Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"mmm" uvolnila jsem se "je to příjemné" papíry jsem už mněla hotové tak jsem si jen užívala skvělou masáž
Anonymní- Anonymní
potom som jej začal masýrovat chrbát
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Jděte se masírovat někam jinam!" Vyštěkl jsem náhle.
"Sumi, kancelář máte jinde." usmál jsem se na ni.
"Sumi, kancelář máte jinde." usmál jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
" Sensei, chci nahlásit průběh mise.. Vše šlo podle plánu ale zmiňovanej pán co byl v pokoji si první dělal srandu a neřekl pravou identitu, poté co kapitán mise Sumi dala peněžní částku tomu chlapovi tak řekl všechno .. No řekl o sobě že je potulný ninja Yoshimitsu.. Má 26 let a měl brýle.. "
Anonymní- Anonymní
Před Hokagem se zjevili tři ANBU.
"Hokage-sama, Kushina Uzumaki utekla z Konohagakure."
"Hokage-sama, Kushina Uzumaki utekla z Konohagakure."
ANBU- Počet príspevkov : 189
"Ahoj Yoshiro. Super, děkuji. Máte každý 50 ryo."Yoshiro Uchiha napsal:" Sensei, chci nahlásit průběh mise.. Vše šlo podle plánu ale zmiňovanej pán co byl v pokoji si první dělal srandu a neřekl pravou identitu, poté co kapitán mise Sumi dala peněžní částku tomu chlapovi tak řekl všechno .. No řekl o sobě že je potulný ninja Yoshimitsu.. Má 26 let a měl brýle.. "
rozdal jsem jim peníze.
Vstal jsem a přistoupil k ANBU. "COže?! Kushina utekla?" vytvořil jsem pečeť. Cože?! o_O vzepřela se Edo tensei.
"Musím ji najít, promiňte. Jdu." oblékl jsem si plášť a vyběhl z kanceláře.
Anonymní- Anonymní
"ale ja jsem vase asistentka nejsem uklizečka" vzdychla jsem si a vztala "no nevipadal zrovna nejlíp.....vždiť usnul na zemi no nic se nestane když pujdu za ním" začala jsem stopovat vodu kterou na sobě assasin mněl pak jsem se rozeběla
Anonymní- Anonymní
vrátila jsem se tak aby nepoznaly že jsem byla pryč pak už jsem se jen procházela po čtvrti
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do kanceláře a když jsem viděl že tam nikdo neni tak jsem odešel zavřel a čekal před dveřmi.
Anonymní- Anonymní
Vrátil jsem se do kanceláře a před dveřmi uviděl Yoshira.
"Zdravím tě."
Sedl jsem si za stůl.
"Zdravím tě."
Sedl jsem si za stůl.
Anonymní- Anonymní
Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
" Zdravim.. Počkám kazekage jděte první.. Chci to pak probrat se senseiem o samotě."
Anonymní- Anonymní
"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
Anonymní- Anonymní
"Ehmmm dobře, děkuji, bude to jen vteřinka!" usmála jsem se.Yoshiro Uchiha napsal:" Zdravim.. Počkám kazekage jděte první.. Chci to pak probrat se senseiem o samotě."
Shinobi
"Nebudu tě dlouho zdržovat, mám jen... něco ti nesu. Vlastně jsem sem přišla jen kvůli tomu, ale včera se to nějak zvrtlo." mezi řečí jsme vyndala z kapsy stříbrné rolničky. "Posílá ti to Neuro." položila jsme je na stůl.Assasin Senju napsal:"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
Shinobi
"Hm... A co ttím chtěl básník říct?" Nepatrně jsem se zamračil.Akasuna no PiliKKa napsal:"Nebudu tě dlouho zdržovat, mám jen... něco ti nesu. Vlastně jsem sem přišla jen kvůli tomu, ale včera se to nějak zvrtlo." mezi řečí jsme vyndala z kapsy stříbrné rolničky. "Posílá ti to Neuro." položila jsme je na stůl.Assasin Senju napsal:"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny. "Netuším... myslela jsem, že to budeš vědět ty!..."Assasin Senju napsal:"Hm... A co ttím chtěl básník říct?" Nepatrně jsem se zamračil.Akasuna no PiliKKa napsal:"Nebudu tě dlouho zdržovat, mám jen... něco ti nesu. Vlastně jsem sem přišla jen kvůli tomu, ale včera se to nějak zvrtlo." mezi řečí jsme vyndala z kapsy stříbrné rolničky. "Posílá ti to Neuro." položila jsme je na stůl.Assasin Senju napsal:"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
Shinobi
"Ach už si vzpomínám. Ta paměť."Akasuna no PiliKKa napsal:Pokrčila jsem rameny. "Netuším... myslela jsem, že to budeš vědět ty!..."Assasin Senju napsal:"Hm... A co ttím chtěl básník říct?" Nepatrně jsem se zamračil.Akasuna no PiliKKa napsal:"Nebudu tě dlouho zdržovat, mám jen... něco ti nesu. Vlastně jsem sem přišla jen kvůli tomu, ale včera se to nějak zvrtlo." mezi řečí jsme vyndala z kapsy stříbrné rolničky. "Posílá ti to Neuro." položila jsme je na stůl.Assasin Senju napsal:"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
"Hm..Děkuji ti. Rolničky jsem pevně uchopil a schoval je."
Rolničky od senseie.
Anonymní- Anonymní
"V tom případě je vše v pořádku! Vracím se do Suny, děkuji za uskladnění! Měj se hezky a kdyby se ti chtělo stav se, ráda tě uvidím! A vezmi s sebou Himi!... zatím!" usmála jsem se, mávla a vyšla ze dveří.Assasin Senju napsal:"Ach už si vzpomínám. Ta paměť."Akasuna no PiliKKa napsal:Pokrčila jsem rameny. "Netuším... myslela jsem, že to budeš vědět ty!..."Assasin Senju napsal:"Hm... A co ttím chtěl básník říct?" Nepatrně jsem se zamračil.Akasuna no PiliKKa napsal:"Nebudu tě dlouho zdržovat, mám jen... něco ti nesu. Vlastně jsem sem přišla jen kvůli tomu, ale včera se to nějak zvrtlo." mezi řečí jsme vyndala z kapsy stříbrné rolničky. "Posílá ti to Neuro." položila jsme je na stůl.Assasin Senju napsal:"Dobře Yoshiro, Ahoj, jasně můžeš." usmál jsem se na KazekageAkasuna no PiliKKa napsal:Zaťukala jsem a bez dalšího rozmýšlení vlezla do dveří. "Etto... můžu dál?"
"Hm..Děkuji ti. Rolničky jsem pevně uchopil a schoval je."
Rolničky od senseie.
Shinobi
"Děkuji ti. Moc moc =) Šťastnou cestu a taky bych tě chtěl pozvat na chuuninské zkoušky." zahulákal jsem.
Anonymní- Anonymní
Pootevřela jsme již skoro zavřené dveře. "Jasně, přijdu se mrknout, bude to zábava!" uculila jsme a definitivně zmizela.Assasin Senju napsal:"Děkuji ti. Moc moc =) Šťastnou cestu a taky bych tě chtěl pozvat na chuuninské zkoušky." zahulákal jsem.
Shinobi
Viděl jsem jak odchází kazekage tak jsem zašel do dveří.
"Sensei, chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi nevyrobil modifikované duše.."
Anonymní- Anonymní
"Počkejte chvíli."Zahulákal jsem.Yoshiro Uchiha napsal:Viděl jsem jak odchází kazekage tak jsem zašel do dveří.
"Modifikované duše? K čemu ti to bude?"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Thu 20 Jan - 17:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: