Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Anonymní- Anonymní
Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
Katsuro
,,Na to aby si sa ma zbavila nemáš." prehovoril Katsuro ktorý sa objavil v rohu miestnosti.,, To by si musela byť iná kunoichi." ozvalo sa a tentoraz sa zjavil ďalší Katsuro pri dverách.,, A hlavne nie oblečená kunoichi." podpichol ju Katsuro ktorý sedel vedľa nej.
,,Na to aby si sa ma zbavila nemáš." prehovoril Katsuro ktorý sa objavil v rohu miestnosti.,, To by si musela byť iná kunoichi." ozvalo sa a tentoraz sa zjavil ďalší Katsuro pri dverách.,, A hlavne nie oblečená kunoichi." podpichol ju Katsuro ktorý sedel vedľa nej.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Co to má být?! Zaječela jsem. Tak hele ty zvrhlíku promluvila jsem na psa ... no vlastně jsem to udělala třikrát ke každýmu zlášť. Dej mi laskavě pokoj nebude ani stryptýz ani jiný prasárny!
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Naklonil jemne hlavu na pravú stranu a urbil psí kukuč.,, Takže priznávaš, že ak ti dám pokoj tak potom bude striptíz alebo niečo iné?" spýtal sa milo hafánek pretože z toho čo povedala to tak vychádzalo.
Naklonil jemne hlavu na pravú stranu a urbil psí kukuč.,, Takže priznávaš, že ak ti dám pokoj tak potom bude striptíz alebo niečo iné?" spýtal sa milo hafánek pretože z toho čo povedala to tak vychádzalo.
Shinobi
Klan:
Katsuro
,,To sa dozvieš v pravý čas miláčku." zaštekali všetci traja Katsurovia naraz a spoločne v rovnaký momente na ňu žmurkli. A hneď na to sa začali všetci traja váľať a rehotať od smiechu.
,,To sa dozvieš v pravý čas miláčku." zaštekali všetci traja Katsurovia naraz a spoločne v rovnaký momente na ňu žmurkli. A hneď na to sa začali všetci traja váľať a rehotať od smiechu.
Shinobi
Klan:
Nejsem tvůj miláček! A chci to vědět teď! Zoufale jsem se podívala na Keimiho s prosbou o pomoc v očích.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Chcieť je pekná vlastnosť prcku." dostal zo seba ešte Katsuro a ďalej sa ešte dlhšiu dobu rehotal. Potom prestal, ostal ležať na bruchu a popritom sa otriasol.,, Jaaaaj títo genini ma raz zabijú aký sú komediálny." povzdychol si.
,,Chcieť je pekná vlastnosť prcku." dostal zo seba ešte Katsuro a ďalej sa ešte dlhšiu dobu rehotal. Potom prestal, ostal ležať na bruchu a popritom sa otriasol.,, Jaaaaj títo genini ma raz zabijú aký sú komediálny." povzdychol si.
Shinobi
Klan:
Jen jsem tupě zírala na tu chlupatou věc co se válela na zemi. ONO mi to nedá pokoj! Hodila jsem po něm polštář. Asi si půjdu vážně promluvit se senseiem.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Akýýýýý mäkkučkýýýýýýý." zasnil sa Katsuro.,, No len bež za Toshiom a som zvedavý komu bude veriť." podpichol ju Katsuro.,, Či jeho novej študentke alebo vernému zvieratku ktoré s ním stálo bok po boku v najťažších bojoch keď šlo o život." vyplazil jazyk a prevalil sa.
,,Akýýýýý mäkkučkýýýýýýý." zasnil sa Katsuro.,, No len bež za Toshiom a som zvedavý komu bude veriť." podpichol ju Katsuro.,, Či jeho novej študentke alebo vernému zvieratku ktoré s ním stálo bok po boku v najťažších bojoch keď šlo o život." vyplazil jazyk a prevalil sa.
Shinobi
Klan:
Tak fajn ... vyklop co ode mě chceš. Řekla jsem rezignovaně. A radím ti a´t si vymyslíš něco reálnýho a neúchylnýho.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Ale no tak Yuna vedel som, že si trochu unáhlené ale až takto?" zaskočil sa Katsuro.,, Myslel som, že začneme aspoň prvým rande, jemné oťukávanie, nejaké to spoločné pitie z mysky na vodu alebo naháňanie chvosta. Netušil som, že chceš ísť rovno na vec." začudoval sa Katsuro.
,,Ale no tak Yuna vedel som, že si trochu unáhlené ale až takto?" zaskočil sa Katsuro.,, Myslel som, že začneme aspoň prvým rande, jemné oťukávanie, nejaké to spoločné pitie z mysky na vodu alebo naháňanie chvosta. Netušil som, že chceš ísť rovno na vec." začudoval sa Katsuro.
Shinobi
Klan:
Já tě opravdu zabiju ty jedna chlupatá věci! Takhle jsem to nemyslela! Tohle nemá cenu! Hodila jsem vražedným pohledem po psovi a vyskočila oknem ven před nemocnici ,kde jsem si sedla na lavičku a přemýšlela o tisíci a jednom způsobu jak tu věc zprovodit ze Světa.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Katsuro len sledoval ako zrazu zmizla.,, Sme proste neodolateľní." žmurkli Katsruovia na seba navzájom a dvaja zmizli.,, Tseeee tá Yuna po ide ako po údenom musím si dať nejaký odstup, nemôžem si dovoliť veľa si dovoľovať s tak mladou študentkou." povzdychol si a odkráčal preč.
Katsuro len sledoval ako zrazu zmizla.,, Sme proste neodolateľní." žmurkli Katsruovia na seba navzájom a dvaja zmizli.,, Tseeee tá Yuna po ide ako po údenom musím si dať nejaký odstup, nemôžem si dovoliť veľa si dovoľovať s tak mladou študentkou." povzdychol si a odkráčal preč.
Shinobi
Klan:
Zaboril som sa do kresenia kópie obrázku ktorý Yuna stratila. Všimol som si že sa niečo deje až keď nazvala psa úchylom a vyskočila oknom. Obrázok bol skoro hotový. Vyskočil som za Yunou a dohal ju.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si že se ke mě blíží Keimi. Omlouvám se že jsem tak rychle zmizela, ale bylo tam k nevydržení. A prosím snaž se zapomenout na všechno co jsem dělala při hledání toho obrázku ozvlášť na protřepávání oblečení. Začervenala jsem se a vybídla ho aby se posadil.
Anonymní- Anonymní
To je v pořádku. řekl sem a sedl si. Pak sem Yunĕ podal dokonale skopírovaný obrázek, z jediným rozdílem, vzadu bylo napsané pro Yunu a na puvodném bylo od Keimiho, se slovy, Tady, myslím že ti chyběl.
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si od Keimiho obrázek když jsem ho uviděla rozzářily se mi oči štěstím . Děkuju moc. Nadzvedla jsem se na jedné ruce a jemně ho políbila tvář. Pak jsem si obrázek přivinula k hrudi tak abych ho nepomačkala a opřela si hlavu o Keimiho rameno.
Anonymní- Anonymní
Chytil sem Yunu kolem pasu a trochu ji přitáhl k sobĕ, pak sem tiše řekl. Ten obrázek je pro tebe dost vzácný co? posmál sem se. není divu, je to vzpomínka na naše první setkání pobozkal sem jí na líce a pohladil po vlasech. si tak rozkošná zašeptal sem jí do ucha.
Anonymní- Anonymní
To víš ,že je pro mě vzácný. Řekla jsem zasněně. Nejsem rozkošná spíš praštěná řekla jsem mu se smíchem a ještě víc se k němu přitulila.
Anonymní- Anonymní
Říkej si co chceš, mám tĕ rád zašeptal sem a užíval si objetí. Po chvíli sem se tiše zeptal. Nemáš hlad? začínalo mi trochu kručet v břiše z čeho sem odvodil že i Yuna muže mít hlad. Času strávenému s ní sem ale dával před jídlem přednost.
Anonymní- Anonymní
" To ti nedovolím..!" zamračila jsem se. "...Ani nevíš jak jsem se o tebe bála..."vydala jsem ze sebe. Opřela jsem o něj hlavu, chytila jeho ruku a propletla si jí s ním. Zvedla bradu a podívala se mu do očí. Yuusuke vyskočil na postel a udělal si tam teplý pelíšek. *Tak se mi to líbí... yeah...* zašklebil se a dlouze si zívl.
Anonymní- Anonymní
Abych řekla pravdu tak mám. Vstala jsem schovala si obrázek od Keimiho do tašky. Tak já jdu napřed. Řekla jsem: Pokud chceš tak tam zamnou přijď, ale dlouho tam čekat nebudu zítra mám další tréning měla bych se trochu vyspat. Mrkla jsem na něj a přesunula se.
Anonymní- Anonymní
Vyběhl sem za ní, pak sem si skočil domu pro peníze a šel do města. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vrátil sem se k budově která mi byla dobře známá. Uprostřed noci sem tam vstoupil celý mokrý, všude bylo ticho jen za pultem seděla sestra kterou sem oslovil. Dobrý den, moje kamarádka tady stratila obrázek, dneska odešla z pokoje číslo... zamylel sem se, to číslo sem zapoměl. Pak sestrička vytáhla papír ze zásuvky. Je to tenhle? zeptala se. Celej naradostěnej sem si ho vzal a poděkoval jí. Pomalu sem se odebral domu chtělo se mi spát a nejspíš sem nachladl. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"Tak to teda budeme takto pri sebe aj tak mi to takto vôbec nevadí ... "
Ako mi pozerala do očí mojou rukou som ju jemne pohladil po tvári a lepšie ju potom ňou objal okolo pása a pobozkal ju .
"Ja budem v poriadku báť sa nemusíš ..."
Ako mi pozerala do očí mojou rukou som ju jemne pohladil po tvári a lepšie ju potom ňou objal okolo pása a pobozkal ju .
"Ja budem v poriadku báť sa nemusíš ..."
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: