Les Smrti - centrum
5 posters
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Les Smrti - centrum
First topic message reminder :
Zde je les ještě hustší než v okrajové části. Naleznete tu spoustu jedovaté havěti ať už rostlinného, či živočišného původu.
Zde je les ještě hustší než v okrajové části. Naleznete tu spoustu jedovaté havěti ať už rostlinného, či živočišného původu.
Anonymní- Anonymní
Re: Les Smrti - centrum
Podívala jsem se na Tashera a lehce přikývla.
Taky si myslím, ale nezbývá, než to zkusit, měřila jsem si ty vlky pohledem.
Taky si myslím, ale nezbývá, než to zkusit, měřila jsem si ty vlky pohledem.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na oba a pousmál se."Já vím, co chceš říct Taschere. Nebo se...nenechám se už tak lehce ovládnout. Ano...jsem naštvaný, ale tím se řídit nebudu. Ty vlci ještě poznají, kdo je Fujin Surashi z klanu Surashi." Znovu jsem se na ně podíval."Tak co, pejsánci, taky se tak těšíte jako já? Trochu to roztočíme ne?" Ušklíbl jsem se a viděl, že jsem je teď docela dost vytočil. I když někteří se jen tak uchechtly. Doufám, že je to jako u lidí...ale pokud jsou inteligentní, tak zuřivostí taky ztrácí na rozvážnosti... Z mého pohledu šlo poznat o co mi jde... Pořádně je rozhodíme a pak bude mnohem snadnější je rozdělit...
Guest- Anonymní
Dobře Fu, chápu kam tím míříš... usmál jsem se na něj a taky si pohledem měřil ty vlky, přitom jsem vymýšlel nějaký bojový plán...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem mlčela a připravovala jsem se na to, až bariéra opadne.
A to jsem si myslela, že máme to nejhorší za sebou.
Anonymní- Anonymní
Koukala jsem se na ty nesmrtelné vlky a přemýšlela, jak jsou asi staří a kolik za tu dobu stihli zabít lidí.
Koukala jsem se na ty nesmrtelné vlky a přemýšlela, jak jsou asi staří a kolik za tu dobu stihli zabít lidí.
Anonymní- Anonymní
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se pousmál."Halo...slyšíte mě?! Vás potkat v noci v lese,tak se zakousnu do stromu a dělam že jsem suchá větev." Ušklíbl jsem se na ně a pár vlků se zvedlo."Když vás vidím, napadá mě že ještě musím vynést smetí!" Dělal jsem jakoby zamyšleného."No co čumíte jak půl pr..le z křoví?!" Díval jsem se jim přímo do očí a v mých šlo vidět, že jimi velice pohrdám.
Guest- Anonymní
Jen jsem sledoval s úsměvem počínání Fujina a připravoval se na nadcházející střet s vlky...
Anonymní- Anonymní
"No tak dobre. Koniec rečnenia. Začnite sa pripravovať. Už to dlho nevydržím a musím predsa šetriť chakru aj na boj." povedal som a pečať začala slabnúť a stiahol som iba na polu tela.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se podíval na Souta a trochu se pousmál."Jen do toho. Já jsem připravený a myslím, že ti vlci by mě chtěli pořádně natrhnout pr..l že? A nejen mě, vy prasečí ksichty, kteří kdyby měli místo mozku čokoládu, tak by nezaplnila ani jednu lentilku!" Protočil jsem hůl v ruce a zvedl se menší vítr.
"Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki!"
(Z Fuuton čakry)
Na obouch koncích se znovu vytvořili delší vzdušné čepele, které dokázali přeseknou lehce i ocel nebo pevnou skálu.
"Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki!"
(Z Fuuton čakry)
Na obouch koncích se znovu vytvořili delší vzdušné čepele, které dokázali přeseknou lehce i ocel nebo pevnou skálu.
Guest- Anonymní
"Máš v pláne bojovať aj ty?" Spýtal som sa Souta. "Alebo to necháme na našich hostiteľoch?"
Anonymní- Anonymní
(jaké bude pořadí ? xD)
Vstala jsem a udělala čtyři vodní klony. Pak jsem uslyšela, co řekl Rokku a fascinovaně jsem se na něj obrátila.
Cože? Máme bojovat s nesmrtelnými vlky, chytrými minimálně tak, jako normální uživatel Genjutsu a ty očekáváš, že to zvládneme v pohodě sami?
Vstala jsem a udělala čtyři vodní klony. Pak jsem uslyšela, co řekl Rokku a fascinovaně jsem se na něj obrátila.
Cože? Máme bojovat s nesmrtelnými vlky, chytrými minimálně tak, jako normální uživatel Genjutsu a ty očekáváš, že to zvládneme v pohodě sami?
Anonymní- Anonymní
(To ještě nevím xD...musíme počkat ještě na tu Atsuku xD)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"Nepovedal som, že to zvládnete. Stále sme predsa nepriatelia." Zamyslel som sa. "Ale asi máš pravdu. Bez spolupráce sa odtiaľto nedostaneme."
Anonymní- Anonymní
Ať jsme nebo nejsme nepřátelé, měli bychom se řídit motem Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Tudíž jsou tyhle vaše řeči zcela zbytečné... řekl jsem charismaticky a usmál se...
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Tashera a pozvedla oči.
To by jsi potom ovšem mohl vzít i tak, že přátelé jsou ti vlci, poukázala jsem na logickou mezeru v jeho tvrzení.
To by jsi potom ovšem mohl vzít i tak, že přátelé jsou ti vlci, poukázala jsem na logickou mezeru v jeho tvrzení.
Anonymní- Anonymní
Dobrý postřeh, ale samozřejmě tím byl myšlen náš společný nepřítel, tedy vlci... řekl jsem s úsměvem a bylo vidět, že se mě její poznámka vůbec nedotkla...
Anonymní- Anonymní
Po dlhšom čase im už trpezlivosť.. viac menej došla. Ten najväčší sa pozrel takým unudeným pohľadom na jedného, ktorý patril k tým menším, vlastne nebol väčší než normálny priemerný vlk. Pripomínal skôr mláďa no vychrtlá postava prezrádzala že je skôr toho staršieho veku, aj keď u Jashinistov človek nikdy nevedel. Ten menší vlk len prikývol, následne pristúpil k bariére a tak zákerne sa na ňu pozrel. V momente ako žmurkol začala celá bariéra horieť bielym plameňom, ten ju úplne pohltil a vy ste cez neho ani nemali ako vidieť. V tom do neho vstúpili prvý vlci, im však plameň nič nerobil, dokonca sa o nich ani nechytil. Spoza, tento krát už bariéry z bieleho ohňa vystúpili prvý. boli štyria, pri čom uzatvárali útvar takého štvorca a vy ste boli v jeho strede. Približovali sa a z úst im vychádzalo také nedočkavé a až besné vrčanie.
Anonymní- Anonymní
(Nekomentujem to prejdenie vlkov a ignorujem to)
Zrušil som bariéru a nechal pečať na polke. Vytiahol som katanu a hodil som po vlkoch shurikeni. "Bez hlavy sú bezmocní" povedal som a len som tam tak stál.
Zrušil som bariéru a nechal pečať na polke. Vytiahol som katanu a hodil som po vlkoch shurikeni. "Bez hlavy sú bezmocní" povedal som a len som tam tak stál.
Anonymní- Anonymní
(Atsuka se ignorovat nebude! pořadí může být třeba Atsuka, já, Tasher,Fujin,Souta, Rokku. Ok?)
Vytřeštila jsem oči na ty bílé plameny. Pak jimi začali procházet vlci. Instinktivně jsem se s klony postavila do formace, kde originál byl uprostřed a každý klon čelem k jednomu vlkovi. Všichni jsme tasili.
Vytřeštila jsem oči na ty bílé plameny. Pak jimi začali procházet vlci. Instinktivně jsem se s klony postavila do formace, kde originál byl uprostřed a každý klon čelem k jednomu vlkovi. Všichni jsme tasili.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: