Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Jsem, ale mám toho hodně co zařizovat. Musel jsem zvolit druhou hokage, aby za mě zvládala všechny administrační záležitosti." Odpověděl jsem mu s úctou.Kosuke Senju napsal:"Těší mě." Pokynul jsem hlavou.
"Takže už nejsi Hokage?" zeptal podiveně jsem se otázal Assasina.
Anonymní- Anonymní
"Hm. Tak takhle to tady teď chodí. Co jsi teda potřeboval?"Assasin Senju napsal:"Jsem, ale mám toho hodně co zařizovat. Musel jsem zvolit druhou hokage, aby za mě zvládala všechny administrační záležitosti." Odpověděl jsem mu s úctou.Kosuke Senju napsal:"Těší mě." Pokynul jsem hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Ano."Usmál jsem se. "Moment."Kosuke Senju napsal:"Hm. Tak takhle to tady teď chodí. Co jsi teda potřeboval?"Assasin Senju napsal:"Jsem, ale mám toho hodně co zařizovat. Musel jsem zvolit druhou hokage, aby za mě zvládala všechny administrační záležitosti." Odpověděl jsem mu s úctou.Kosuke Senju napsal:"Těší mě." Pokynul jsem hlavou.
Přešel jsem k Naomi, chytl ji za ramena a doprovodil jsem ji ke dveřím... "Dej si čaj, sušenky a počkej na mě u sebe v kanclu. Jdi vyřídit věci ohledně zkoušky chuuninu." Otevřel jsem ji dveře. "Tak Ahoj." Díval se na ni jak jde pryč.
"Můžeme začít. Potřebuji vaše služby. Není lepšího sledovacího ninji, než jste vy."
Anonymní- Anonymní
"Hm hm. Jsem v důchodu. Odpověď zní NE." zavrtěl jsem hlavou a stále sledoval Assasina.Assasin Senju napsal:"Ano."Usmál jsem se. "Moment."Kosuke Senju napsal:"Hm. Tak takhle to tady teď chodí. Co jsi teda potřeboval?"Assasin Senju napsal:"Jsem, ale mám toho hodně co zařizovat. Musel jsem zvolit druhou hokage, aby za mě zvládala všechny administrační záležitosti." Odpověděl jsem mu s úctou.Kosuke Senju napsal:"Těší mě." Pokynul jsem hlavou.
Přešel jsem k Naomi, chytl ji za ramena a doprovodil jsem ji ke dveřím... "Dej si čaj, sušenky a počkej na mě u sebe v kanclu. Jdi vyřídit věci ohledně zkoušky chuuninu." Otevřel jsem ji dveře. "Tak Ahoj." Díval se na ni jak jde pryč.
"Můžeme začít. Potřebuji vaše služby. Není lepšího sledovacího ninji, než jste vy."
Anonymní- Anonymní
"Dostanete přidáno, a nechám vám váš důchod."Kosuke Senju napsal:"Hm hm. Jsem v důchodu. Odpověď zní NE." zavrtěl jsem hlavou a stále sledoval Assasina.Assasin Senju napsal:"Ano."Usmál jsem se. "Moment."Kosuke Senju napsal:"Hm. Tak takhle to tady teď chodí. Co jsi teda potřeboval?"Assasin Senju napsal:"Jsem, ale mám toho hodně co zařizovat. Musel jsem zvolit druhou hokage, aby za mě zvládala všechny administrační záležitosti." Odpověděl jsem mu s úctou.Kosuke Senju napsal:"Těší mě." Pokynul jsem hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Hm. Víte, Konoha má celkem slušnou ekonomickou krizi..."Kosuke Senju napsal:"A k tomu zdarma stravenky?"zablesklo se mi v oku.
Anonymní- Anonymní
"Ale, copak? Platíte dluhy po Tsunade?" zeptal jsem se jízlivě.Assasin Senju napsal:"Hm. Víte, Konoha má celkem slušnou ekonomickou krizi..."Kosuke Senju napsal:"A k tomu zdarma stravenky?"zablesklo se mi v oku.
Anonymní- Anonymní
"Nejen to."zapřemýšlel jsem se. Sakra, Kosuke je neústupný. KDyž mu dáme stravenky, tak budeme ještě víc na mizině. Budeme muset snížit rozpočet, nebo přesuneme finance ze Suny.Kosuke Senju napsal:"Ale, copak? Platíte dluhy po Tsunade?" zeptal jsem se jízlivě.Assasin Senju napsal:"Hm. Víte, Konoha má celkem slušnou ekonomickou krizi..."Kosuke Senju napsal:"A k tomu zdarma stravenky?"zablesklo se mi v oku.
"Tak dobrá!" vyštěkl jsem nečekaně.
"Ale mám podmínku."
Anonymní- Anonymní
"Nejen to? Co ještě? Jsem Váš. Cokoliv co si jen řekneš." Usmál jsem se vítězně.Assasin Senju napsal:"Nejen to."zapřemýšlel jsem se. Sakra, Kosuke je neústupný. KDyž mu dáme stravenky, tak budeme ještě víc na mizině. Budeme muset snížit rozpočet, nebo přesuneme finance ze Suny.Kosuke Senju napsal:"Ale, copak? Platíte dluhy po Tsunade?" zeptal jsem se jízlivě.Assasin Senju napsal:"Hm. Víte, Konoha má celkem slušnou ekonomickou krizi..."Kosuke Senju napsal:"A k tomu zdarma stravenky?"zablesklo se mi v oku.
"Ale mám podmínku."
Anonymní- Anonymní
"Před dávnými časy, zastavila svůj náhrdelník, a vzala si hypotéku. Všechno prohrála a když žila, věřitelé se jí báli. Ale teď chtějí zaplatit všechno + strašně velký úrok, který narostl neplacením. Sotva jsme zaplatili pokutu, protože náhrdelník ukradla a Kyuubi ho zničil. Není to snadná situace, ale tohle po Vás nechci. Kosuke-san, potřebuji, abyste zašel do Otogakure a přinesl mi svitek Nikutai kassei no jutsu. To je vaše první část mise. Tu druhou Vám prozradím pak, budete mít společníka."Kosuke Senju napsal:"Nejen to? Co ještě? Jsem Váš. Cokoliv co si jen řekneš." Usmál jsem se vítězně.Assasin Senju napsal:"Nejen to."zapřemýšlel jsem se. Sakra, Kosuke je neústupný. KDyž mu dáme stravenky, tak budeme ještě víc na mizině. Budeme muset snížit rozpočet, nebo přesuneme finance ze Suny.Kosuke Senju napsal:"Ale, copak? Platíte dluhy po Tsunade?" zeptal jsem se jízlivě.Assasin Senju napsal:"Hm. Víte, Konoha má celkem slušnou ekonomickou krizi..."Kosuke Senju napsal:"A k tomu zdarma stravenky?"zablesklo se mi v oku.
"Ale mám podmínku."
Anonymní- Anonymní
"Já pracuju sám, ale to víš. Doufám, že se bude hodit. Nikutai Kassei no jutsu? Zajímavé, to se aktivuje pečetí ne? Rychlá malá pečeť a jutsu je tvoje."
Anonymní- Anonymní
"Vyznáte se. Tak přeji Vám šťastnou cestu." Znovu jsem se na něj usmál.Kosuke Senju napsal:"Já pracuju sám, ale to víš. Doufám, že se bude hodit. Nikutai Kassei no jutsu? Zajímavé, to se aktivuje pečetí ne? Rychlá malá pečeť a jutsu je tvoje."
Anonymní- Anonymní
"Hm." ušklíbl jsem se a zmizel.Assasin Senju napsal:"Vyznáte se. Tak přeji Vám šťastnou cestu." Znovu jsem se na něj usmál.Kosuke Senju napsal:"Já pracuju sám, ale to víš. Doufám, že se bude hodit. Nikutai Kassei no jutsu? Zajímavé, to se aktivuje pečetí ne? Rychlá malá pečeť a jutsu je tvoje."
Anonymní- Anonymní
"OMA! (Oh my amaterasu xD) To je ale náruživý stařec."Ulevil jsem si a pustil do práce.Kosuke Senju napsal:"Hm." ušklíbl jsem se a zmizel.Assasin Senju napsal:"Vyznáte se. Tak přeji Vám šťastnou cestu." Znovu jsem se na něj usmál.Kosuke Senju napsal:"Já pracuju sám, ale to víš. Doufám, že se bude hodit. Nikutai Kassei no jutsu? Zajímavé, to se aktivuje pečetí ne? Rychlá malá pečeť a jutsu je tvoje."
Anonymní- Anonymní
objavil som sa pri assasinovz
"dobry den hokage-sama tak podpiseme tu zmluvu?"
"dobry den hokage-sama tak podpiseme tu zmluvu?"
Anonymní- Anonymní
Malý salamandr vyplaval do malého jezírka v Senju čtvrti.
Otevřel tlamu a z ní vylezl Kosuke. Sanshoo vykulil oči a položil mu jednu otázku.
"Tak co se tam stalo?"
"Kabuto Yakushi. Zřejmě nezemřel...Shoten no jutsu strážilo tenhle svitek. Musí být nalezen, kdo ví, co se za těch 100 let stihl naučit..."
Sanshoo znovu vykulil oči a vyplázl jazyk. "Cože?!?! Ka..Kabuto...Ya ya Yakushi?!" zakoktal se.
"Jo...Musím to říct Hokagemu. Můžeš jít. Díky."
"Jasně. Dávej na sebe pozor, nejsi nejmladší." zamával mu Sanshoo ocasem a zmizel.
"Pche...Nejmladší nejsem, ale nejsem taky nejstarší." tiše zamumlal a vydal se směrem k Hokageho kanceláři.
Otevřel tlamu a z ní vylezl Kosuke. Sanshoo vykulil oči a položil mu jednu otázku.
"Tak co se tam stalo?"
"Kabuto Yakushi. Zřejmě nezemřel...Shoten no jutsu strážilo tenhle svitek. Musí být nalezen, kdo ví, co se za těch 100 let stihl naučit..."
Sanshoo znovu vykulil oči a vyplázl jazyk. "Cože?!?! Ka..Kabuto...Ya ya Yakushi?!" zakoktal se.
"Jo...Musím to říct Hokagemu. Můžeš jít. Díky."
"Jasně. Dávej na sebe pozor, nejsi nejmladší." zamával mu Sanshoo ocasem a zmizel.
"Pche...Nejmladší nejsem, ale nejsem taky nejstarší." tiše zamumlal a vydal se směrem k Hokageho kanceláři.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj. Kazuyo..Vážně nevím, jestli ti mám svěřit dědictví po Hiruzen-sama..."
Anonymní- Anonymní
Po několikati přestávkách a pokusů jsem konečně přišel jak na to.
Tak jo teď nebo nikdy.
Zaútočil jsem do první loutky a ostatní se začali hýbat.Skákal jsem mezi loutkama a udeřoval je co nejopatrněji to šlo.Na svém těle jsem měl protijedy a ostatní věci od Hokageho.Katon: Goukakyuu no Jutsu (Oheň: Technika velké ohnivé koule) jsem svolal ve vzduchu a zničil nějaké loutky.Poté jsem šel mezi dalši a nasměřoval si trošku ohnivé chakry do pěsti a rozbíjel loutky.Po asi hodině jsem byl naprosto vyčerpán a zbylo opravdu málo loutek a tak jsem šel za Hokagem.
Hokage-sama došli mi loutky.
Tak jo teď nebo nikdy.
Zaútočil jsem do první loutky a ostatní se začali hýbat.Skákal jsem mezi loutkama a udeřoval je co nejopatrněji to šlo.Na svém těle jsem měl protijedy a ostatní věci od Hokageho.Katon: Goukakyuu no Jutsu (Oheň: Technika velké ohnivé koule) jsem svolal ve vzduchu a zničil nějaké loutky.Poté jsem šel mezi dalši a nasměřoval si trošku ohnivé chakry do pěsti a rozbíjel loutky.Po asi hodině jsem byl naprosto vyčerpán a zbylo opravdu málo loutek a tak jsem šel za Hokagem.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá práce. Odpočiň si, máš volno."Usmál jsem se na něj.Kin Uchiha napsal:Po několikati přestávkách a pokusů jsem konečně přišel jak na to.
Tak jo teď nebo nikdy.
"Já vím Kazuyo říkal...ale i ti nejlepší občas musí vzít své slovo zpět. Až příjde správný čas, dám ti Enmu."
Anonymní- Anonymní
"Není to blbost. Kam poslední dobou pořád mizíš?" Zeptal jsem se ho a zamračil se na něj.Kazuya Uchiha napsal:"to je blbost"
Anonymní- Anonymní
Rozkaz.
Šel jsem před budovu a upevnil si na ruce ty střilejcí věci pouze s "nudličkama"(tak tomu říkámxD a vím že to jsou senbony...) a snažil se trefit do loutky z určité vzdálenosti.
Šel jsem před budovu a upevnil si na ruce ty střilejcí věci pouze s "nudličkama"(tak tomu říkámxD a vím že to jsou senbony...) a snažil se trefit do loutky z určité vzdálenosti.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: