Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Na misi? Hmm..Rozumím." Naklonil jsem se k němu.Kazuya Uchiha napsal:"nemizol som bol som na misii"
"Genjutsu Shibari!" nadzvedl jsem si čelenku a odhalil sharingan. Roztočil se a Kazuyovi se rozšířili zorničky. Nemohl se vůbec pohnout.
"Mokuton jutsu!" Okolo Kazuyi vyrostla dřevěná hradba a oddělila mu ruce od těla, a zakryla oči, aby nemohl dělat jutsu.
"Promiň, ale musím něco ověřit."
Prohlížel jsem si Kazuyovu mysl a viděl jsem všechno co v poslední době dělal...
Anonymní- Anonymní
pocat toho som ako keby zhorel a popalil hokageho a znicil pascu" to nieje povolene len tka s nicoho nic"
Anonymní- Anonymní
"Tohle ne hochu!" Použil jsem SHisuovo doujutsu a přinutil ho říct mu, co všechno dělal a kde byl na misi.
"Mokuton Shibari no jutsu!" znovu jsem ho pevně svázal a položil ruce na zem.
"Kuchiyose no jutsu!" Okolo něj se zjevili čtyři postavy. Kushina Uzumaki, Itachi Uchiha, Tsunade a Nagato.
"Kuchiyose no jutsu!" Okolo něj se zjevili čtyři postavy. Kushina Uzumaki, Itachi Uchiha, Tsunade a Nagato.
Anonymní- Anonymní
zastavil jsem se před Assasinovou kanceláří. "Co je todle?! Byakugan!"Assasin Senju napsal:"Tohle ne hochu!" Použil jsem SHisuovo doujutsu a přinutil ho říct mu, co všechno dělal a kde byl na misi.
"1-2-3-4-5-6 postav...bojují?! Assasin vyvolal Edo tensie, a ten skrček je...Kazuya?! Hej vy dva!" zakřičel jsem na Kina a Inokiho. "Připravte se chránit Hokageho..."
Anonymní- Anonymní
přišla jsem do kanceláře i přes kosukeho "asasine !...ty už si se dočista pomátl ne ? bez důvodu útočit na člena konohy už není nejlepší aby si byl hokagem"
Anonymní- Anonymní
Šel jsem nahoru.
Co to frčíš ty stará bábo?
Střelil jsem po ní sedativa,která se trefila do zad a krku.Hokage usla.
Takže je to zrádce.
Takže je to zrádce.
Anonymní- Anonymní
K sakru. Co se to tady děje?! Nejdřív Ka--on a pak občanská válka?
"Hej Yamanaka, připrav se použít shintenshin no jutsu, jakmile se pokusí utéct."
"Stojíme při Vás, Assasin Senju, Hokage-sama." zavrčel nebezpečně Kosuke.
"Hej Yamanaka, připrav se použít shintenshin no jutsu, jakmile se pokusí utéct."
"Stojíme při Vás, Assasin Senju, Hokage-sama." zavrčel nebezpečně Kosuke.
Anonymní- Anonymní
"Ki..Kine?!" podíval jsem se na něj ohromeně.Kin Uchiha napsal:Šel jsem nahoru.
Takže je to zrádce.
"Dobrá práce. Za tím stojí i ona? Ta Kazuyova schopnost...určitě napadli klan Akatsuchi!! Musíme je vyslechnout. Kushino prosím..."
Kushina:"Hai."
Nejdřív zapečetila čakru Kazuyovi, který stál klidně jako beránek, neboť byl ovládán Sharinganem a pak bezvládné Naomi.
Tsunade:"Co se to k sakru děje, Assasine?!"
"Tsunade-sama, někdo se tady chce bouřit...Musíme je zavřít. Inoko, Kosuke, půjdete se podívat do chrámu klanu Akatsuchi, jestli je strážce svitku naživu."
Anonymní- Anonymní
"Jasně. Dobrý nápad. Pak si ještě musíme spolu promluvit, ohledně, ty-víš-čeho."
"Jsem Kosuke, kdo si ty, Yamanako?"
"Jsem Kosuke, kdo si ty, Yamanako?"
Anonymní- Anonymní
"Rozumím!Jsem ANBU senzibil a lékařský ninja, dělám různé mise co ostatní nemohou ale já ano díky svým schopnostím. Bude mi potěšení s vámi pracovat."
Usmál jsem se.
Usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ne. Zústaň prosím tady..." Posadil jsem se za stůl a dal ruce k sobě.Kin Uchiha napsal:Myslím že se vrátím k tréningu.
"Hokage a chuunin...Kazuyo, co jste spolu dělali, a kde si přišel k té síle a kdo vám ji implantoval."
Anonymní- Anonymní
Hokage-sama osobně si myslím že bych tu neměl co dělat.Měl by jste zajat zrádce a podle prohřešku potrestat.Jeslti je to tak jak si myslím a tato žena vás chtěla zradit zaslouží si trest smrti.
Anonymní- Anonymní
"Dostanou co proto. Ale žena, o které mluvíme je moje sestra. Co By jsi dělal ty, jednalo by se stejně o Neura? trest Smrti je v konoze zakázaný...."Kin Uchiha napsal:Hokage-sama osobně si myslím že bych tu neměl co dělat.Měl by jste zajat zrádce a podle prohřešku potrestat.Jeslti je to tak jak si myslím a tato žena vás chtěla zradit zaslouží si trest smrti.
Anonymní- Anonymní
S inokou a mrtvolou jsme došli do kanceláře.
"Mise splněna...Zdá se, že klan Akatsuchi byl opravdu napaden. Ta č*za, nás asi opravdu zradila. Co sní uděláš?" Zavrčel jsem a hodil mrtvolu k Assasinovým nohám.
"Mise splněna...Zdá se, že klan Akatsuchi byl opravdu napaden. Ta č*za, nás asi opravdu zradila. Co sní uděláš?" Zavrčel jsem a hodil mrtvolu k Assasinovým nohám.
Anonymní- Anonymní
(hele kine nezda se ti to trochu moc...premyslelj realne genin na jednu ranu uspi hokage ??) postavila jsem se "ah assasine assasine......"pokroutila jsem ramenama
Anonymní- Anonymní
( V tomhle případě tě ale uspalo senzitiva A to je jedno snad jestli ti ho píchne tří letej kluk nebo Rikudou Sennin, ne? )
Anonymní- Anonymní
(Me se to zda naprosto normální stála si ke mě zády a trefit pitomé sedativa dokáže každej do těla =) takže Lulz )
Hm jenže to je jiné.
Hm jenže to je jiné.
Anonymní- Anonymní
(tak jo ale treba naruto proti tsunade myslis ze by ji to dokazal pichnout i kdyby se nedivala kdyz je pripravena k boji ?...no ale neres me to)"klan Akatsuchi byly jen zbabelci a zradci co nas opustil behem 4 valky ninju jen aby si zachranili zivoty "
Anonymní- Anonymní
"Mlč...Itachi, použij genjutsu a uspi ji."Naomi Hyuuga napsal:(hele kine nezda se ti to trochu moc...premyslelj realne genin na jednu ranu uspi hokage ??) postavila jsem se "ah assasine assasine......"pokroutila jsem ramenama
Itachi:"Hai." Itachi se k ní shýbl a podíval se jí do bílých očích. "Sharingan!"
Hlava ji klesla na ramena a usnula.
Anonymní- Anonymní
Každý nemá bojového ducha.Dle mého názoru udělali dobře aspoň na nějakou chvýli si zachránili životy ale kvůli vám teď už ne.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Povolení tohoto fóra: