10 x dobre ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:29

´´Hai!!´´ s chutí jsem se do toho pustila...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:30

Ja som si už sadol zasa do vzduchu a pozeral som už len na ňu a netrénoval som .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:37

Jen jsem to zkoušela dokola.. když už jsem dělala po 5tí začala se mi motat hlava...a po chvíli jsem se svalila na zem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:39

Ako som si všimol že padá k zemi tak som ju zachytil .
Potom som ju opatrne posadil že či sa spamätá držal som ju keby že je úplne mimo aby nejako zle nazaľahla .
Asi som jej toho dal viac než zvládne ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:41

´´Jsem v pohodě..´´ řekla jsem a usmála se celkem chabým úsměvem.....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:43

"Radšej by si si mala odpočinúť aspoň pre dnes zajtra môžme kľudne pokračovať aj tak nemám nič na práci ."
Akosi som jej neveril že je v poriadku .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:46

´´Opravdu jsem v pořádku...´´ postavila jsem se ale nohy mě zradily takže jsem znovu přistála na zadku...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:48

Teraz som ju už chytiť nemohol lebo akosi vstávala skôr než by som to stíhal len som si potom vzdychol .
"No ako to vidím takto nedojdeš ani domnou .. takže tréning je už hneď vylúčený a už sa prosím nesnaž hýbať keď nemusíš nedostatok chakry nieje sranda "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:51

´´Hai..sumimasen..´´řekla jsem ....a dívala se kolem jestli je Yuusuke poblíž...po chvíli přišel k nám a doslova na nás skočil....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:53

Trocha ma myklo lebo som sa zľakol .
"Odprevadím ťa domou ?
Či ešte niečo by si chcela ?"
Opýtal som sa keďže som vedel že už tu asi byť nemôže .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:54

´´Díky byla bych ráda....´´ pohladila jsem Yuusukeho a šli jsem...(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:47

Doletel som na toto miesto a z hora som skontroloval či tu niekto nieje .
Vytiahol som svitok z gitarou potom som si ju zobral a sadol som si na zem .
Potom som začal hrať .
Spoiler:
Ako som hral bolo počuť do diaľky ako sa rozlieha zvuk mojej gitary kvôli tomu že tu bolo také ticho .
Nevedel som prečo ale vždy keď som hral moja nálada sa vždy znormalizovala .
Aj keď som mal svoju kamennú tvár tak aj pod ňou niečo bolo .
Po takých piatich minútach som to ale zabalil a svoju gitaru som dal zasa do svitku potom som ju ukryl k sebe a začal som už z plnohodnotným tréningom .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 11 Oct - 16:23

prisel jsem na cviciste a studoval si svitek privolavani pricemz sem se oprel o streom a cetl
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 16:30

Přišla jsem na cvičiště a vyběhla na strom na zkoušela nově naučené věci...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 17:10

Přeskakovala jsem stromy a pak skočila na zem...vzala si do ruky lístek a chakrou se ho pokusila rozpůlit. Soustředila jsem se co nejvíc jsem mohla.....už[i]......rozdělila jsem lístek a tu jsem zpozorněla a uviděla Shira..rozhodovala jsem se jestli mám pokračovat nebo jít za ním vyrušit ho a sledovat co mi dá znovu a trénování....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 11 Oct - 17:26

Po chvily cteni jsem se vydal smerem domu(presun)
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 17:56

A tak jsem se rozhodla že k němu půjdu a poprosím jestli by mě zase nemohl naučit a potom si jít trénovat někam dál a nechat ho se soustředit..´´Ahoj Shiro... promiń že ruším... mohl bys mě zase naučit něco víc ?´´ *tímhle tempem to pujde hladce..*přešla jsem ke stromu a třikrát zaklepala..*jen aby se něco nestalo...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 18:53

Pozrel som k nej .
"Hej kľudne prepáč ... mala si do mňa hneď šťuchnúť som si nevšimol ... takže lístky si zvládla ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 18:57

´´Hai ´´ řekla jsem šťastně...´´zvládla co budu dělat teď?´´ tázavýma očima jsem se na něho dívala... Yuusuke trénoval sám a tvrdě... byla jsem na něho tak pyšná....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 19:01

"Teraz .... odkry si ruku až po lakeť aby si tam nemala žiadnu látku potom ti poviem ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 19:09

Udělala jsem to co řekl a čekala na další pokyny..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 19:13

Začal som niečo hľadať potom som zobral ju opatrne za ruku a začal som jej ju previazavať obväzom .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 19:13

Sledovala jsem co dělá a promýšlela proč to dělá...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: