Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 13 z 13
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
"Ehm... hai... děkuji za tréning..." řeknu a ukloním se. Doprovodím ho ke dveřím. Otevřu je a uvidím senseie. "Koničiwa..." poslušně se ukloním " Co vás sem doprovází?" zeptám se a rozloučím se s Atarem. Yuusuke přiběhne, nýbrž poznal známí pach a chtěl vědět co se děje. Podívali jsme se na sebe a čekali co nám řekne sensei.
Anonymní- Anonymní
,,Nieje zač možno niekedy nabudúce bude lepší, Ahoj,, rozlúčil sa a nechal sa odprevadiť k dverám. Pred dverami niekto stál len som mu kývol na pozdrava odišiel preč. (Presun)
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Jen jsem se pousmál na Hikari " Přítel? Ale to je teď jedno. Máme misi půjdeme do Kiri sežeň Kaliona a dáme si sraz u brány dobře?
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Nene..." já i Yuusuke na mistra vykulíme oči a to necháme být. "Hai!"zaběhnu do domu a vezmu si to budu potřebuju. Mžikem oka zase stojím u dveří a vyrážím najít Kaliona.(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 13 z 13
Povolení tohoto fóra: