Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 3 z 13
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
Kdybyjste s polu chodili se k sobe hodite nemyslis Yuusuke?
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
*To určitě... Muhuhehehee....**No moc se nesměj...co tlapa? už nebolí?*zadívala jsem se na zlomenou tlapku..
Anonymní- Anonymní
ok ok Uz toho necham ok
a Jak ses mela?
a Jak ses mela?
Shinobi
´´Šlo to... jak ty?´´ povídala jsem a přitom si brnkala na kytaře...
Anonymní- Anonymní
ale jo nejak to slo
Shinobi
´´Hmmm... to je bezva...´´řekla jsem a začala hrát jednu písničku kterou mě naučila maminka...
Anonymní- Anonymní
Zobudil som sa a potichu som si zýval všimol som si že je večer a nevedel som či sa mi to sníva alebo som naozaj tak dlho spal radšej som vstal z postele a šiel som hľadať niekoho kto je hore .
Anonymní- Anonymní
Shiro vyšle z pokoje pro hosty.... ve spodkách.... *Hmmmm..* zaujatě jsem ho po očku pozorovala ´´ Ahoj... jak ses vyspal ?´´.......*nečum na něho ještě si bude myslet že jsi psychpat...*
Anonymní- Anonymní
Ako ku mne prezerala tak som si ju naschvál prezrel potom tiež ale nie nejako zle či úchylne .
"Ja veľmi dobre ale ako dlho som spal ?
To je vážne večer či som spal teda len chvíľu že si nestihla zaspať ?"
"Ja veľmi dobre ale ako dlho som spal ?
To je vážne večer či som spal teda len chvíľu že si nestihla zaspať ?"
Anonymní- Anonymní
´´Spal si... no už ani nevím jak dlouho Jay-san půjdeš se nasnídat ?´´stoupla jsem si odložila kytaru a mířila do kuchyně...
Anonymní- Anonymní
Blisklo mi v oku lebo ja som normálne na gitaru hrával no šiel som za ňou .
"Ako dlho hraješ ?"
"Ako dlho hraješ ?"
Anonymní- Anonymní
´´Já??? no už asi 2-3 roky proč ?´´zeptala jsem se a podávala mu talíř s jídlem...
Anonymní- Anonymní
"Nie nič nič ... "
Odpovedal som aj keď ja som popravde hral asi už mojich 5 rokou takže to bola dlhá doba keďže som vedel hrať tak približne 12 rokou ale povedať som to nechcel ani to že viem hrať .
"Umm a ďakujem ale nemusela si si robiť starosti ."
Odpovedal som aj keď ja som popravde hral asi už mojich 5 rokou takže to bola dlhá doba keďže som vedel hrať tak približne 12 rokou ale povedať som to nechcel ani to že viem hrať .
"Umm a ďakujem ale nemusela si si robiť starosti ."
Anonymní- Anonymní
´´To nic...´´ usmála jsem se... tak co budeme dneska pokračovat v tréningu ? až se nějak oblečeš ? ´´přičemž jsem se na něho zase koukla...a malinku se začervenala no...´´nebo budeš ještě ležet s posteli ?´´
Anonymní- Anonymní
Až teraz som si všimol že zbytok oblečenia som na seba ešte nedal .XD
"Ehm prepáč no a vlastne hnej môžme ísť trénovať .. umm .."
Iba som si ju prezeeral a docela skúmavo lebo som ju videl prvý krát sa červenať .
"Ehm prepáč no a vlastne hnej môžme ísť trénovať .. umm .."
Iba som si ju prezeeral a docela skúmavo lebo som ju videl prvý krát sa červenať .
Anonymní- Anonymní
Uhnula jsem pohledem a otočila se k Yuusukemu.. měl poraněnou tlapku ... pohladila jsem ho, dala mu na čumák pusu ´´Nejdříve sněz snídani !´´ řekla jsem důležitě...
Anonymní- Anonymní
"Dobrú chuť teda ... a naozaj ďakujem "
Pustil som sa do toho bolo to naozaj dobré .
"Stalo sa mu inak niečo ?"
Pustil som sa do toho bolo to naozaj dobré .
"Stalo sa mu inak niečo ?"
Anonymní- Anonymní
´´ Po pravdě nevím cp dělal a hrabat se mu do hlavy nechcu ... má své soukromí... a jinak nejspíš bude mít zlomenou tlapku..´´řekla jsem a ještě jednou ho pohladila...
Anonymní- Anonymní
"A nepotrebuje ísť k veterinárovi ?
Aby sa mu niečo nestalo .
Ako infekcia "
Aby sa mu niečo nestalo .
Ako infekcia "
Anonymní- Anonymní
Dekuji Hikari ale ja jedl nez jsem prisel.Kdyz hikari hrala jsem si vzpomel na jednu pisen. Vytahnul jsem sve cakrove ostri a premislel
Shinobi
´´On je tu někde veterinář ?´´ zeptala jsem se se zájmem... a starostlivě se na Yuusukeho podívala...
Anonymní- Anonymní
"Myslím že by mal byť a vlastne aj hej .
Niekde v centy "
Povedal som až keď som dojedol .
Niekde v centy "
Povedal som až keď som dojedol .
Anonymní- Anonymní
Po chvili jsem si prilozil rukojet sve cepele k puse a zacal foukat do orliho zobaku na konci uklidnujici melodii.Po chvili mi neco zacalo zarit ze zadu z pod plaste.
Shinobi
´´Hmmmm.....´´ * mu řekni že jsem v pohodě... že jsi celkem dobrá...a že nikam nejdu...**víš to určitě ?**rozhodně..*´´Nikam nechce...´´řekla jsem ...
Anonymní- Anonymní
"Dobre mu byť môže infekciu nepocíti ale lepšie keby šiel teraz než potom vážne nech sa mu niečo nestane ."
Povedal som a potom som si pomyslel že niesom nakoniec jediný kto hraje .
Povedal som a potom som si pomyslel že niesom nakoniec jediný kto hraje .
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 3 z 13
Povolení tohoto fóra: