Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Hm, Klan akatsuchi byl skoro vymřelý. Pokud se nepletu, existujou zákony, které jim dali svobodu, a měli být chráněni. A ne vysáti a využiti. POslední člen...a vymřeli po meči..."
"Inoko, prohlédni naší milé Hokage mysl!"
"Inoko, prohlédni naší milé Hokage mysl!"
Anonymní- Anonymní
" Hai! "
Položil jsem na hlavu hokage ruku,zavřel oči a koukal do její mysli. Po chvilce jsem otevřel oči.
"Setkala se s nějakým Dantem a nejspíš jsou spojenci, přinesli mu nějaký svitek, nejspíš to je ten svitek Akatsuchi technik a on jim je dal.. "
Položil jsem na hlavu hokage ruku,zavřel oči a koukal do její mysli. Po chvilce jsem otevřel oči.
"Setkala se s nějakým Dantem a nejspíš jsou spojenci, přinesli mu nějaký svitek, nejspíš to je ten svitek Akatsuchi technik a on jim je dal.. "
Anonymní- Anonymní
"Dante?..podívej se znovu..odkud je?"Yamanaka Inoka napsal:" Hai! "
Anonymní- Anonymní
"Hm...Spojila se s nepřítelem?...Děkuji ti...Itachi uspi i Kazumu..."Yamanaka Inoka napsal:" Má čelenku vesnice Amegakure.. Znak organizace Itami wo sekai."
Itachi se k němu sklonil a udělal to samé co s Naomi.
Do vězení s nimi...
Anonymní- Anonymní
Senju čtvrť
Vešel jsem do kanceláře. Zdravím sensei mohl bych tě o něco požádat ? Chtěl bych se vydat na výpravu najít meč Zanmato byl bych den nebo dva mimo konohu.
Anonymní- Anonymní
"Odveď je do vězení, a pak už máš volno."Kin Uchiha napsal:Už můžu odejít?
"Itachi, Nagato, Kushino a Tsunade, jděte sním."
"Hai"
"Kakashi a kam chceš jít? vidíš, v jaké jsme teď situaci?"
Anonymní- Anonymní
Senju ctvrt
Vím v jaké jsme situaci a proto tě žádám možná budu v konoze dřív. Prosím dovol mi to pak ti vše vysvětlím.Assasin Senju napsal:"Odveď je do vězení, a pak už máš volno."Kin Uchiha napsal:Už můžu odejít?
"Hai"
Anonymní- Anonymní
"Tak dobře. Můžeš jít. Kosuke, copak jste mi to chtěl říct?"HatakeKakashi napsal:Vím v jaké jsme situaci a proto tě žádám možná budu v konoze dřív. Prosím dovol mi to pak ti vše vysvětlím.Assasin Senju napsal:"Odveď je do vězení, a pak už máš volno."Kin Uchiha napsal:Už můžu odejít?
"Hai"
Anonymní- Anonymní
"Hmm...Našel jsem to, co jsi po mě chtěl." zavrčel jsem nevrle a hodil mu ten svitek.
Chvíli jsem pozoroval jak se Hokagemu rozzářili oči. "Musím ti tu dobrou náladu zkazit...svitek strážil Kabuto Yakushi. Spíš jeho 30% verze. přes Shouten justu."
Chvíli jsem pozoroval jak se Hokagemu rozzářili oči. "Musím ti tu dobrou náladu zkazit...svitek strážil Kabuto Yakushi. Spíš jeho 30% verze. přes Shouten justu."
Anonymní- Anonymní
"Kabuto Yakushi?!?!?! Sakra, to je ještě horší než tohle..."ohromeně jsem se posadil na stůl.Kosuke Senju napsal:"Hmm...Našel jsem to, co jsi po mě chtěl." zavrčel jsem nevrle a hodil mu ten svitek.
"Ksakru, musel se objevit zrovna teď?! Nebudeme si ho prozatím všímat. Je mu už přes sto let. Kdo ví, co všechno se mu už za tu dobu stalo..." přesvědčoval jsem spíš sám sebe.
Takže...síla Orochimaru-sama ještě úplně nevyhynula. Taky používá edo tensei, pokud se naštve, celá vesnice bude se otřásat Kabutovým hněvem.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem dovnitř.
Hokage-san nemohl by jste mě prosím naučit něco co bych mohl použít v Chuuniské zkoušce.Cítím že jsem pořád slabý a určitě tam budou silnější lidi než jsem já.
Hokage-san nemohl by jste mě prosím naučit něco co bych mohl použít v Chuuniské zkoušce.Cítím že jsem pořád slabý a určitě tam budou silnější lidi než jsem já.
Anonymní- Anonymní
"Hm..necháme ho, ať si myslí, že o něj nejevíme zájem. Uvidíme o co se pak pokusí.Jdu si odpočinout, zatím se tu mějte."Rozloučil se a odešel.
Anonymní- Anonymní
"sakra..To je ale bouřka." podíval jsem se na tmavé nebe.Kin Uchiha napsal:Vešel jsem dovnitř.
"Hochu..copak bys chtěl naučit? Co takhle kage bunshin no jutsu? Venku je hrozně, když mě doprovodíš domů a budeš mi držet deštník, dostaneš svitek s kage bunshin.."
Anonymní- Anonymní
"Jasně. Jen chci abys mi držel deštník. Nechci zmoknout a jsem už línej a starej na to abych ho držel sám." vyšli jsme z kanceláře a mlčky jsme vyrazili obrovském dešti a bouřce k domu.Kin Uchiha napsal:Hm?To zní dobře ale jen před dům dobře?
Prosím ať to není perverzák..
Anonymní- Anonymní
Konoha
Přišli jsme do kanceláře. Zdravím sensei koukej koho vedu s sebou a jinak jsem uspěl Zanmato je moje.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím.Tak rychle jsi tady??"HatakeKakashi napsal:Přišel jsem k assasinovi a pošeptal mu není to náhodou tvůj syn ?
Pošeptal jsem Kakashimu. "Můj syn?! Ale...ale to ne..."
Anonymní- Anonymní
Zaťukal jsem a vešel jsem.
"Zdravim, jsem Hōzuki Zangetsu jeden z 7 legendárních šermířů!A také jsem bývalý člen Kirigakure a chtěl bych jít k vám. Jsem z klanu Hōzuki ..."
"Zdravim, jsem Hōzuki Zangetsu jeden z 7 legendárních šermířů!A také jsem bývalý člen Kirigakure a chtěl bych jít k vám. Jsem z klanu Hōzuki ..."
Naposledy upravil Hōzuki Zangetsu dne Fri 14 Jan - 21:49, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Povolení tohoto fóra: