Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Anonymní- Anonymní
Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
"Hmm ... čo si vlastne celú tú dobru robila ?"
Opýtal som sa aj keď akosi ani mne to ticho nevadilo .
Opýtal som sa aj keď akosi ani mne to ticho nevadilo .
Anonymní- Anonymní
"... Znáš to... tréning..byli jsme na jedné misi... první skupinová mise to byla..."
zasněně jsem se usmívala. Hladila ho po zádech a někde jsem sjela trochu níž...
ale to jen opravdu někdy. " Shiro... budeš opravdu v pořádku...?" starostlivě jsem
na něj podívala.
zasněně jsem se usmívala. Hladila ho po zádech a někde jsem sjela trochu níž...
ale to jen opravdu někdy. " Shiro... budeš opravdu v pořádku...?" starostlivě jsem
na něj podívala.
Anonymní- Anonymní
"Ale veď niesom až taký zranený je to len spálenina .... a odpadol som od únavy to je všetko ."
Uistil som ju veď predsa len zajtra som už aj plánoval ísť domou .
"Vidím to ja tak že keby mám takú príjemnú spoločnosť v nemocnici každý krát budem tu chodievať častejšie ..."
Uistil som ju veď predsa len zajtra som už aj plánoval ísť domou .
"Vidím to ja tak že keby mám takú príjemnú spoločnosť v nemocnici každý krát budem tu chodievať častejšie ..."
Anonymní- Anonymní
Spanikářil sem ještĕ nikdy mĕ holka nepobozkala. Totálnĕ sem zrudl a srdce mi jakoby chtĕlo vystřelit z hrudi. Pořád sem se díval na Yunu, uvĕdomil sem si že je ještĕ krásnĕjší než se mi napoprvé zdálo. Při pohledu do jejich očí sem se po chvilce uklidnil a pobozkal jí taky, na čelo.
Anonymní- Anonymní
Když jsem viděla jak Keimi zčervenal jen jsem se tiše zasmála. Pak mě políbil na čelo a já taky zrudla sklopila jsem hlavu, protože jsem nechtěla aby mě takhle viděl. Zase jsem se k němu pomalu přiblížila, ale tentokrát jsem ho nepolíbila, ale obejmula jsem ho kolem pasu a spokojeně si položila hlavu na jeho nohy. Zavřela jsem oči a užívala si tu chvilku s ním.
Anonymní- Anonymní
Zasmála se, byla u toho tak roztomilá. Pak sklopila hlavu a obejmula mě kolem pasu. Byl to výborný pocit jí mít takhle u sebe, doslova sem se v tom obejmutí vyžíval. Tak krásný pocit, který sem dříve neznal. Po chvilce sem se zmohl na ty slova, ty slova které mnozí lidé nedokážou vyslovit nebo je to pro ně velký problém. Miluji tě. řekl sem tiše a pohladil Yunu.
Anonymní- Anonymní
Když vyslovil ty slova posadila jsem se. První jsem nevěděla co na to říct nebo co udělat bylo pro mě daleko těžší říct tyhle slova obzvlášť po předchozích zkušenostech. Položila jsem mu na rty svůj ukazováček na znamení že už nemá nic říkat a pousmála jsem se. Chvíli jsem se na něj jen tak dívala a pak jsem konečně dostala odvahu mu odpovědět Mil... začala jsem s odpovědí, když v tu chvíli do pokoje vstoupila doktorka jen mě rychle prohlédla a oznámila mi že už můžu jít domů, pak odešla. Pozorovala jsem jí do té doby než za sebou zavřela dveře. Pak jsem pomalu vstala a chtěla se začít převlékat. Došlo mi že tu nejsem sama. Otočila jsem se na Keimiho To se budeš dívat? Zeptala jsem se smíchem.
Anonymní- Anonymní
Do pokoje vešla doktorka, a prohlédla jí a pak se mě se smíchem Yuna zeptala jestli se budu dívat. Bez slova sem se otočil a čekal až se provlékne.
Anonymní- Anonymní
Když jsem se převlékla otočila jsem se na Keimiho, pomalu a tiše se k němu blížila. Skočila jsem mu zezadu kolem krku a potichu mu zašeptala do ucha Taky tě miluju. Když jsem to ze sebe dostala přestala jsem se na něj věšet a čekala až se otočí.
Anonymní- Anonymní
Yuna mi skočila na záda. Když sem od ní uslišel tu větu, pomalu sem se otočil s milým úsměvem a postavil se oproti Yuně. Dotknul sem se jí pravého líce a pobozkal jí na rty. Vše to pro mě bylo celkem snadné, dělal sem to síce poprvé ale šlo mi to lehko, nejspíš to bylo kvuli tomu že sem měl tendenci říkat vše narovinu. Byl sem strašně úpřimný typ člověka.
Anonymní- Anonymní
Byla jsem trochu zaskočená když mě začal líbat. Jednou rukou jsem mu zajela do vlasů a druhou ho obejmula. Pomalu jsem mu začala polibky oplácet. Měl ruku na mé tváři musel cítit že se červenám. Museli jsme tam takhle stát pěkně dlouho i když mě to připadalo jako krátký okamžik. Když jsem se od něj odtáhla pohladila jsem ho po vlasech a nasadila výraz naprosté blaženosti. Najednou jsem si něco uvědomila začala jsem se kolem sebe rozhlížet a prohledávat pokoj musela jsem vypadat směšně, když jsem běhala po pokoji lezla pod postel, na skříň, prohledala postel a noční stolek. Dokonce jsem si sundala i oblečení co jsem měla na sobě a proklepala ho jestli z něj náhodou nevypadne, když jsem se zase oblékla bezmocně jsem si sedla na postel. Ztratila jsem ho. Smutně jsem sklopila halavu a schovala si obličej do dlaní.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Keď začul, že sa má Keimi otočiť tak na to neragoval a ďalej ju sledoval.,, Toshio môže teda ľutovať, že tu neostal." napadlo mu v duchu a radostne sa díval ďalej.
Nechal im teda chvíľu nech sa vybúria a zbadal následne Yunu ako niečo hľadá.,, Čo hľadáš?" zaštekal po dlhej chvíli.,, Keby si vedela hľadať tak dobre ako sa vyzliekať už by si to mala nájdené." podpichol ju Katsuro.
Keď začul, že sa má Keimi otočiť tak na to neragoval a ďalej ju sledoval.,, Toshio môže teda ľutovať, že tu neostal." napadlo mu v duchu a radostne sa díval ďalej.
Nechal im teda chvíľu nech sa vybúria a zbadal následne Yunu ako niečo hľadá.,, Čo hľadáš?" zaštekal po dlhej chvíli.,, Keby si vedela hľadať tak dobre ako sa vyzliekať už by si to mala nájdené." podpichol ju Katsuro.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Pomalu jsem si stáhla ruce z obličeje a otočila hlavu k tomu zvířeti s vražedným pohledem ve tváři. Co jsi to právě řekl? Zeptala jsem se velmi potichu. Že se na tebe za tohle vůbec ještě zlobím. Povzdechla jsem si. Hledám obrázek od Keimiho. Znovu jsem se podívala pod postel a když jsem se ujistila že tam není zůstala jsem sklesle sedět na studené zemi.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Povedal som, že keby si vedela tak dobre hľadať ako sa vyzliekať tak by si ho našla." zasmial sa provizózne Katsuro a keď sa posadila tak len jemne tu potľapkal po hlave.,, Keď ten proces vyzliekania ešte raz zopakuješ tak ti ten obrázok nájdem." navrhol jej Katsuro.
,,Povedal som, že keby si vedela tak dobre hľadať ako sa vyzliekať tak by si ho našla." zasmial sa provizózne Katsuro a keď sa posadila tak len jemne tu potľapkal po hlave.,, Keď ten proces vyzliekania ešte raz zopakuješ tak ti ten obrázok nájdem." navrhol jej Katsuro.
Shinobi
Klan:
Začervenala jsem se. Tys mě šmíroval? A nic se opakovat nebude to si ho radši najdu sama.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Nešmíroval som ťa, to by si sa totiž musela aspoň otočiť chrbtom a nie tu takmer tancovať pri tom." vyplazil jej jazyk.,, No nič to veď ja si počkám nabudúce." zaštekal Katsuro a začal sa vrtieť na posteli.,, Však ty ešte budeš pýtať aby som ti ho našiel." doplnil.
,,Nešmíroval som ťa, to by si sa totiž musela aspoň otočiť chrbtom a nie tu takmer tancovať pri tom." vyplazil jej jazyk.,, No nič to veď ja si počkám nabudúce." zaštekal Katsuro a začal sa vrtieť na posteli.,, Však ty ešte budeš pýtať aby som ti ho našiel." doplnil.
Shinobi
Klan:
Já tu netancovala. Namítla jsem popuzeně a rozhodně jsem neměla v plánu dělat takový věci pro psa.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,A to je práveže škoda." zaštekal Katsuro a neustále sa váľal po posteli.,, S takými bokmi by ti to išlo ako po masle a vyzeralo by to supeeeeeeeeeeer." zavil potichu a radostne sa na tej posteli len tak vrtel.
,,A to je práveže škoda." zaštekal Katsuro a neustále sa váľal po posteli.,, S takými bokmi by ti to išlo ako po masle a vyzeralo by to supeeeeeeeeeeer." zavil potichu a radostne sa na tej posteli len tak vrtel.
Shinobi
Klan:
Hele nechceš jít náhodou za nějakou zatoulanou fenou? Zeptala jsem se ho s vážným výrazem ve tváři.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,, No to by som teda mohol ale ty toho má v sebe očividne viac než tri feny dohromady." zasmial sa Katsuro.,, Ale žiadna fena sa tak očividne predo mnou ešte neodhaľovala to máš pravdu." doplnil Katsuro.,, Ale dostal som ťa za úlohu strážiť... či už oblečenú alebo nie." podpichol ju znova.
,, No to by som teda mohol ale ty toho má v sebe očividne viac než tri feny dohromady." zasmial sa Katsuro.,, Ale žiadna fena sa tak očividne predo mnou ešte neodhaľovala to máš pravdu." doplnil Katsuro.,, Ale dostal som ťa za úlohu strážiť... či už oblečenú alebo nie." podpichol ju znova.
Shinobi
Klan:
Otočila jsem se k němu zády a přes rameno mu jen naštvaně řekla: Nemám ocas ani srst ani dldouhý uši jak sis možná všiml. A navíc ty nejsi můj typ. Zasmála jsem se a čekala co si vymyslí tentokrát.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Ja sa obetujem zavriem oči a keď už na to príde srsť ne srsť, ocas ne ocas, uši ne uši proste to pôjde aj bez toho." dodal Katsuro a rehotal sa ako bláznivý.,, Aká vyberavá pcheeeee. Ale priznávaš, že bereš na psov tým pádom. Zaujímavéééé zoznámim ťa s nejakými ak chceš." doplnil.
,,Ja sa obetujem zavriem oči a keď už na to príde srsť ne srsť, ocas ne ocas, uši ne uši proste to pôjde aj bez toho." dodal Katsuro a rehotal sa ako bláznivý.,, Aká vyberavá pcheeeee. Ale priznávaš, že bereš na psov tým pádom. Zaujímavéééé zoznámim ťa s nejakými ak chceš." doplnil.
Shinobi
Klan:
Cože?! Otočila jsem se na něj. Co si jako myslíš že s tebou budu provádět? Nejsem žádnej úchyl! A nechci s nikým seznamovat.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Ty so mnou nemusíš nič robiť pokojne môžem robiť niečo s tebou ja ak sa ti tak nechce makať." rehotal sa ďalej Katsuro a prestal sa váľať pričom ležal na bruchu a sledoval ju.,, Nevadí ja ti to sprostrekujem ak sa hanbíš teda zoznámiť sa s nejakým prítulným hasky." doplnil.
,,Ty so mnou nemusíš nič robiť pokojne môžem robiť niečo s tebou ja ak sa ti tak nechce makať." rehotal sa ďalej Katsuro a prestal sa váľať pričom ležal na bruchu a sledoval ju.,, Nevadí ja ti to sprostrekujem ak sa hanbíš teda zoznámiť sa s nejakým prítulným hasky." doplnil.
Shinobi
Klan:
"Drzej pes!" pomyslela jsem si. Chytla jsem ho za kůži za krkem a vynesla ho za dveře, okamžitě jsem je zavřela. Tak a je pokoj. Oddechla jsem si a posadila se na postel.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 20
Povolení tohoto fóra: