Les Smrti - řeka
+2
Noriko Kana
Toriko Shihouin
6 posters
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Les Smrti - řeka
First topic message reminder :
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Anonymní- Anonymní
Re: Les Smrti - řeka
Podívala jsem se na Tashera.
Já ... jen ... kvůli těm pečetím to všechno začalo, sklopila jsem pohled do země.
Ty pečetě... zabili tolik lidí. Ty zpropadené pečetě mě nakonec donutili bojovat s Lizzy!
Já ... jen ... kvůli těm pečetím to všechno začalo, sklopila jsem pohled do země.
Ty pečetě... zabili tolik lidí. Ty zpropadené pečetě mě nakonec donutili bojovat s Lizzy!
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Tashera.
Anonymní- Anonymní
Já vím... Podívej Fu prohrává musím mu pomoci... Telekinezí jsem Amaterasu vyškubl na pár momentů hůl a problekl k Fujimu, chytil ho do náruče a zmizel s ním o asi 50m dál směrem k Roce... Kryj mě, zatím se podívám jak je na tom... řekl jsem Roce a začal kontrolovat Fujinova zranění...
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
Hai, postavila jsem se do střehu a dávala pozor, na každý její pohyb.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
Anonymní- Anonymní
Vůbec jsem nic nedokázal. Prostě jsem nemohl proti ní bojovat naplno. Většinu času jsem se bránil a vůbec neútočil. Nepoužil jsem ani část toho, čeho jsem mohl, prostě to nešlo. Pořád to byla sestra. Vděčně jsem se na Taschera podíval. Zranění nebyla tak hrozná. Byli to většinou středně hluboké řezné rány a pak ostatní takový spíš škrábance. Ale po těle jich bylo dost. Vlastně to bylo všude.
Guest- Anonymní
Jen jsem ji vztekle zpátky chytila a pevně stiskla. Pletli se do toho do čeho neměli. Už stačil jen poslední krok...do ha..lu!... Krev se v ní jen vařila, ale věděla, že teď proti oboum bojovat nemůže. Hlavně ne v tomto stavu nerozvážnosti a pečeť aktivovat ještě nechtěla. Chtěla mít pro ně do budoucna nějaké překvapení."Bez svých pos..ných kámošů by si už byl mrtví! Aspoň vidíš jaký jsi ubožák!" Potom jen švihla holý a rozplynula se jakoby ve vzduchu. Objevila se o kus dál od jejího týmového partnera, ale byla dost daleko, aby byla z dosahu Samehady. Tam jen vztekle kopla do stromu a následně se posadila. Nemůžu se dočkat na naše další setkání!...
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Poodešli jsme ještě dál a když jsem měl pocit, že jsme v bezpečí, poskládal jsem pečetě na kuchiyose. Přivolal jsem hada a na jeho hřbetě jsme zmizeli do bezpečí. Cestou jsem Amaterasu léčil drobná zranění. Rozhodně by však více potřeboval lékaře ten prcek. Halt má smůlu.
Přesun - https://nsgoon.forumczech.com/t1465-les-smrti-jeskyn#99956
Přesun - https://nsgoon.forumczech.com/t1465-les-smrti-jeskyn#99956
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem z vybavení jednu mast, kterou jsem potřel všechny ty škrábance a jiná zranění... Hned to zastavilo krvácení a začalo vytvářet pomalu strupy, jako by to byly už 2 až 3 dny stará zranění... Jedno z klanových léčiv... usmál jsem se na něj... On má na rozdíl od tebe, alespoň ty POSR..E kámoše a není to žádnej ubožák... zavolal jsem za ní
Anonymní- Anonymní
Přestala jsem jí cítit. Buď to byla moc daleko a nebo uměla taky skrývat svojí čakru. Teď jsem to nemínila řešit. Obrátila jsem se na ty dva.
Asi by bylo lepší, kdyby jsme se přesunuli do našeho úkrytu.
Asi by bylo lepší, kdyby jsme se přesunuli do našeho úkrytu.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem ležel a přemýšlel nad tím, co se stalo."Kašli na to Taschera..prostě jsem to nezvládl. Myslel jsem, že proti ní můžu jít, ale...ale nedokážu na ni prostě zaútočit...je to moje sestra sakra!" Zvýšil jsem hlas a jednou rukou bouchl do země."Je to moje sestra..." Tak dlouho jsem ji hledal..vždycky jsem se s ní chtěl setkat..a...a teď tohle... Na Roky návrh jsem jen trochu přikývl, i když teď jsem byl trochu myšlenky někde jinde.
Guest- Anonymní
Chápu tě, proto jsem ti to chtěl pomoci vyřešit diplomaticky, ale prostě se to nezdařilo, tak snad příště... řekl jsem povzbudivě a mile se na něj usmál... Potom jsem se podíval na Roku... Jasně, proč ne??? Ale kam chcete jít???
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem hlavou směrem ke skrýši.
Pojď za mnou, Fujin nám odpoledne našel skrýš.
Dovedla jsem ho k díře v zemi, která ústila do pohodlné jeskyně.
Běžte se prospat, já stejně v tuhle chvíli spát nemůžu, trochu jsem se na ty dva pousmála.
Pojď za mnou, Fujin nám odpoledne našel skrýš.
Dovedla jsem ho k díře v zemi, která ústila do pohodlné jeskyně.
Běžte se prospat, já stejně v tuhle chvíli spát nemůžu, trochu jsem se na ty dva pousmála.
Anonymní- Anonymní
"Díky Taschere, díky Roko..." Potom jsem pomalu vlezl do jeskyně. Našel jsem 2 malý křemenáče a ze slámy a pár suchých dřívek udělal menší oheň, který, celý prostor pěkně osvítil a začal prohřívat. Posadil jsem se vedle ohně a zadíval se do něj.
Guest- Anonymní
Pomohl jsem Fujinovi s přesunem do jeskyně a šel k Roko... Mě se ještě spát nechce, tak ti budu při tvé probdělé noci dělat alespoň společnost... Mile jsem se na ni usmál... Ty se jdi, ale radši prospat, ta mast sice funguje zázračně, ale jsi po tom boji jistě velmi unaveny... Otočil jsem se na Fujina a usmál se na něj...
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem tam ještě takhle seděl. Přemýšlel jsem nad vším, co se stalo a taky nad jednou novou důležitou věcí. Jak to všechno bude, protože Tascher byl vlastně proti nim v jiném týmu. Doufám, že nebude mít z toho problémy... S tou to myšlenkou pi chvíli usnul jako pařez.
Guest- Anonymní
Překvapilo mě to, ale nedalo se říct, že nepříjemě. Usmála jsem se na něj.
Pro mě za mě, když to na tobě nebude mít nějaké následky.
Pro mě za mě, když to na tobě nebude mít nějaké následky.
Anonymní- Anonymní
Nemyslím si, občas jsem na misích nespal i týden... Tohle se na mě nijak neprojeví a navíc čím méně toho prosím, tím více zábavy si užiji... usmál jsem se na ni...(byl to vtípek pro zlepšení nálady) Tak co je u tebe nového, už jsem tě několik dní neviděl... usmál jsem se a mrkl na ni...
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se nad tou jeho poznámkou, ale když jsem uslyšela jeho otázku, tak mě ta nálada pěkně rychle opustila.
No, víš, stala se jedna takova špatná věc. Možná ti o ní někdy povím, někdy, zaklonila jsem hlavu a smutně se dívala na hvězdy.
No, víš, stala se jedna takova špatná věc. Možná ti o ní někdy povím, někdy, zaklonila jsem hlavu a smutně se dívala na hvězdy.
Anonymní- Anonymní
Doletel som nad nich preletaval som celú plochu no narazil som tu len na nich .
Zletel som nižšie .
"Tak ako to ide ?"
Povedal som smerom k Tasherovi a potom som pozdravil neznáme dievča .
Zletel som nižšie .
"Tak ako to ide ?"
Povedal som smerom k Tasherovi a potom som pozdravil neznáme dievča .
Anonymní- Anonymní
Taky jsem ho pozdravila, pak jsem se ale dál věnovala hvězdám.
Zítra budeme muset změnit úkryt.
Zítra budeme muset změnit úkryt.
Anonymní- Anonymní
Když jsem uviděl její reakci, tak mě zamrazilo a úsměv mi spadl... Moc se ti omlouvám, kdybych věděl, že ti ta moje otázka způsoby nějakou bolestivou vzpomínku, tak se vůbec neptám... Už se na to nebudu dál ptát... Trochu rozpačitě jsem se na ni usmál... Jako omluvu ti udělám, třeba masáž zad, určitě musíš být po to všem stresu celá ztuhlá... usmál jsem se na ni a začal ji dělat jemnou masáž ramen...
Anonymní- Anonymní
Jeho total ignored mi bol ľahostajný ale aj tak som sa pýtal.
"Ako ste na tom so svitkami ?
Zistili ste o nich niečo ?"
"Ako ste na tom so svitkami ?
Zistili ste o nich niečo ?"
Anonymní- Anonymní
Sami žádné nemáme, tak nevím... Zvedl jsem na něj oči a dál Roku jemně masíroval...
Anonymní- Anonymní
"Akosi po nich nieje ani vidu ani slichu ...
Počuli ste už o niekom že kto by ich mohol mať ?"
Počuli ste už o niekom že kto by ich mohol mať ?"
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - jeskyně
» Les Smrti - bažina
» Západní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - jeskyně