Garou_Hikari
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Garou_Hikari
First topic message reminder :
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Malebný dům se středně velkou zahradou, ach ano... to je místo, kam se pokaždé vracím s úsměvem nebo se slzami v očích.
Pokaždé mě dokáže rozesmát moje snaha udělat si kaktusovou zahradu. Zrovna moc se mi nepodařilo, takže mi jich ještě dost zbývá na parapetu. Každý druhý člověk, který projde kolem je z toho zděšený. Ale mě se tam líbí, i když je fakt, že není zrovna příjemné spadnout na zahradě na zadek.
Anonymní- Anonymní
Re: Garou_Hikari
´´Jakože ... no nechme to být prostě umíš léčit a nevíš o tom...´´řekla jsem stručně...
Anonymní- Anonymní
"Tak ... kto vie možno to časom bude vedieť aj tak že si to uvedomí no tak kamže teraz Hikari san ?"
Anonymní- Anonymní
´´´Máš pravdu..´´šla jsem za Jay-san položila mu ruku na ramenu ´´to se zvládne...´´řekla povzbudivě....
Anonymní- Anonymní
no nic ja padim domu lidi. rekl jsem mejte se pousmal jsem se.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
´´Tak se měj hezky Shiro-san..´´řekla jsem..´´Hlavně se obleč..´´dodala jsem a šla spát..Yuusuke šel za mnou a lehl si ke mě...
Anonymní- Anonymní
Ja som si až teraz konečne šiel po šaty XD ktoré som si obliekol všetko som si zobral a až teraz som odišiel z jej domu ale aj tak než som odišiel ešte som skontroloval ako je na tom ona .
Ale po tom som už odtiaľto zmizol trénovať .
Ale po tom som už odtiaľto zmizol trénovať .
Anonymní- Anonymní
Dneska to byl divný den... no nic začnu zase trénovat zítra... ´´Oyasumi Yuusuke..´´pohladila jsem vlka a zanedlouho usnula..
Anonymní- Anonymní
Druhý ráno jsem se vzbudila... dostatečtě silní na to abys začala cvičit.. nachystali jsme se a s Yuusukem jsme vyrazili směrem ke cvičišti...
Anonymní- Anonymní
Přišli jsem domů, byli jsme unaveni a tak jsem rovnou hupsli do postýlky a usnuli.
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem vstala, prošla očitou ranní a nasnídala se Yuusuke byl se mnou a také dojídal snídani. Potom jsme vyšli z domu a mířili k Jay-san... (presnu)
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem Kunai a pripichl jsem snim vzkaz na Hikariny dvere.
Prominte Hikari a Shiro Odchazim z vesnice a nybrz jste my pratele musim odejit nereknu vam kam jdu ale urcite budete vedet kde mne hledat kdybyjste musely Je to to nejlepsi co muzu udelat provsechny odpustte sbohem.
Ps: Pokud to nahlasite nebudu vam to mit za zle . Shiro A navic rozhodnuti je jen na tobe co udelas.
JayJaz_Washi_Sennin.
Prominte Hikari a Shiro Odchazim z vesnice a nybrz jste my pratele musim odejit nereknu vam kam jdu ale urcite budete vedet kde mne hledat kdybyjste musely Je to to nejlepsi co muzu udelat provsechny odpustte sbohem.
Ps: Pokud to nahlasite nebudu vam to mit za zle . Shiro A navic rozhodnuti je jen na tobe co udelas.
JayJaz_Washi_Sennin.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Přišla jsem a u dveří jsem uviděla dopis,vytáhla kunai a vzala dopis.. Otevřela jsem dveře Shirovi a vešla dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Sedla jsem si a začala čítat dopis... ´´Shiro...Jay-san odešel...´´řekla jsem smutným hlasem....
Anonymní- Anonymní
"Hmm utiekol ?
No ... možno by sme to mali oznámiť ... ale mal by len zle a to sa mi ako nechce ."
No ... možno by sme to mali oznámiť ... ale mal by len zle a to sa mi ako nechce ."
Anonymní- Anonymní
´´Taky nevím co dělat...přečti si ho..´´ se sklopenou hlavou jsem mu podala dopis...
Anonymní- Anonymní
"No necháme ho teraz tak ale zájdeme za ním .... dobre ?
Možno ale vyhladne do zajtra ."
Možno ale vyhladne do zajtra ."
Anonymní- Anonymní
´´Hmmm... nejdříve bych šla za Kazekagem.je hodný nic nám neuděla...´´řekla jsem a sklíčeně na něj pohlédla...
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: