Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Ty jsi nějakej rychlej ne?" podivila jsem se. "Dostáváš 67 ryo. Chtěla jsem se tě ještě zeptat, jestli bys nechtěl nahradit naši starou Arisu Nori a dělat v knihovně. Právě podala výpověď." Chjo.
Anonymní- Anonymní
"Tam už bylo skoro vše jako původně. No.. Klidně... Nemám stejně nic jinýho na práci."
Udělal jsem klon a ten odešel do knihovny.
"Jinak, chtěl bych požádat o A misi.. Potřebuji peníze na jednu věc."
Udělal jsem klon a ten odešel do knihovny.
"Jinak, chtěl bych požádat o A misi.. Potřebuji peníze na jednu věc."
Anonymní- Anonymní
"Skvěle, takže každou sobotu dostaneš 80 ryo, připomeň mi to. Náš učetní systém nefunguje." Otevřela jsem notas a zuřivě mačkala enter.
"No, půjdeš do země Železa, a zeptáš se Mifuneho, potomka Mifuneho, vůdce země Železa, jestli je pro sraz vše připraveno."
"No, půjdeš do země Železa, a zeptáš se Mifuneho, potomka Mifuneho, vůdce země Železa, jestli je pro sraz vše připraveno."
Anonymní- Anonymní
"Woow 80 ryo každý týden, děkuju za nabídku."
Postavil jsem se rovně.
"Dobře. Děkuji." Odešel jsem. (přesun)
Postavil jsem se rovně.
"Dobře. Děkuji." Odešel jsem. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"ZAKLOPAL SOM NA DVERE"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zaklepal jsem a vešel jsem.
"Ohledně srazu, vše je připraveno. Cestou mě napadnul člen Akatsuki, myslím, že Deidar ( xDDD ) nebo Deidal nebo já nevím jak se jmenuje. Utekl jsem, neměl jsem šanci.. Je nesmrtelnej..."
"Ohledně srazu, vše je připraveno. Cestou mě napadnul člen Akatsuki, myslím, že Deidar ( xDDD ) nebo Deidal nebo já nevím jak se jmenuje. Utekl jsem, neměl jsem šanci.. Je nesmrtelnej..."
Anonymní- Anonymní
vošiel som zaním
"tsunade-sama prečo ma yoshiro viac práce ak oja som silnejší a rozumneší ako on pri chininských skúškach som ho porazil!"
"tsunade-sama prečo ma yoshiro viac práce ak oja som silnejší a rozumneší ako on pri chininských skúškach som ho porazil!"
Shinobi
"Dále." zvolala jsem vesele.
"COŽE?!" při slovu akatsuki, mě nálada opustila, a když jsem slyšela deidara, tak jsem zůstala sedět jako opařená.
"Sakra, ten zmetek Kabuto, opakuje své staré plány...Co tím, ale sleduje? Musíme ho zastavit. Počkejte oba tady, doručíte dopisy do vesnic a vrátite se sem. Ještě dnes vyrazím na sraz Pěti kage." vzala jsem do ruky pero a napsala na svitek několik vět.
"COŽE?!" při slovu akatsuki, mě nálada opustila, a když jsem slyšela deidara, tak jsem zůstala sedět jako opařená.
"Sakra, ten zmetek Kabuto, opakuje své staré plány...Co tím, ale sleduje? Musíme ho zastavit. Počkejte oba tady, doručíte dopisy do vesnic a vrátite se sem. Ještě dnes vyrazím na sraz Pěti kage." vzala jsem do ruky pero a napsala na svitek několik vět.
- Spoiler:
- Vážení Kage, stala se další nepříjemná věc s Kabutem, prosím o urychlení srazu Pěti kage, zítra vás očekávám v zemi železa. Tsunade, pátá Hokage.
Anonymní- Anonymní
"Neporazil jsi mě, silnější rozhodně nejsi, moudřejší už vůbec ne. Dobře. " Nastavil jsem ruku na dopis.
Anonymní- Anonymní
Dopis jsem okopírovala čtyřikrát v kopírce xD. A oběma podala dva dopisy. "Mikuto zanese Kazekage a Raikagemu, a Yoshiro Mizukage a Tsuchikagemu. Hned ať jste zpátky, a fofrem!" rozkázala jsem přísně.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, dobře." Řekl jsem otráveným tónem.
Za dveřmi jsem udělal klon a podal jsem mu jednu obálku. Já se vydal do Kirigakure a klon do Iwagakure.
Za dveřmi jsem udělal klon a podal jsem mu jednu obálku. Já se vydal do Kirigakure a klon do Iwagakure.
Anonymní- Anonymní
"rozkaz"
spravil som klon a ten šiel do kumo a ja do suna
-presun
spravil som klon a ten šiel do kumo a ja do suna
-presun
Shinobi
(A Yoshirovi dávám 500 ryo za tu misi v zemi železa. Bylo to původně C, ale zautočil Deidara, a zvrtlo se to.)
Anonymní- Anonymní
(ja som nedostal nič za hliadku celú noc)
Shinobi
(C mise- 80 ryo, požádám Assasina o povolení vytvořit účtárnu, tam mi to budete připomínat.)
Anonymní- Anonymní
vošiel som dovnútra
"Vybavené"
"Vybavené"
Shinobi
"Skvěle. Oběma dávám 80 ryo. Yoshiro, prosímtě, najdi mi Inoku a Zangetsu, ať jsem oba příjdou." řekla jsem Yoshirovi.
"Mikuto, ty zburcuj stráže, uzavři vesnici."
"Mikuto, ty zburcuj stráže, uzavři vesnici."
Anonymní- Anonymní
"Děkuju, dobře, ale mám prosbu, nemáte svitek s technikou Ryū Kaengiri? "(http://naruto.wikia.com/wiki/Cloud_Style_Flame_Slash)
Anonymní- Anonymní
"Dále." ozvala jsem se.
"Možná jo, ale musíš s tím počkat, nemám čas. Jdi pro ně." řekla jsem Yoshirovi.
"Možná jo, ale musíš s tím počkat, nemám čas. Jdi pro ně." řekla jsem Yoshirovi.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: