Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Empty Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:34

First topic message reminder :

Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Hospital

Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 16 Empty Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 16:38

To že je sensei naštvaný se mi hned potvrdilo když mě vytrhl z náruče Keimiho a nesl mě dovnitř. Jen jsem za Keimim stihla zavolat Děkuju. Trochu jsem se pousmála. Ano žiju. Odpověděla jsem na jeho otázku. Pak se mi Keimi ztratil z očí když se za námi zabouchly dveře nemocnice. To jste opravdu nemusel sensei snažil se mi jen pomoct. Řekla jsem s trochu naštvaně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 16:44

Toshio Ookami

,,Čo robíte vo svojom voľnom čase je mi ukradnuté. Pre mňa za mňa buďte po nociach aj zločinci." odpovedal jej a kráčal hore schodami.,, Ale počas tréningu kým ho ja výslovným rozkazom neukončím budete počúvať mňa a nestrpím aby sa mi do toho nejaké decko miešalo lebo sa neudrží v nohaviciach." dodal a vošiel do izby pričom ju položil na posteľ.,, Nechám ti tu Katsura keby náhodou." ubezpečil ju Toshio a ukázal na pejska, ktorý sa posadil k posteli.,, Už ťa nechám teda lekárom." dokončil, odišiel z miestnosti a vošli medici ktorý začali so svojou prácou.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 16:57

Omlouvám se sensei. Sklopila jsem hlavu a sledovala ubíhající schody pod sebou. Konečně jsme došli do prázdné místnosti kde mě položil na postel. Řekl mi "Nechám ti tu Katsura keby náhodou" to mě zarazilo tak jsem se zeptala. Co kdyby náhodou?! Vyhrkla jsem ze sebe a zakašlala. Ani mi neodpověděl a vyšel z místnosti. Nechal mi tu jen psa. Povzdechla jsem si do místnosti vešli medici začali mě prohlížet a léčit. Když konečně odešli usnula jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 17:05

Katsuro

Katsuro poslušne počkal kým všetci medici odišli. Keď videl, že Yuna zaspala jemne sa skrčil a poľahky vyskočil v tichosti na jej posteľ. Schúlil sa do klbka pri jej nohách a hlavou pozoroval okolie.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 17:33

Když jsem se konečně probudila ležel mi na posteli pes našeho senseie. Co ty tu děláš ? Trochu popuzeně jsem se ho zeptala. Pak mi došlo že musím být blázen když se bavím se psem. Chjo ... povzdechla jsem si den si tu ještě poležím. "Co tu budu dělat?!" Vyděšeně jsem se ptala sama sebe.

Naposledy upravil Loxar Yuna dne Wed 4 Jan - 19:10, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 17:36

Katsuro

Katsuro len zodvihol hlavu ako reakciu na jej otázku a tak zaregistroval, že sa už prebrala.,, No čo asi, strážim ťa." zaštekal pokojne Katsuro.,, Neboj sa nie si prvá, koho musím strážiť takže nič sa ti nestane." ubezpečil ju Katsuro.,, Len by ma zaujímalo čo si vyviedla, že si tu skončila." doplnil zo zvedavosti.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 17:43

Zírala jsem na toho psa s otevřenou pusou. Ono to mluví! vykřikla jsem. No ... já ... začala jsem s odpovědí na jeho otázku Jsem nešika. Zasmála jsem se a promnula si oči abych zjistila jestli se mi to opravdu nezdá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 17:46

Katsuro

Katsuro keď zbadal jej reakciu len zvesil hlavu.,, Snáď nemyslí vážne." prebehlo mu hlavou a po chvíli zodvihol hlavu.,, Ja som on a nie ono." opravil ju pokojne.,, A viem aj aportovať keby ťa to zaujímalo." prikývol hlavou a začal vrtieť chvostom od radosti.,, A volám sa Katsuro, nie ono." predstavil sa.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 17:54

O...omlouvám se Katsuro sama. Takže aportovat říkáš Nasadila jsem ďábelský výraz. "Aspoň něco na rozptýlení." pomyslela jsem si a začala hledat něco čím by se dalo aportovat. Našla jsem jen na nočním stolku zapomenutou ruličku s obvazy. "To by mělo stačit." Naproti mé posteli bylo otevřené okno hodila jsem ruličku oknem ven a vykřikla: Aport!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 18:14

Katsuro

Katsuro len hlavou hýbal tak ako ona hýbala ruličkou až kým nevyletela von oknom.,, Povedal som,že viem aportovať a nie, že aportujem." vyplazil jazyk a len len sa držal aby sa za tou ruličkou nevrhol.,, Ale tak nabudúce keď sa zraníš tak sa aspoň zraň niekde v reštaurácii aby som si dal aj obed." kývol hlavou.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 18:58

Nakoniec som sa zobudil až neskoro večer a našiel som o seba Hikari ktorá spala.
Ja som sa už necítil taký unavený len som vedel že si ešte aj tak poležím tak som pomaly vytiahol ruku z jej zovrenia a ju presunul ku mne na lôžko ja som sa len posunul a ležal pri nej zo zatvorenými očami .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 19:14

Vtipné. Nasadila jsem popuzený výraz. A teď alou dolů z mé postele! Popostrčila jsem ho, zasmála se a praštila sebou zpět do postele.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 19:39

Chvilku poté co mě Shiro přesunul z židle na lůžko jsem se vzbudila a zůstala nevěřícně zírat na jeho obličej.
Už jsem ani nepamatovala jaké to bylo, když jsme si byli takhle blízko. Zůstala jsem ticho a prohlížela jsem ti ho.
Vypadal mužněji než jsem ho viděla z blízka minule. *Minule... to byl přeci s tou dívkou... * pomalu jsem si sedla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 20:07

Katsuro

,,No myslíš, že keď si ja ľahnem na posteľ tak z nej zleziem?" zaskočil sa Katsuro.,, Ale ak chceš môžeš má skúsiť dostať z tejto postel." navrhol jej.,, Ale pamätaj, že moja skutočná veľkosť sú dva metre." dopovedal, naklonil hlavu na pravú stranu a urobil psí kukuč.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:20

Ako sa posadila ja som sa tiež posadil predsa len som nespal .
"Ahoj .... dlho som ťa nevidel Hikari ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:25

Kuga Natsuki

Došla jsem do nemocnice a od procházející sestry jsem zjistila, kde leží Yuna. Došla jsem k jejímu pokoji a zaklepala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:27

Všimla jsem si, že si sedl taky. Chvilku jsem jen tak na něho zírala a pak potichu
odpověděla."Ahoj... taky jsem tě dlouho neviděla...." řekla jsem, ale pravda to spíš
nebyla. Nechtěla jsem chovat nějak jak deprimovaný idiot. "Jak...jak ses za tu dobu
měl?" snažila jsem se na něho povzbudivě usmát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:30

Obrátila jsem oči v sloup. Celej páníček. Řekla jsem a chvíli sledovala jeho psí oči. -mrtvolné ticho- ... Povzdechla jsem si a podrbala psa za ušima. V tu chvíli někdo zaklepal. Dále! Řekla jsem a čekala kdo vstoupí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:35

Kuga Natsuki

Vešla jsme dovnitř, v posteli ležela Yuna a pes.
Ahoj, pozdravila jsme Yunu, jak je?
Co ten pes tady dělá? To je Keimiho summon?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:41

Ahoj Nat. Vesele jsem ji pozdravila a dál škrábala psa za uchem. Už je mi líp díky za optání. Nabídla jsem Nat židli aby se mohla posadit a nestála u dveří. Myslíš tohle? ukázala jsem druhou rukou na psa. Ten je senseiův a ono to dokonce i mluví. Šťouchla jsem do psa na znamení že má něco říct. Keimiho jsem neviděla od té chvíle co mě sensei vytrhl z jeho náručí. řekla jsem naštvaně a dál se zájmem šťouchala do Katsura.

Naposledy upravil Loxar Yuna dne Wed 4 Jan - 20:52, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:45

Kuga Natsuki

Aha, rozesmála jsme se, neboj on se ukáže.
Eto vadilo by vám, kdybych si vás chtěla pohladit, zeptala jsem se psa.
byl totiž dost roztomilý a mě to strašně lákalo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:47

"Ja som sa mal docela dobre len mi bolo smutne .... som ťa dlho nevidel aj ja .
No a tak ja som skôr trénoval jedno dievča ... tak som sa jej venoval chvíľu no lenže teraz po tom boji asi chviľu nebudem bojovať ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 4 Jan - 20:48

Katsuro

,,Ona do mňa šťuchá ako do plyšáka." pomyslel si Katsuro.,, Som ja plyšák azda?" napadlo mu a tak to chcel Yune oplatiť a klasicky zaštekal. Otočil sa len k Nat a sklonil hlavu na znak toho, že si ho môže pohladiť.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:52

Ono mě to ignoruje. postěžovala jsem si Nat. Tak fajn jak chceš! přestala jsem ho drbat za uchem a měla sto chutí hodit ho za jeho aportkem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:54

Kuga Natsuki

Sedla jsme si k nim na postel a podrbala psa za uchem.
Je docela milí. jak dlouho tu musíš zůstat a co se ti vlastně stalo? Tak silně sem tě snad nekopla, teda doufám. Ozvala jsem se a cítila se provinile.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: