Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Uff.." unaveně jsem si odfoukla. "Zítra vyrazíte. Hlavně ať je mise úspěšná." řekla jsem a posadila jsem se do křesla.
Už jdětě vy šmejdi! Chci spát.. řekla jsem si pro sebe.
Už jdětě vy šmejdi! Chci spát.. řekla jsem si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
"Áá."přenesla jsem svůj zrak z okna na příchozí. "Už jste zpátky. Tak jak to dopadlo? A kdo je tohle?"ukázala jsem na člověka ze suny.
Anonymní- Anonymní
"DObře. Nejdřív vyřídíme tohle, a pak ostatní věci. Copak potřebujete?"zeptala jsem se ho.lookkoo napsal:stal som za nim a vykukal hlavou na nu
,,dobry den HOkage sama"
Anonymní- Anonymní
,,mam tu pre vas dopis od Kazekage sama"
podal som jej dopis
podal som jej dopis
- Spoiler:
- Vážená Hokage/Mizukage,
omlouvám se, že vás obtěžuji, ale na Sunu byl již podruhé veden útok Kabutem. Nevím, jak je možné, že žije ale podle informací, jež mi poskytl Madara Uchiha, který na mě zaútočil, Kabuto nechal oživit všechny Akatsuki a ti zdřejmě budou jediní. Prosím pokud máte nějaké informace o Madarovi, pošlete mi je, jsem si jista, že se vrátí.
S pozdravem a poděkováním Akasuna no PiliKKa,sedmá Kazekage.
Anonymní- Anonymní
"Do hajzlu." bouchla jsem mírně do stolu. "Takže, tohle takhle nemůžeme nechat." Vytáhla jsem lístek a napsala na něj další dopis.lookkoo napsal:,,mam tu pre vas dopis od Kazekage sama"
podal som jej dopis
- Spoiler:
Vážená Hokage/Mizukage,
omlouvám se, že vás obtěžuji, ale na Sunu byl již podruhé veden útok Kabutem. Nevím, jak je možné, že žije ale podle informací, jež mi poskytl Madara Uchiha, který na mě zaútočil, Kabuto nechal oživit všechny Akatsuki a ti zdřejmě budou jediní. Prosím pokud máte nějaké informace o Madarovi, pošlete mi je, jsem si jista, že se vrátí.
S pozdravem a poděkováním Akasuna no PiliKKa,sedmá Kazekage.
- Spoiler:
- Vážená Kazekage,
Váš dopis jsem si přečetla, a posílám potřebné informace. Ráda bych také, uspořádala oficiální všem přístupný sraz Pěti kage v zemi železa. Je nutné zakročit a nenechávat Kabuta, aby dál řádil. Situace je vážná. Děkuji za upozornění.
Tsunade, Pátá hokage.
Anonymní- Anonymní
,, asi to mam zaniest kazekage sama ze?"
zobral som listok
,,hned jej to idem dorucit"
odisiel
zobral som listok
odisiel
Anonymní- Anonymní
"Díky. Tak, jak jste si vedli vy?" zeptala jsem se Kosukeho a jeho týmu.lookkoo napsal:,, asi to mam zaniest kazekage sama ze?"
zobral som listok
odisiel
Anonymní- Anonymní
"Vedlo se dobře. Ten z Itami je mrtvý. Ten druhý, Raimato se někam zatoulal. Ale v kanceláři Hokage bojoval Zetsu, s tímhle shinobim ze Sunagakure. Udělala jste dobře, s tím srazem."řekl jsem a moje bílé oko se točilo v důlku. Super, nikdo nás nesleduje.Tsunade napsal:"Díky. Tak, jak jste si vedli vy?" zeptala jsem se Kosukeho a jeho týmu.lookkoo napsal:,, asi to mam zaniest kazekage sama ze?"
zobral som listok
odisiel
Anonymní- Anonymní
"Zetsu šmejdil v kanceláří Hokage?! Vzal si něco?! Budu se tam muset přestěhovat a tohle uzavřít! Rychle musíme jednat. Zabezpečte hřbitovy, pošlu zprávu do ostatních zemích, musíme chytit Bijuu. Někde jsem viděla mapu.." zapřemýšlela jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Přicházíš vhod. Vyhlašuji ve vesnici stanné právo! Brzo bude sraz Kage. Vyberu si dva bojovníky, aby mě doprovázely." prohlásila jsem energicky a vstala ze křesla.
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si papír a napsala na něj dopis.
"Leťte!" vyhodila jsem je oknem a sedla si za stůl. Zavřela oči a chvíli relaxovala.
- Spoiler:
- Velectění Kage, chtěla bych uspořádat sraz pěti kage, kvůli jisté záležitosti s Kabutem. Nechci vyzrazovat celý průběh. Odešlete mi zprávu, o potvrzení učasti a datum. Tsunade, Godaime hokage.
"Leťte!" vyhodila jsem je oknem a sedla si za stůl. Zavřela oči a chvíli relaxovala.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Do kancelárie priletel sokol s odpovedou.
Dopis:Bude mi cťou zúčastniť sa zrazu peti kage. (Raikage)
Dátum odpovede: 17.2.2011
Dopis:Bude mi cťou zúčastniť sa zrazu peti kage. (Raikage)
Dátum odpovede: 17.2.2011
Anonymní- Anonymní
Do místnosti vlétla sova a nechala na stole složený svitek.
- Spoiler:
- Děkuji za odpověď. Samozřejmě se zúčastním!
Kazekage
Datum:17.2.11
(Doufám, že tohle datum xDDD)
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
zaklopal som na dvere
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
(Mikuto kde si nabral sharingan stupeň1,2 a 3 nikde to nemůžu najít...)
Anonymní- Anonymní
(no 1 a 2 stupen som si kupil za tie ryo nazaciatku a 3 som dosiahol ked to skocilo o 3 roky tak bolo napisane 3 jutsu a dal som si 2c a 3level sharinganu)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: