Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 13
Strana 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
Tiež som sa k nej pritúlil a cez jej pas som mal moju ruku .
"Dobrú noc ..."
"Dobrú noc ..."
Anonymní- Anonymní
Ako ma pobozkala ja som jemne nasal jej pery ktoré som trocha zovrel.
Akosi som si ešte na toto nezvykol bolo to pre mňa ešte stále trocha nové no na mne to aj tak poznať nebolo .
Po tomto bozku som sa ale vydal do ríše snou dlho to netrvalo lebo sa mi dobre zaspávalo .
Akosi som si ešte na toto nezvykol bolo to pre mňa ešte stále trocha nové no na mne to aj tak poznať nebolo .
Po tomto bozku som sa ale vydal do ríše snou dlho to netrvalo lebo sa mi dobre zaspávalo .
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se vzbudila vedle Shira zaculila jsem se a políbila ho na čelo. A vstala z postele. Ve vedlejším pokoji spal Yuusuke..Šla jsem udělat snídani...
Anonymní- Anonymní
Ja som sa tiež onedlho zobudil no všimol som si že už vedľa mňa nikto nieje.
Preto som vstal a šiel som vyhľadať Hikari .
Ako som ju videl ako určite niečo robý na jedenie tak som v tichosti pristúpil k nej a opatrne som ju zozadu objal okolo bruška .
"Ohayo ..."
Preto som vstal a šiel som vyhľadať Hikari .
Ako som ju videl ako určite niečo robý na jedenie tak som v tichosti pristúpil k nej a opatrne som ju zozadu objal okolo bruška .
"Ohayo ..."
Anonymní- Anonymní
´´Ohayo...´´ řekla jsem sladce .. ´´Jak jsi se vyspal ?´´ zády jsem se o něj opřela...
Anonymní- Anonymní
"Ja som sa vyspal naozaj dobre ... čo ty ?"
Opýtal som sa a držal ju u seba .
Opýtal som sa a držal ju u seba .
Anonymní- Anonymní
´´Lépe jsem se ještě nevyspala...´´po chvíli jsem se uvolnila z jeho objetí a otočila se k němu obličejem, přitáhla si ho k sobě, políbila ho lehce na rty a zeptala se ´´Dáš si snídani?´´
Anonymní- Anonymní
"Nóó tak keď to je od teba tak to veľmi rád .... "
Odpovedal som jej a venoval jej ešte jeden malý bozk .
Odpovedal som jej a venoval jej ešte jeden malý bozk .
Anonymní- Anonymní
´´Ok sedni si ke stolu...´´ začervenala jsem se a připravila jídlo na talíř..potom šla vzbudit Yuusukeho..*stávej Yuusuke..**ježiš.. to ses ještě nevyřádila ??!!**stávej máš tu snídani...*
Anonymní- Anonymní
"Hai hai .... "
Presunul som sa teda k stolu ako chcela aj keď by som jej aj pomohol no toto sa nestávalo často a aj tak na toto som si neplánoval zvyknúť ale raz za čas prečo nie ?
Presunul som sa teda k stolu ako chcela aj keď by som jej aj pomohol no toto sa nestávalo často a aj tak na toto som si neplánoval zvyknúť ale raz za čas prečo nie ?
Anonymní- Anonymní
Položila jsem talíř na stůl a políbila Shira na čelo..´´ Dobrou chuť!!´´ mrkla jsem na něho...Yuusuke už se probudil a šel se najíst..já jsem se už také sedla a postula se do jídla...
Anonymní- Anonymní
"Dobrúú chuť aj tebe ... "
Presniesol som ešte aj ja a pustil som sa do jedlo .
Najprv som len ochutnal keď som zistil že to je naozaj dobré pokračoval som potom už normálne v jedení .
Presniesol som ešte aj ja a pustil som sa do jedlo .
Najprv som len ochutnal keď som zistil že to je naozaj dobré pokračoval som potom už normálne v jedení .
Anonymní- Anonymní
´´Śhiro ? půjdeme za Kazekagem ?´´zeptala jsem se i když jsem se moc na ttohle ptát nechtěla....
Anonymní- Anonymní
"No ja by som sa možno asi šiel keď tak pozrieť za Jayom čo vlastne robí po tejto návšteve by som asi šiel trénovať ."
Anonymní- Anonymní
´´Hmmm... tak jo udělám to jak ty...´´ trošku jsem se usmála a už dojídala...
Anonymní- Anonymní
Ja som už tiež dojedol a napokon som zobral svoj tanier a šiel som ho umyť .
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem ho po očku a umývala nádobí, šla si vyčistit zuby a převlíkala jsem se v pokoji...
Anonymní- Anonymní
Ja som sa tiež šiel mrknúť do kúpeľne no tam som si len umyl tvár a trocha si len tak prehrabol vlasy .
Nakoniec som šiel do obývačky kde som si sadol a čakal som na ňu
Nakoniec som šiel do obývačky kde som si sadol a čakal som na ňu
Anonymní- Anonymní
Tak už jsem byla hotová a tak jsem šla s Shirem. Yuusuke nás následoval a vyšli jsme na ulici (presun)
Anonymní- Anonymní
Stála jsem před domem a dívala se na Shiro-kuna...
pááááni.....je tak...tak moc sladký.....že to až nejde....
Pohladila jsem ho po tváři a políbila...
pááááni.....je tak...tak moc sladký.....že to až nejde....
Pohladila jsem ho po tváři a políbila...
Anonymní- Anonymní
Teraz som sa už od nej ale neodťahoval ale ostal som pri nej a pokračoval som v bozkávaní , aj ona bola veľmi sadučká odolať sa jej nedalo .
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 13
Povolení tohoto fóra: