Les Smrti - řeka
+2
Noriko Kana
Toriko Shihouin
6 posters
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Les Smrti - řeka
First topic message reminder :
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Anonymní- Anonymní
Re: Les Smrti - řeka
Zakroutila jsem hlavou.
No, já nevím, kde by to asi tak bylo nejlepší, zamyslela jsem se.
Kdyby jsme začali v centru tak by jsme to pak třeba měli blíž k věži.
No, já nevím, kde by to asi tak bylo nejlepší, zamyslela jsem se.
Kdyby jsme začali v centru tak by jsme to pak třeba měli blíž k věži.
Anonymní- Anonymní
Přerostlý škorpión právě šmejdil po potravě, asi deset metrů od Roky. Zatím si ničeho nevšímal a svýma obříma klepetama prohledával křoví, neboť měl pocit, že zahlédl něco vhodného k snědku. Na jedné nožičce měl cosi přivázaného. Zářilo to jasně červenou barvou.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"No...to by šlo..." Zamyslel jsem se ještě víc. Pak mě něco bliklo."Co byli její slova?! Přece, že se svitek nebude válet jen tak na cestě. Určitě bude někde dobře schovaný, kde to bude hodně nebezpečné a člověk by se tam ani neodvážil! Bažiny, Útesy, skály, v řece v nějaké noře, protože věřím, že i ve vodě číhá hromada nebezpečí! Když něco takového najdeme, máme jistě větší šanci se přiblížit k objevení svitku!" Nechápal jsem proč mě to nenapadlo dřív. Vždyť to bylo tak jasné a vlastně nikdo si to neuvědomil, že nám ve skutečnosti jakoby napovídali, kde máme hledat. Bože...já jsem tupec!... Ale z mého sebe nadávání mě něco vytrhlo. Vítr zakolísal a já jsem zaznamenal nějaký zvuk. Kousek o roky šmejdil přerostlý scorpion a na noze se mu lesklo něco červeného. Svitek!... Okamžitě jsem měl připravenou zbraň v ruce.
Guest- Anonymní
"Tak ja sa k vám rád pripojím a pomôžem ak vám to nebude prekážať lebo ja som si nikoho tu okrem vás nevšimol takže takto budem mať možno viac šťastia ."
Anonymní- Anonymní
Zarazil mě záblesk červené barvy. V tu chvíli vytáhl Fujin zbraň.
Sakra, snad nás zase někdo nenapadl! Rychle jsem zastavila, ale díky brzdné dráze jsem se ocitla přes deset metrů od Fujina. Sledovala jsem jeho pohled a všimla si kam směřuje.
Jsi si jistý, že ty svitky mají být červené? ta barva mě zarazila, až jsem se trochu bála, aby to nebyla past.
(zachováme pořadí? xD)
Sakra, snad nás zase někdo nenapadl! Rychle jsem zastavila, ale díky brzdné dráze jsem se ocitla přes deset metrů od Fujina. Sledovala jsem jeho pohled a všimla si kam směřuje.
Jsi si jistý, že ty svitky mají být červené? ta barva mě zarazila, až jsem se trochu bála, aby to nebyla past.
(zachováme pořadí? xD)
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Tue 27 Sep - 9:43, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Škorpion stále hrabošil ve křoví. V tom popadl do klepeta jednoho menšího hada a spořádal ho. Vedle něj byl had sice menší, rozhodně však mohl velikostí konkurovat anakondě.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(aké je vlastne poradie ? XDD )
Ja som letel vo vzduchu a stále som sa prizeral nič som teraz viac nepovedal .
Len som pozeral ku kroviu v ktorom sa to hýbalo .
Ja som letel vo vzduchu a stále som sa prizeral nič som teraz viac nepovedal .
Len som pozeral ku kroviu v ktorom sa to hýbalo .
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Roko a řekl potichu."Co teď? Musíme si to nějak naplánovat. Myslím, že pokud se na něj vrhneme, tak máme problém..." Teď jsem sledoval toho škorpiona a i hada. Vypadali dost nebezpečně, ale ten svitek jsme potřebovali.
Guest- Anonymní
(My jsme už v jiné části lesa xD ty jsi tam z Tascherem a tím druhým...zamaskovali jsme i stopy a rozloučili se s vámi : ) )
Guest- Anonymní
Škorpion spolkl poslední sousto. Z hada už nekoukal ani ocásek, slupl ho jak malinu. Zacvakal tedy klepetama a spokojeně si říhl. Poté se otočil a pomaličku se sunul pryč. Geninů si zatím vůbec nevšímal.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(XDD tak nebol som v obraze takže si v podstate zasa letím ďalej XD )
Zmizol som . XD
Zmizol som . XD
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem zamrkala, když škorpion slupl hada, ale Fujinova slova mě velmi rychle probrala.
Použij co umíš, zatím nemáme moc času rozmýšlet, tímhle stylem by nám maximálně tak zmizel.
Poskládala jsem pečeťe a vedle mě se objevilo pět vodních klonů. Všechny najednou se rozběhli na škorpióna, tři vedli seky na nohy a dva na ocas.
Použij co umíš, zatím nemáme moc času rozmýšlet, tímhle stylem by nám maximálně tak zmizel.
Poskládala jsem pečeťe a vedle mě se objevilo pět vodních klonů. Všechny najednou se rozběhli na škorpióna, tři vedli seky na nohy a dva na ocas.
Anonymní- Anonymní
Škorpion si nespokojeně odfrkl. Jeho lenivé tempo bylo dávno pryč. Rozkročil se a zvedl ocas. Nachystal si bojovou pozici. Konečně ho mohli vidět v celé své kráse.
Na délku měl dobrých pět metrů a zdálo se, že je neskutečně naštvaný. Už dlouho si na něj nikdo nedovolil zaútočit. Než se k němu klony vůbec dostaly, máhl svým ocasem a opět je rozložil na vodu. Genini si tak mohli všimnout, že nehledě na jeho obří rozměry, je neskutečně rychlý.
Na délku měl dobrých pět metrů a zdálo se, že je neskutečně naštvaný. Už dlouho si na něj nikdo nedovolil zaútočit. Než se k němu klony vůbec dostaly, máhl svým ocasem a opět je rozložil na vodu. Genini si tak mohli všimnout, že nehledě na jeho obří rozměry, je neskutečně rychlý.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem rychle přikývl a jednou protočil holý v ruce.
"Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki!"
(Z Fuuton čakry)
Na obouch koncích hole se objevili vzdušné čepele. Hijutsu: poloviční nebeský tanec... Najednou jsem zmizel. Jako bych tam stále byl, ale jejich smysli to nevnímali. Mohli mě pak vidět už nad Škorpionem, jak mu mířím na záda ostrou čepelí. Všiml jsem si, že Roko klony rozprášil, jak nic a docela mě překvapila jeho rychlost, ale doufal jsem, že na něj moje Hijutsu působí jako na lidi.
"Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki!"
(Z Fuuton čakry)
Na obouch koncích hole se objevili vzdušné čepele. Hijutsu: poloviční nebeský tanec... Najednou jsem zmizel. Jako bych tam stále byl, ale jejich smysli to nevnímali. Mohli mě pak vidět už nad Škorpionem, jak mu mířím na záda ostrou čepelí. Všiml jsem si, že Roko klony rozprášil, jak nic a docela mě překvapila jeho rychlost, ale doufal jsem, že na něj moje Hijutsu působí jako na lidi.
Guest- Anonymní
Klony se z vody znovu zformovali, neboť při škorpionově útoku prostě použili Suika no jutsu. Znovu se na něj vrhli, aby podpořili Fujinův ůtok.
Sakra, je zatraceně rychlej.
Sakra, je zatraceně rychlej.
Anonymní- Anonymní
Mezitím co Fujin mířil čepelí na škorpionová záda, směřoval na jeho hrudník osten se smrtícím jedem. Jelikož ocas zaměstnával Fujina, klony dostávaly zabrat od jeho klepet. Rychlými výpady po nich chňapal, jeden z klonů doslova přecvakl vejpůl. Udržet rovnováhu na jeho zádech tedy nebylo nic jednoduché.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Píšu to zpětně, vím o tom, že jste už davno pryč )
Jasně Fu, hodně štěstí... Usmál jsem se, potom jsem se otočil na Roku... Tu masáž ti zase rád někdy udělám... Řekl jsem sladce a mrknul na ni...
(budu tady asi do 12:40, potom až v 17:30 )
Jasně Fu, hodně štěstí... Usmál jsem se, potom jsem se otočil na Roku... Tu masáž ti zase rád někdy udělám... Řekl jsem sladce a mrknul na ni...
(budu tady asi do 12:40, potom až v 17:30 )
Anonymní- Anonymní
Jeho ocasu nebylo lehké se vyhýbat a zároveň i na jeho zádech držet rovnováhu. Jen tak tak jsem se stále držel. Bohužel, když na mě vyletěl ten osten, neměl jsem to už jak vykrýt a zároveň tam mohl zůstat. Když mě zasáhl, proletěl mnou jako vzduchem a taky to byla pravda. Objevil jsem se zase na zemi blízko Roko. Sakra...budu muset Poloviční tance nechat aktivovaný, ale to mě bude ubírat čakru...tss...nedá se nic dělat... Hůl bíle zazářila a já ji roztočil v ruce. Byl to teď takový rotující velmi tenký talíř.
"Hijutsu: Fuuton: Kaiten!"
Mrštil jsem s ní proti Škorpionovi, ale hůl mi zůstala dál v ruce a na něj letěl jen velkou rychlostí rotující tenký vzdušný talíř, který snadno dokázal rozseknou i pevnou ocel jako chleba. Věděl jsem, že to nebude stačit a tak jsem hned vše opakoval. Byli to jen sekundy a hned jak jsem vypustil jeden, vypustil jsem další. Mířili na nohy, klepeta, hlavu a i ocas...
"Hijutsu: Fuuton: Kaiten!"
Mrštil jsem s ní proti Škorpionovi, ale hůl mi zůstala dál v ruce a na něj letěl jen velkou rychlostí rotující tenký vzdušný talíř, který snadno dokázal rozseknou i pevnou ocel jako chleba. Věděl jsem, že to nebude stačit a tak jsem hned vše opakoval. Byli to jen sekundy a hned jak jsem vypustil jeden, vypustil jsem další. Mířili na nohy, klepeta, hlavu a i ocas...
Guest- Anonymní
Dívala jsem se na to, jak škorpión kosí mé klony a tiše jsem zavrčela.
Takhle ho nemám šanci porazit. Musím zkusit něco jiného.
Zavolala jsem na klony a ty přiběhli zpět ke mě a já jsem poskládala pečetě na další. Objevilo se dalších deset klonů.
Snad ho Fujin trochu zdrží.
Takhle ho nemám šanci porazit. Musím zkusit něco jiného.
Zavolala jsem na klony a ty přiběhli zpět ke mě a já jsem poskládala pečetě na další. Objevilo se dalších deset klonů.
Snad ho Fujin trochu zdrží.
Anonymní- Anonymní
Krunýř škorpiona byl pevnější než ocel, a tak mu Fujinovy útoky příliš neublížily. Mělo to však podstatný vedlejší efekt. Šňůrka která držela svitek připevněný na jedné z jeho nohou se přetrhla. Svitek se tak zkutálel kamsi za škorpionův ocas. Jeho však svitek nezajímal. Vyřítil se přímo na Roku a Fujina. Klestil si cestu mezi vodními klony. Bylo štěstí, že ho dokázaly zpomalit.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nemělo to žádný efekt, ale pak jsem si všiml, že svitek, co měl na noze spadl někam k jeho ocasu. Jen jsem rychle kývl na Roko a postavil se přímo do útoku Škorpiona.
"Kamaitachi no Jutsu!"
Švihla jsem z holý proti Škorpionovi a na něj se vyvalil velký proud vzduchu.
"Kamaitachi no Jutsu!"
Švihla jsem z holý proti Škorpionovi a na něj se vyvalil velký proud vzduchu.
Guest- Anonymní
Taky jsem si všimla svitku. Hlavou jsem kývla na Chikako a ta už moc dobře věděla, co má dělat. Konec konců, byla můj partner. Poskládala jsem pečetě.
Suiton:Mizzu rappa!
Z mích úst vyšla na škorpióna vlna vody. Ve chvíli, kdy jsem jí začala vypouštět do ní Chikako skočila a rozpustila se v ní.
Suiton:Mizzu rappa!
Z mích úst vyšla na škorpióna vlna vody. Ve chvíli, kdy jsem jí začala vypouštět do ní Chikako skočila a rozpustila se v ní.
Anonymní- Anonymní
Škorpion se jen přikrčil, aby ho Fujinův útok neodfoukl. Pevně se přidržoval půdy pod sebou. Jakmile na něj začala cákat voda, neviděl co se kolem něho děje. Vítr odvanul svitek ještě dále od Roky a Fujina. Stále se nacházel několik metrů za zády škorpiona.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - jeskyně
» Les Smrti - bažina
» Západní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum