Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Zaklepal jsem a vešel jsem.
"Dobrý den, omlouvám se že ZAS otravuju, ale půjčila byste mi svitek s technikou Hi no Maki (http://naruto.wikia.com/wiki/%22Bash%C5%8Dsen%22_Coil_of_Fire)
"Dobrý den, omlouvám se že ZAS otravuju, ale půjčila byste mi svitek s technikou Hi no Maki (http://naruto.wikia.com/wiki/%22Bash%C5%8Dsen%22_Coil_of_Fire)
Anonymní- Anonymní
"Hm, ty chceš tu legendární ohnivou techniku? No.. popřemýšlím." Napila jsem se kafé.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá." vstala jsem a přešla ke knihovně. Našla jsem požadovaný svitek a natáhla ruku.
"Nevím jestli dělám dobře."
"Nevím jestli dělám dobře."
Anonymní- Anonymní
"Aha. Ty neznám. Dobře, děkuji moc. Chci být ve válce užitečnej.." Vzal jsem svitek.
Anonymní- Anonymní
"Snad budeš. Zajímalo by mě, kdy chce ten šmejd začít. Rozsévá zlo a nenávist, nechává nás v nejistotě."
Anonymní- Anonymní
"Kdo ví.. Třeba chce mít všechny démony a taky kekkei genkai.. S tím KG bych si nebyl jistý 100% , protože získával D.N.A jen od 2 lidí s KG myslím."
Anonymní- Anonymní
"No nic, tak já půjdu. A ještě jednou díky za tu techniku." Odešel jsem se učit techniku.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem dveře.
"Dobrý den. Chci požádat o svolení a přidělení nějakýho týmu na horu kde jsou zapečetěný démoni, kteří ještě nebyli vypuštěný.. Akorát čekáme a nic neděláme a za to Kabuto a ostatní pořád a pořád vypouští démony.. Tohle snad aspoň můžeme udělat ne?!"
"Dobrý den. Chci požádat o svolení a přidělení nějakýho týmu na horu kde jsou zapečetěný démoni, kteří ještě nebyli vypuštěný.. Akorát čekáme a nic neděláme a za to Kabuto a ostatní pořád a pořád vypouští démony.. Tohle snad aspoň můžeme udělat ne?!"
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na miesto, kde som predpokladal, že nájdem Hokage, no všimol som si Edwarda, tak som zastavil a čakal, aby som ho neprerušil v rozhovore.
Anonymní- Anonymní
"Myslíš si, že vím, kde jsou ti démoni? Kdybych to věděla, tak s tím něco udělám." dala jsem ruku v bok a oči přivřela.
"áá Futoshi."pojd dál.
"áá Futoshi."pojd dál.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na Hokage. "Hneď som tam Hokage-sama!" Spravil som pár krokov, ktorými som obišiel Edwarda a vošiel som do miestnosti k Tsunade.
Anonymní- Anonymní
"Éé?? Vždyť tu máte dohromady 3 senzibili. Pchee tak já si je najdu sám a přinesu vám hlavu Kabuta sem na stůl."
Anonymní- Anonymní
"Hej Eďo..Nemyslíš si trochu?!" vystartovala jsem na něj.
"Vždyť je to kabuto,z něj máme nahnáno všech 5 národů!!! Myslíš, že lidé umírají zbytečně?! Že ho nějaký ANBU zastaví?!?!" Bouchla jsem do stolu, který praskl.
"Vždyť je to kabuto,z něj máme nahnáno všech 5 národů!!! Myslíš, že lidé umírají zbytečně?! Že ho nějaký ANBU zastaví?!?!" Bouchla jsem do stolu, který praskl.
Anonymní- Anonymní
"Tsunade-sama." Zatvoril som oči po údere do stolu. "Rád by som požiadal o nejakú misiu, akú to je jedno. Len chcem niečo spraviť pre Konohu. Nehybne som stál pred Tsunade.
Anonymní- Anonymní
"Já bych tam nešel sám.. A kdo ví, jestli tam chodí on? Ani nevíme jestli to je Kabuto kdo vypouští démony. Třeba tam posílá nějaký svý sluhy a nebo se ho to vůbec netýká.I kdybych umřel tak už musíme nějak pokročit, ne?"
Anonymní- Anonymní
"Očití svědkové ho viděli!! Viděla jsem ho sama, když jsem pečetila Rokubiho v Kirigakure. Viděla ho Kazekage. Myslíš, že je tam náhodně? Kdo by to vypouštěl, hm, Neuro?!" posměšně jsem se ho zeptala.
"Promiň Futoshi, no podívám se, jestli tu něco není." uklidnila jsem se a začala hledat papíry na rozbitém stole.
"Jikusho!" vzala jsem obě půlky a vyhodila je z okna.
"Promiň Futoshi, no podívám se, jestli tu něco není." uklidnila jsem se a začala hledat papíry na rozbitém stole.
"Jikusho!" vzala jsem obě půlky a vyhodila je z okna.
Anonymní- Anonymní
"Hmm.. Aha. Kdo ví.. Třeba ho už oživil taky. " Usmál jsem se. "Mohli jsme tak i získat informace.. Můžeme umřít tak i tak může zaútočit kdykoliv.. Tak nevím proč poslat malou výpravnou skupinu. Ale je to na vás, no."
Anonymní- Anonymní
"Musíme počkat na raikageho, abychom mohli něco dělat...Myslíš, že mě to neštve?! Kvůli tobě nemám stůl!!" rozkřikla jsem se.
Anonymní- Anonymní
*přišel sem se sensiem*
,,dobrý den, tsunade-sama, chtěl bych se zeptat, jestli pro nás nemáte nějakou misi,,
*usmál se na hokage*
,,dobrý den, tsunade-sama, chtěl bych se zeptat, jestli pro nás nemáte nějakou misi,,
*usmál se na hokage*
Anonymní- Anonymní
"Tsunade-sama, uklidněte se!" podíval jsem se na ni, byla rozběsněná.
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: