Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Garou_Hikari

3 posters

Strana 1 z 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Garou_Hikari Empty Garou_Hikari

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 18:34

Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Garou_Hikari Empty Re: Garou_Hikari

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 20:49

Tak teď když jsem konečně dorazila domů, po té velice složité ceste.... mužu konečně říct´´Itadakimasu´´ a taky ´´Oyasumi´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 13:07

Ráno, když jsem otevřela oči ..... tak tímhle začinat už nebudu... nooo.. tak vs/ztanu...vyčistím si zuby.... a tak dál ... rozloučila se s rodiči . a už plachtím z domu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 20:21

A tak jsem přišla domu povyprávěla jsem rodičům příhodu a ulehla do se Yuusukem a spala jako mimino.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 12:40

Jak jsem se vzbudila, tak jsem se cítila bezva. Yuusuke pořád spal vedle mě a když jsem zkoušela nahlédnout do jeho mysli uviděla jsem jenom šťavnatou kost. Pousmála jsem se a dala mu na (trošku) oslintaný čumáček pusu. Jak sladké když někdo/ něco slintá při spaní. Vylezla jsem z postele a rychle se oblékla, vytasila kartáček a začalo svou ranní očistu. Po chvilce vstal i Yuusuke a šel si také nějakým způsobem vyčistit tlamu. Jakmile jsem dokončila svou očistu vyšla jsem na chodbu a slyšela, jak se rodiče hádají. Opatrně jsem poslouchala. Když skonči sešla jsem po schodech dolu a řekla jsem, že půjdu ven s Yuusuke.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 17:45

Když jsem se vrátila domu Yuusuke už štěkal. Ucítil mě. Jakmile vešla do předsíně přiběhla mamka i taťka. A vynadali mi. Po chvilce byl vztek tentam a už se měli zase rádi. Byla jsem ráda že je něco jako já mohlo dát zase dohromady... ušklíbla jsem se na Yuusukeho a vyšla schody. Jakmile jsem si sedla zase jsem pocítila divné pocity, nebyly to moje pocity tohle se mi ještě nestalo . Když jsem byla zase schopná vidět bylo uz pozde a sla jsem spat. Yuusuke za mnou prisel a lehl si vedle me...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 19:28

Když jsem se vzbudila bylo zase ještě brzy . Což jsem nechápala... Oblékla jsem se a s Yuusuke jsme šli ven . Do tajemného pozdního večera...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:08

Po dlouhé době jsem se znovu objevila v zahradě kaktusů.....*jo... náš domov...je tu bezva O2....* *jo no O2...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 10:33

Celou noc jsem přemýšlela co bych tak mohla... ale nic . Už bylo ráno a chtělo se mi trénovat...Je brzo zástupkyni zatěžovat nebudu.. kdo by mi tak pomohl??? jo!!!! ten kluk ze včerejška!!!! ale jak se jmenovat...? *Tascher ty blbko!!!* *jo.. Tascher* ´´Tak jdeme Yuusuke zkusime ho najít!!!´´ (odchod)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:34

´´Sem to stačí děkuji..´´ řekla jsem...*přesně ještě by se zděsil nad kaktusákama...**a kdyby ještě spad... no nic sem to prostě stači...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:37

ok tak jsme no dekuji ti za dnesek. a Jeste jedna vec Odhrnul jsem ji vlasy a dal ji pusu na tvar a rikam si bud me zabije a nebo nevim co
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:39

*ouuuu... no Hikari ty váliš, takovej divoch....muhuhehehe...**no ty se moc nesměj....*odtáhla jsem se a usmála jsem se ´´Jsi v pohodě???´´tázala jsem se přidrzlým hlasem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:41

jo jo proc bych nemel byt? Ptam se mylym tonem..
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:45

´´Ani nevím....dneska se toho stalo hodně...´´řekla jsem a přitom kejvala hlavou...*hehehe... Hikari já z tebe fakt nemužu..*Yuusuke si lehl a začal se chechotat...*jen se směj ty jo...prej divoch..*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:47

Ok Mej se a mas pravdu Stalo se toho hodne dneska dobrou (presun)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:53

Zamávala jsem a šla do kaktusové zahrady...´´Noo.. co jak se dneska máš Yuusuke ??´´řekla jsem Yuusukemu..*no teda po celým dni až večer se zeptáš....takhle jsem tě teda nevychoval...*kroutí hlavou...´´Tssss... promysli kdo vychoval koho....´´šla jsem dál..*ach děvče... to jsem promýšlel tak často že si nepamatuju vlastný jméno...*jen jsem se zasmála a pokračovala do domu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 14:27

Ráno jsem vstala a vstoupila do koupelny.....jen tak tak jsem proběhla ranní očistou a už jsem s Yuusukem mířily za Kazekagem... (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:59

´´Arigato..že jsi mě doprovodil...´´ uklonila jsem se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:01

"Nieje za čo ... zatra teda hodláš pokračovať ?
Keď tak nech viem kde čakať ,"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:08

´´Hai zítra budu pokračovat teď ti přeji Oyasumi nasai...´´ řekla jsem pohladila ho po vlasech a šla dovnitř.. s Yuusukem... s sebou jsem měla jestě jeden lístek a tak jsem tu na zahradě ještě zkoušela....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:09

Ja som len tak náznakovo prikývol ako tu ešte bola potom som sa otočil a netrvalo dlho vyletel som smerom k svojmu domu kde som plánoval si ako vždy takto po večeri niečo zahrať ,
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:14

Hned jak se mi to podařilo vešla jsem do domu vysprchovala je a najedla a pak jen šupajdila do postýlky s knížkou ... ´´Yuusuke ???co bys řekl tomu že bychom se už celkem brzy vydali na výlet ???´´*co ?? no že konečně přemýšlíš mozkem... který ti ten nahoře dal..nebo popřípadě půjčil..*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 16:28

Ráno jsem byla plná síly a vyskočila z postele Yuusuke už byl připravený k odchodu takže jsem si jen vyčistila zuby, nasnídala se a šla. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:53

Přišel jsem k jednomu domku.Tenhle domek ,nebyl ani velký ani malý byl zajímavý svou zahradou.Tak zde začnu ,ale nechci vzbudit pozornost takže se budu pohybovat raději potichu.vešel jsem dovnitř.Nikdo nebyl doma tak jsem se rozhodl počkat než někdo příjde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 17:26

Čekal jsem sice jenom chvilku ,ale už mě to přestalo bavit.Prohledal jsem celý dum celý jsem ho obrátil na ruby.Zde se asi nedozvím nic.Ichibi kde jsi však ja si tě najdu.Po sobě jsem si neuklidil Very Happy takže tam byl velký nepořádek.
Tak to skusím jinde
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra: