Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Cejtím tady mladou lásku." podíval jsem se se zářivým úsměvem na Futoshiho.
Anonymní- Anonymní
"Všechno je možné..Jen je třeba..BOJOVAT!" vykřikl jsem a vzrušením vstal.
"Promiň."xD
"Promiň."xD
Anonymní- Anonymní
"Aha no... nemyslím, že zrovna to by som vyriešil bojom." Uškrnul som sa. Ak by som zabil toho modrovlasého, tak by som to skôr zabalil to toaleťáku a mohol to celé spláchnuť.
Anonymní- Anonymní
"Nemyslím takový boj.. Myslím, aby ses pokusil bojovat o ni..Vím, je to těžké, má Neura..Děti." zakroutil jsem hlavou..
Anonymní- Anonymní
"Deti by mi nevadili." Zasmial som sa. "A predpokladám, že Neuro je je ich otec." Vytiahol som sharingan, ktorý bol vo fľaštičke. "Ale prišiel som kvôli tomuto."
Anonymní- Anonymní
"Jo..Je.." pousmál jsem se smutně.
"No máš pravdu, nebudeme řešit vztahy a rodiny." vstal jsem a otevřel dveře.
"Půjdeme do mé tajné laboratoře, kterou jsem zdědil po Orochimarovi." zašeptal jsem.
"No máš pravdu, nebudeme řešit vztahy a rodiny." vstal jsem a otevřel dveře.
"Půjdeme do mé tajné laboratoře, kterou jsem zdědil po Orochimarovi." zašeptal jsem.
Anonymní- Anonymní
"Je to pod sochami Hokage. Uvidíme se na skalách." usmál jsem se a zmizel.
Anonymní- Anonymní
"Tady už jsem byla, takže jsem to našla.." Úlevně jsem se usmála a vyhledala jsem kancelář. Stanula jsem před velkými dveřmi a opatrně jsem zaklepala. Vyčkávala jsem jestli se zevnitř něco ozve, abych věděla, že tam aspoň někdo momentálně přebývá.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Tak jsem zpět v Senju čtvrti,zase se vnořím do velkého domu.Jdu nahoru po schodech.
Mise úspěšná,hmm co budu dělat,jestli budu mít volno
Jdu ke kanceláři někdo tam stojí,zaostřím je to děvče...
Přijdu ke dveřím a podívám se na dívku "Klepala jste?" zeptám se a upravím si oblečení a všimnu si krve na rukávu Nemilé,jsi prase
Mise úspěšná,hmm co budu dělat,jestli budu mít volno
Jdu ke kanceláři někdo tam stojí,zaostřím je to děvče...
Přijdu ke dveřím a podívám se na dívku "Klepala jste?" zeptám se a upravím si oblečení a všimnu si krve na rukávu Nemilé,jsi prase
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně hledím an dveře a pak od nich odtrhnu zrak, když vedle sebe zaslechnu hlas. "Ano klepala.." Usměju se na chlapce a dodám. "Zatím nikdo neotvírá, možná Hokageho něco zdrželo.."
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Yoko Ayme napsal:Zamyšleně hledím an dveře a pak od nich odtrhnu zrak, když vedle sebe zaslechnu hlas. "Ano klepala.." Usměju se na chlapce a dodám. "Zatím nikdo neotvírá, možná Hokageho něco zdrželo.."
"Je to možné,má hodně práce" kdesi z pod kimona vytáhnu dlouhou dýmku a začínám ji pěchovat tabákem.Na chvíli přeruším cpaní tabáku do dýmky "Mohu si zapálit,nevadí Vám to?" slušně se zeptám.
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=445
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: