Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
(sharingan 3 neni s technika sasuke itachi ju mali už ako genini a itachi mal MS už ako chunin alebo anbu a myslím si že 3 roky je dost dôhá doba čo tri aj viac nato aby sa my dostatočne vypracoval na 3 uroven nehovorým že ho viem ešte perfektne ovládat to ešte potrvá nejaký ten týžden dva)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
(Nesouhlasím u Itachiho přesněji se jen aktivoval sharingan když byl dítě a sharingan na 3 úrovně se vyvine jen u těch nadaných(Neříkám že nejsi),ale tento sharingan je na úrovni S tak si ho prosím smaž.Ano 3 roky jsou dlouhá doba ale mi jsme dali jistá omezení a hledám v historii stránky a neměl si dostatek ryo na koupi sharinganu tak příště nelži děkuji )
Anonymní- Anonymní
(Kde jsi to vzal, že je to na urovni S? Na Narutowikia a ani jinde to nemůžu najít.)Shinshimon napsal:(Nesouhlasím u Itachiho přesněji se jen aktivoval sharingan když byl dítě a sharingan na 3 úrovně se vyvine jen u těch nadaných(Neříkám že nejsi),ale tento sharingan je na úrovni S tak si ho prosím smaž.Ano 3 roky jsou dlouhá doba ale mi jsme dali jistá omezení a hledám v historii stránky a neměl si dostatek ryo na koupi sharinganu tak příště nelži děkuji )
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem na dveře a vešel do kanceláře za stolem jsem viděl známou tvář"Dobrý den Tsunade-sama Mizukage sama vám posílá tento dopis".Podal jsem jí ho.
Anonymní- Anonymní
(Četl jsem si to na jednom ANG foru o Narutovi byl to opravdu zajmavý příspevěk o Uchiha klanu a Sharinganu =) )
Anonymní- Anonymní
vošiel som do miestnosti
"tsunade-sama potrebujem misiu strašne sa nudím"
"tsunade-sama potrebujem misiu strašne sa nudím"
Shinobi
"Díky."dopis jsem převzala. (co v něm je?)Kin Uchiha napsal:Zaklepal jsem na dveře a vešel do kanceláře za stolem jsem viděl známou tvář"Dobrý den Tsunade-sama Mizukage sama vám posílá tento dopis".Podal jsem jí ho.
"Mikuto, teď pro tebe bohužel nic nemám."
Anonymní- Anonymní
"ja sa zbláznim od nudy nemôžem vás aspon doprovodit na zraz kage?"
Shinobi
"Nevím, ještě si určím a vyberu ty nejsilnější. Chuunin by asi nebyl nejvhodnější kandidát." odpověděla jsem stroze. "Jdi zkontrolovat hranice."Mikuto Uchiha napsal:"ja sa zbláznim od nudy nemôžem vás aspon doprovodit na zraz kage?"
Anonymní- Anonymní
"rozumiem"
zmizol som
zmizol som
Shinobi
"čus. Zapomněla jsem vám dát ryo. Pro každého 1100 ryo. Byla to S mise. Můžeš jít hlídat hranice, nemám dobré tušení. Něco se bude dít." řekla jsem opatrně.Yoshiro Uchiha napsal:Zaklepal jsem a vešel jsem.
"Dobrý den, jdu si pro misi."
Anonymní- Anonymní
Do domu vletěla sova a nechala na stole dopis.
- Spoiler:
- Vážená Tsunade-sama,
chtěla jsem Vás informovat, že na Sunu zaútočil Shukaku, kterého vypustil Deidara a Zetsu, na rozkaz Kabuta. Démona jsem zapečetila, takže už nehrozí ztráty. Prosím o urychlení sjezdu Kage, myslím, že Suna byla jen první v devítimístné řadě...
Děkuji, s pozdravem Sedmá Kazekage.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Zaklepal jsem a vešel jsem.
"Na hranicích hlídá nějakej chunnin nejspíš, ale i tak jsem se šel podívat a chvíli jsem tam zůstal. Kolem 15 +- kilometrech nikdo není ani v blízkosti. Nic neběžného."
"Na hranicích hlídá nějakej chunnin nejspíš, ale i tak jsem se šel podívat a chvíli jsem tam zůstal. Kolem 15 +- kilometrech nikdo není ani v blízkosti. Nic neběžného."
Anonymní- Anonymní
"Suna?! Shukaku?!.."zděsila jsem se. Tak tohle je to znamení.
"Yoshiro! Půjdeš do Sunagakure, a pomůžeš Kazekage!"rozzuřeně jsem vstala.
"Yoshiro! Půjdeš do Sunagakure, a pomůžeš Kazekage!"rozzuřeně jsem vstala.
Anonymní- Anonymní
"Se vším! Budeš jako posila, kdyby se něco stalo, okamžitě mi to řekneš rozumíš!" Sevřela jsem ruku v pěst.
Anonymní- Anonymní
K Tsunade přiletěl sokol skalní,sedl asi pět metrů od ní... a tam zkameněl...
Anonymní- Anonymní
Přešla jsem k oknu a vyhodila jestřába. "Najdi mi Inoku."
"Hm, dopis z Iwagakure." Dotkla jsem se sokola a převzala od něj dopis.
"Hm, dopis z Iwagakure." Dotkla jsem se sokola a převzala od něj dopis.
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem a vešel jsem.
"K vašim službám." Pokleknul jsem před hokage.
Anonymní- Anonymní
"Budeš hlídat Konohu, s tvými senzibilovými schopnostmi budeš ten nejlepší. Každou cizí čakru ihned ohlas a pokus se nepřítele zastavit. Shukaku zautočil na Sunu, Brzo bude Konoha určitě dalším terčem." odpověděla jsem. "A taky mě asi doprovodíš na sraz Kage."Yamanaka Inoka napsal:Zaklepal jsem a vešel jsem.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: