Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 8 z 13
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
Potpm jsem při líbání pokračovala do domu, ale musela jsem dávat pozor. Protože jakýkoliv špatný krok by mohl naznačovat pád. A pád? No to víme asi obě, že by byl hodně bolestný.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem dál a pak jsme ven lehce narazili fo dveří. Já je otevřela a vešla s Shirem dovnitř. Zavřela jsem za náma dveře. Potom se trošku rozhlížela jestli je tu Yuusuke. Nikde nebyl. Tak jsem si řekla že je zase u té své fenky... ach....Přestala jsem přemýšlet o Yuusukem a plně se věnovala Shiro-kunovi...
Anonymní- Anonymní
Ako sa teraz už viac mi venovala moje ruky pomali skĺzli na jej pas kde ostali viac som sa k nej pritisol a potom pri bozkávaniu som jej pár krát jemne stisol pery tými mojími .
Anonymní- Anonymní
Nechávala jsem ho mě líbat... bylo to příjemné... po chvilce...jednou rukou jsem mu zajela prstami do vlasu a druhou jsem ho hladila po hrudi...
Anonymní- Anonymní
Ja som stále pokračoval v bozkávaní ,nechal som ju nech si robí čo chce a pritom som si ju potom lepšie objal okolo pása a trocha pritlačil k sebe .
Anonymní- Anonymní
Nechala jsem se přitlačit k němu a nechala se líbat.
Obejmula ho za krk a zase si ho k sobě víc přitáhla.
Obejmula ho za krk a zase si ho k sobě víc přitáhla.
Anonymní- Anonymní
Bol som už u nej tak blízko že už to bližšie ani nešlo .
Trocha som sa odtiahol z jej pier a na malý okamih som prešiel na jej krk chcel som vedieť ako zareaguje bozkával som ju jemne na ňom .
Trocha som sa odtiahol z jej pier a na malý okamih som prešiel na jej krk chcel som vedieť ako zareaguje bozkával som ju jemne na ňom .
Anonymní- Anonymní
Nejprve jsem se trochu odtáhla, ale tak bylo to vážně příjemný
a tak jsem ho k sobě ještě o něco víc přitáhla.
Trošku jsem směrovala do pokoje. Chtěla jsem vědět jestli půjde nebo ne...
a tak jsem ho k sobě ještě o něco víc přitáhla.
Trošku jsem směrovala do pokoje. Chtěla jsem vědět jestli půjde nebo ne...
Anonymní- Anonymní
Ako som bol teraz blízko nej tak som aj tak šiel smerom za ňou teraz som veľmi nič nerobil len šiel tak kam chcela ona .
Anonymní- Anonymní
Mitsuki priletela k Hikarinym dverim a zacala klovat do dveri.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Tu jsem slyšela, jak někdo klepe. Odtáhla jsem se od Shira. Mrkla na hodiny..a začala valit oči.. ten vzkaz!!!...vzala jsem Shira za ruku a utíkala z domu. Když jsem otevřela dveře, uviděla jsem pod nima Mitsuki...´´Ano Mitsuki vím..´´ vylítla jsem na ulici a běžela směrem ke kanceláři... (presun)
Anonymní- Anonymní
Zamířili jsme rovnou ke mě. Otevřela jsem dveře a postila toho chlapce a Shira dovnitř.
Ustlala jsem chlapcovi postel a nechala ho do ní položit.
Ustlala jsem chlapcovi postel a nechala ho do ní položit.
Anonymní- Anonymní
Vietor sa vytratil a on už ležal v posteli .
"No ... tak čože teraz ?"
Pozrel som k nej .
"No ... tak čože teraz ?"
Pozrel som k nej .
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem ho z pokoje a zavřela za sebou. obejmula ho kolem pasu
´´Čo bys chtěl?´´zeptala jsem se a mířila do svého pokoje...
´´Čo bys chtěl?´´zeptala jsem se a mířila do svého pokoje...
Anonymní- Anonymní
Objal som ju len jednou rukou aby sme mohli ísť .
"No tak stačí keď som takto u teba ... "
"No tak stačí keď som takto u teba ... "
Anonymní- Anonymní
´´Taky je mi u tebe příjemně ...´´ zašla jsem si do koupelny a převlíkla jsem se.
Potom jsem si lehla do postele a přitulila se k němu...
´´Oyasumi´´ políbila jsem ho ještě jednou a usnula jako dudek...
Potom jsem si lehla do postele a přitulila se k němu...
´´Oyasumi´´ políbila jsem ho ještě jednou a usnula jako dudek...
Anonymní- Anonymní
Tiež netrvalo dlho a potom čo som ju len k sebe pritúlil som zaspal aj ja .
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se vzbudila a chvilku se dívala na jeho spící tvář. Potom jsem se k němu přiblížila obličejem a dala mu něžný polibek na rty. A tak jsem vstala. Ještě jsem šla očíhnout jak na tom je ten kluk ze včerejška a začala jsem dělat snídani.
Yuusuke se vrátil pozdě večer a cítil neznámí pach a tak vešel do pokoje kde ležel ten kluk a očíhl ho. Usoudil že je v poho a lehl si k němu.
Jen jsem se nad Yuusukem (bílosrstlým vlkovi) usmála a nechala ho ležet.
Yuusuke se vrátil pozdě večer a cítil neznámí pach a tak vešel do pokoje kde ležel ten kluk a očíhl ho. Usoudil že je v poho a lehl si k němu.
Jen jsem se nad Yuusukem (bílosrstlým vlkovi) usmála a nechala ho ležet.
Anonymní- Anonymní
Začínal jsem se probouzet.K...kde to jsem? Všiml jsem si toho vlka a pohladil ho.
Anonymní- Anonymní
Yuusuke se vzbudil.. *hej Hikari pojď sem !**už jdu copak ?*
vešla jsem do pokoje a uviděla toho kluka vzhůru.. ´´Zdravím...´´
*vyřiď mu přesně co ti řeknu... zdarec kámo jsem Yuusuke-boss..*
´´Hehehe... no tak fanj.. taky vlk ti vzkazuje : Zdarec kámo jsem Yuusuke-boss..´´
vešla jsem do pokoje a uviděla toho kluka vzhůru.. ´´Zdravím...´´
*vyřiď mu přesně co ti řeknu... zdarec kámo jsem Yuusuke-boss..*
´´Hehehe... no tak fanj.. taky vlk ti vzkazuje : Zdarec kámo jsem Yuusuke-boss..´´
Anonymní- Anonymní
Ja som sa tiež zobudil no nikde som nevidel kde že je Hikari preto som vstal a šiel som ju nájsť nakoniec sa tak stalo a len som pozdravil
Anonymní- Anonymní
´´No jsi u mě...´´řekla jsem váhavě. ´´Ohayo..´´ pozdravila Shira.
´´Těší mne Shiki jsem Hikari..´´ představila se a mrkla na něho.
´´Těší mne Shiki jsem Hikari..´´ představila se a mrkla na něho.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 8 z 13
Povolení tohoto fóra: