Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Zaklepal jsem a vešel jsem.
"Dobrý den, moc jsem toho nezjistil ale víc nešlo.. O Neurovi ví celá vesnice že je mrtev a ještě zbývají jeho podřízení, ale už nemají velitele.Neuro - velitel vesnice je pohřben v Amegakure. Jednoho chlapa co bojoval při invazi Neura s ním jsem potkal v nejvyšší věži kde měl být Neuro ale jelikož je mrtev tak tam nebyl, s ním se nemůže měřit tak jsem utekl, ale viděl jsem tam rakev a domnívám se že tam bude Neuro. To je asi vše.."
Podrbal jsem se za hlavou.
"Dobrý den, moc jsem toho nezjistil ale víc nešlo.. O Neurovi ví celá vesnice že je mrtev a ještě zbývají jeho podřízení, ale už nemají velitele.Neuro - velitel vesnice je pohřben v Amegakure. Jednoho chlapa co bojoval při invazi Neura s ním jsem potkal v nejvyšší věži kde měl být Neuro ale jelikož je mrtev tak tam nebyl, s ním se nemůže měřit tak jsem utekl, ale viděl jsem tam rakev a domnívám se že tam bude Neuro. To je asi vše.."
Anonymní- Anonymní
"Dobře. Díky za informace. Můžeš jít." hodila jsem mu 100 ryo.Yoshiro Uchiha napsal:Zaklepal jsem a vešel jsem.
Anonymní- Anonymní
"Vstupte."zavelela jsem.Shizuma Hayato napsal:Zaklopal som na dvere Tsunade.
Anonymní- Anonymní
"DObrý den."usmála jsem se."Yoshiro, nech nás tu." Obrátila jsem se na Hayata, "Posaďte se."Shizuma Hayato napsal:Vošiel som do miestnosti a usmial sa.
"Pekný deň prajem."
Anonymní- Anonymní
Posadil som sa a potom si prezrel miestnosť.
Zdá sa, že zmena je len v tom, kto tu teraz pracuje.
Anonymní- Anonymní
"Hokage si napsal do svého deníčku, tu vaši dohodu. Na kolik jste se domluvili?" přešla jsem rovnou k věci.Shizuma Hayato napsal:Posadil som sa a potom si prezrel miestnosť.
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem se zamračila. "Udělal jste toho hodně, mohl jste pomoct klidně protivníkům. Ale vy jste byl loajální. Dám vám 2500 ryo." Pohodila jsem vlasy.Shizuma Hayato napsal:"1500 ryo bude stačiť."
Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Milo som sa usmial.
"V tom prípade vám veľmi ďakujem. Aj keď nie som ninja z Konohy, môžte sa na mňa kedykoľvek obrátiť."
"V tom prípade vám veľmi ďakujem. Aj keď nie som ninja z Konohy, môžte sa na mňa kedykoľvek obrátiť."
Anonymní- Anonymní
"Není zač.Konoha děkuje vám. Myslím, že i Assasin by byl nadšený." jen jsem se pousmála. "Obrátím se. Děkuji."Shizuma Hayato napsal:Milo som sa usmial.
Anonymní- Anonymní
"Aj ja."
Skryl som si peniaze a vstal.
"Asi pôjdem, ale ak ešte niečo potrebujete pokojne dajte vedieť."
Anonymní- Anonymní
"Jasně. Pořád platí, že můžete bydlet tady."něco jsem si načmárala na papír.Shizuma Hayato napsal:"Aj ja."
Anonymní- Anonymní
"Klidně vám dáme někoho do týmu." podívala jsem se do informacích o ninjů.Shizuma Hayato napsal:"Rád sa vrátim, ale práve mám iný cieľ."
Anonymní- Anonymní
"To nebude nutné, jedine, ak by si chceli, aby sa niekto priučil, ale musím vám povedať, že ja tempo kvôli niekomu nemením."
Pousmial som sa.
Pousmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se. "To by šlo. To chce někoho dobrého, ale máme v Konoze akutní nedostatek ninjů. Kosukeho potřebuju, Inoku taky, jak dlouho tady ještě budete?" zeptala jsem se milým tónem.Shizuma Hayato napsal:"To nebude nutné, jedine, ak by si chceli, aby sa niekto priučil, ale musím vám povedať, že ja tempo kvôli niekomu nemením."
Pousmial som sa.
Anonymní- Anonymní
"Dobře. Až půjdete řekněte, ráda bych se sváma rozloučila u brány." usmála jsem se.Shizuma Hayato napsal:"Deň a potom odchádzam."
Usmial som sa.
"Bože. Kdo mě zase otravuje?!" vyštěkla jsem.
Anonymní- Anonymní
Zvednul jsem hlavu spolu se zrakem a řekl jsem si pro sebe: "Jak mě mohla vidět přes zeď?! Sakra.."
Vešel jsem.
"Nic důležitého, jdu si pro další misi, ale vidím že něco řešíte tak počkám." Zašel jsem zpátky.
Vešel jsem.
"Nic důležitého, jdu si pro další misi, ale vidím že něco řešíte tak počkám." Zašel jsem zpátky.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: