Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 25 z 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 25 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 25 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 25 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 15:33

Ja som sa v tichosti prizeral ako im to pôjde .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 25 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 15:55

Potom jsem to Jay-san ukázala tak jak to umím já a nechala ho chvíli trénovat vzala jsem si vějíř a trénovala s ním...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 15:57

"Hikari san ?
Mohol by som teraz skúsiť zasa ja genjutsu čo som sa naučil ?
Nenechám ho dlho zruším ho len chcem vidieť či funguje "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:01

´´Samozřejmě jen tak dotoho..´´pobídla jsem ho a přestala cvičit..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:03

Pozeral som jej smerom do očí moje oči zčiernali .
"Kuroigan: kokjuu "
Rieknem a ona začala byť uvedená do toho že jej začína dochádzať kyslí že nemôže dýchať a dusí sa .
To bol účinok tejto techniky .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:07

Začal mi docházet kyslík........ co teď? je to jen genjutsu........už nemůžu dýchat..... už fakt ne......koncentruju se a řeknu ´´ Kai !´´ ....... rozdýchávala jsem to ´´ seš dobrej fakt dobrej nechtěla bys s tebou bojovat....´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:10

"Neboj proti tebe sa bojovať neplánujem už som si na teba zvykol ako kamarátku takže by som ti nevedel niečo spraviť ."
Poviem popravde .
"Chcem sa naučiť ale ešte jednu podobnú techniku čo spraví toto isté ale nieje genjutsu a takto sa uživateľ bude myslieť že je v genjutsu a nieje .
No a čo myslíš to tvoje kamaitachi ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:15

Rozevřela jsem vějíř a lehce s ním mávla vypadalo to jako když jsme to dělali já a Shiro-san....bylo to větší a silnější.. než se my podařilo dřív...´´Shiro-san ? Co kdyby jsme zase něco zkusili jako souboj ?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:17

"Ako na Taijutsu ?
A prosím nehovor mi san ... niesom nejaká nadriadená osoba som tvoj kamarát nie ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:36

´´To já jsem přece taky a taky mi říkaš san.....a jo nevadilo by ti dát si ten souboj v taijutsu ??´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:40

"Nie kľudne ty teda používaj ale kľudne čo chceš dobre ?
A budem ti teda hovoriť kľudne aj bez toho san ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:43

´´Dobře takže Shiro jo? jdeme bojovat ?´´zeptala jsem se...a usmála se na Shira

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:46

"Hej tak začni ."
Meč som nevyťahoval a ostal som ale v pozore .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:53

Yuusuke už na něho běžel...pozorovala jsem ho... a těsně před srážkou Yuusukeho a Shira už také k němu běžím když jsem dostatečně blízko pravou rukou a něho útočí mám za zády... záloha jestli to vykryje udělám provaz a zadní rukou udělám stojku jakože na jedné ruce a kopnu ho...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 16:58

Ako som začul že beží Yusuke tak ako mal byť už u mňa ja som sa posunul viac naňho a podkol som mu obe tlapky potom než aby útočila som ešte skočil dozadu -

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 15 Oct - 17:02

Vytahl jsem si obvaz a obvazoval jsem si ruku Zacal jsem dalni a zkoncil u loktu.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 15 Oct - 17:10

Nakreslil jsem si tam rovnou caru (na ten obvaz) zacal jsem koncentrovat cakru a snazil jsem se ji vipustit po care. No nedarilose mi to tak jednoduse
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 17:13

(sorry Shiro ...) Zastavila jsem se a začala s hvězdou přemet a další akrobatické věci a přitom útočila o 106...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 17:18

ja som uskakoval dozadu a čakal som na vohdnú chvíľu kedy pri hviezde jej podkopnúť nohu .
(začo ? Very Happy )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 15 Oct - 17:18

Po chvili zkouseni se to ale povedlo obvaz se rozpadl a by prerezany presne podle cary.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 17:26

(nedávala jsem pozor a nechala tě celkem dlouho čekat XD) Sice jsem nepochopila význam podkopnuti nohy ale druhou nohou jsem zkoušela pořád útočit... jelikož pořád stojím na jedné ruce...po kopnutí mě tu přestalo bavit na jedné ruce udělala jsem divný salto a zakončila to pěstím

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 15 Oct - 17:30

Po chvili Jsem se vykaslal na obvaz a zkousel jsem koncentrovat cakru do ruky a pote ji vypustit ji smerem na strom samozdrejmne se to nepovedlo cepel zmizela sotva opustila mou ruku

Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sat 15 Oct - 17:42

Nakoncentroval jsem mnohem vice cakry nez posledne a opet svihnul a namiril na strom ale tentokrat na stromne zustala mala ryha
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 17:43

Ja som teraz zaútočil priamo na ňu mal som v pláne ju udrieť priamo dlaňou do hrude .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 17:45

Nestihla jsem uhnout a tak jsem alespoň kryt age uke.. a kolenem mu mířila na břicho....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 25 z 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: