Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 13
Strana 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
´´No čtu si, hraji na bicí a kytaru, mám tu i Yuusukeho ale dneska se někam vytralil... Yuusuke se vrací domu...*no tě bůh...*
Anonymní- Anonymní
"Umm inak aj ja viem hrať na gitare .... a no čo také teda skúsime mi ?
Ja doma len zvyčajne spím takže odomňa nápady teraz nečakaj ."
Ja doma len zvyčajne spím takže odomňa nápady teraz nečakaj ."
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se, zvedla ruku, vzala jeho ruku do ruky své a přitáhla si ho. Potom si vzala kytaru a dala mu ji ´´Zahraj něco..´´
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som váhal že čo zahrať ale nakoniec som spustil svoju obľúbenú aj keď toto bola ale moja prvá hra pred niekým .
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
Bol som teraz trocha mimo nebol som vo svojej koži dokonca som teraz sa cítil trocha nervózny .
"Ďakujem .... umm zahraj teraz niečo ty .. "
Podal som jej ju radšej do rúk .
"Ďakujem .... umm zahraj teraz niečo ty .. "
Podal som jej ju radšej do rúk .
Anonymní- Anonymní
´´He... no tak fanj ale bude to krátký..´´ vzala jsem si kytaru do rukou a začala..*a jeje.. tak to radím mít špatný sluch..*Yuusuke se schoulil a zakryl si uši..
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
"Umm pekná hej, no ale vážne krátka no inak ako často si inak si ty vlastne hrala ?"
Anonymní- Anonymní
´´Jak často ?´´ zasmála jsem se ´´Hraju už celkem délší dobu a denně hrát neztíhám takže..´´ ..*Muhehe... jak si schválně vybrala krátkou...*
Anonymní- Anonymní
"Umm keby tak môžeš mi ešte raz zahrať ... alebo keby tak poberieme sa už do postele ?"
Anonymní- Anonymní
´´He?´´ zase jsem se podivila a potom jsem pochopila.. ´´Hmmm..´´ přiblížila jsem se k němu a dala mu polibek *Yuusuke. už bys mohl jít spát!**Teda... čéčé.. dneska se mi nějak nechce..*
Anonymní- Anonymní
"Umm tak ak sa ti ešte nechce spať tak keď tak môžeš mi ukázať lepšie tvoj dom ?"
Anonymní- Anonymní
´´Nemyslím si že je nějak zajímavý, ale jak chceš..´´ usmála jsem se a znovu ho políbila...
Anonymní- Anonymní
Bozk som jej opetoval a potom som jej jemne prešiel po perách mojím jazykom keď som sa od nej na chvíľu odpojil no potom som zasa spojil naše pery .
To bozkávanie ma akosi vždy tak opantalo že som sa jej nemohol pustiť či sa od nej odtiahnuť ,
To bozkávanie ma akosi vždy tak opantalo že som sa jej nemohol pustiť či sa od nej odtiahnuť ,
Anonymní- Anonymní
*Yuusuke dneska spíš sám ano?**tsss... chjo..stejně bych se nekoukal..**je mi 14 neměl by jsi na co...* zavřela jsem za sebou dveře a pokračovala s Shirem ...
Anonymní- Anonymní
Keď sme teda začli pokračovať trocha som k nej viac pritisul a presunul som nás tak že ako sme cúvali ona si sadla a ja potom vedľa nej .
Tak som naďalej pokračoval .
"Je ... už ... naozaj neskoro že ?"
Opýtal som sa ako predtým medzi bozkami .
Tak som naďalej pokračoval .
"Je ... už ... naozaj neskoro že ?"
Opýtal som sa ako predtým medzi bozkami .
Anonymní- Anonymní
´´Hai to je..´´ líbala jsem ho a pak ho položila na postel ´´ A ty dneska spíš se mnou..!!´´
Anonymní- Anonymní
Ľahol som si k nej a pohladil som ju .
"Umm tak ak sa nebojíš že ti niečo vyvediem ."
Povedal som zo žartu ale ja som v podstate súhlasil .
"Umm tak ak sa nebojíš že ti niečo vyvediem ."
Povedal som zo žartu ale ja som v podstate súhlasil .
Anonymní- Anonymní
´´Ne...´´ řekla jsem na rovinu .... menší pauza..´´Ty bys něco provedl ?´´ zeptala se, hleděla mu do očí a neztrácela v něj důvěru...
Anonymní- Anonymní
"Nie neboj nemusíš sa báť len rád straším a provokujem to je všetko ."
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 13
Povolení tohoto fóra: