Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Na A misi posíláš tyhlety Genini? To tam opravdu není někdo lepší?"Assasin Senju napsal:"Zdravím Vás! Určitě tuhle dámu znáte, je to Tsunade-sama, Godaime Hokage a taky jeden z legendárních saninů. Už jste se potkali. Nicméně Tsunade bude prozatímní kapitánkou tohoto týmu. Mám nějakou práci. Jde o to, že dva naši nejlepší Jounini jsou už dlouho v Amegakure, a nepřišla o nich žádná zpráva. Je to sice A mise, ale zvládnete to."
Zeptala jsem se Assasina a na ty dva ani nepodívala.
Anonymní- Anonymní
"No tak. Já jim věřím. Zvládnou to. A vy je povedete. Je to jasné? Jděte to nejdříve. A kdyby náhodou tam byli ninjové z vesnic jako je Iwa a Kumo. Zneškodněte je."Tsunade napsal:"Na A misi posíláš tyhlety Genini? To tam opravdu není někdo lepší?"Assasin Senju napsal:"Zdravím Vás! Určitě tuhle dámu znáte, je to Tsunade-sama, Godaime Hokage a taky jeden z legendárních saninů. Už jste se potkali. Nicméně Tsunade bude prozatímní kapitánkou tohoto týmu. Mám nějakou práci. Jde o to, že dva naši nejlepší Jounini jsou už dlouho v Amegakure, a nepřišla o nich žádná zpráva. Je to sice A mise, ale zvládnete to."
Anonymní- Anonymní
"Dobře Assasine. Věřím ti. Kluci za 5 minut u brány." Vstala jsem a odešla.Assasin Senju napsal:"No tak. Já jim věřím. Zvládnou to. A vy je povedete. Je to jasné? Jděte to nejdříve. A kdyby náhodou tam byli ninjové z vesnic jako je Iwa a Kumo. Zneškodněte je."Tsunade napsal:"Na A misi posíláš tyhlety Genini? To tam opravdu není někdo lepší?"Assasin Senju napsal:"Zdravím Vás! Určitě tuhle dámu znáte, je to Tsunade-sama, Godaime Hokage a taky jeden z legendárních saninů. Už jste se potkali. Nicméně Tsunade bude prozatímní kapitánkou tohoto týmu. Mám nějakou práci. Jde o to, že dva naši nejlepší Jounini jsou už dlouho v Amegakure, a nepřišla o nich žádná zpráva. Je to sice A mise, ale zvládnete to."
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se v Senju čtvrti.
"Katsuyu můžeš jít." řekla jí Tsunade a Katsuyu zmizela. Na zemi ležel Kin a Yamaguchi.
"Kakashi zvládneš to? Uzdravila tě Katsuyu?" zeptala se Kakashiho, který stál vedle Kushiny. A pak i Yoshira. "Překvapil jsi mě. Klobouk dolů před tebou. Za to tenhle zbabělec. Si zaslouží to, co se mu stalo."
"Katsuyu můžeš jít." řekla jí Tsunade a Katsuyu zmizela. Na zemi ležel Kin a Yamaguchi.
"Kakashi zvládneš to? Uzdravila tě Katsuyu?" zeptala se Kakashiho, který stál vedle Kushiny. A pak i Yoshira. "Překvapil jsi mě. Klobouk dolů před tebou. Za to tenhle zbabělec. Si zaslouží to, co se mu stalo."
Anonymní- Anonymní
- Děkuju, ale podle mě je tohle naprosto normální věc a měl by to dělat každý shinobi, zkrátka řečeno - Samozřejmost.
Anonymní- Anonymní
"Vážně. Byl jsi perfektní Yoshiro."HatakeKakashi napsal:Děkuji Tsunade-sama zvládnu to.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Dobře. Odnesu je do nemocnice, vy to zatím řekněte Assasinovi.
Vzala jsem je na ramena a odešla.
Vzala jsem je na ramena a odešla.
Anonymní- Anonymní
Sundal jsem si své čtecí brýle a vzhlédl od spisů.
"No konečně!" Posaďte se. Kde je Yamaguchi?" zeptal jsem se když jsem ho tu neviděl. " A co tady dělá Kushina?"
"No konečně!" Posaďte se. Kde je Yamaguchi?" zeptal jsem se když jsem ho tu neviděl. " A co tady dělá Kushina?"
Anonymní- Anonymní
"JO, Kakashi má pravdu. Setkali jsme se tam s tím Uchihou. Yoshiro si vedl velice dobře, kakashi taky a pro Kina to byl šok. Kakashi bojoval sám proti dvoum."HatakeKakashi napsal:Yamaguchi je mrtev, Kushinu přivolala Tsunade na pomoc.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"To jako vážně?!Sakra, to má být snad vtip? Jak zemřel Yamaguchi? Budeme muset Neura už jednou provždy zastavit."Kushina Uzumaki napsal:"JO, Kakashi má pravdu. Setkali jsme se tam s tím Uchihou. Yoshiro si vedl velice dobře, kakashi taky a pro Kina to byl šok. Kakashi bojoval sám proti dvoum."HatakeKakashi napsal:Yamaguchi je mrtev, Kushinu přivolala Tsunade na pomoc.
Anonymní- Anonymní
senju čtvrť
Yamaguchi omdlel potom co jsem mu řekl naši taktiku a kde se skrývají pak už se neprobral.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem dovnitř místnosti.
Dobrý den hokage-san.J-já jsem se chtěl omluvit za včerejšek celé jsem to pokazil.
Dobrý den hokage-san.J-já jsem se chtěl omluvit za včerejšek celé jsem to pokazil.
Anonymní- Anonymní
"Tak určitě není mrtvý. Vyhlásíme válečnou poradu. Nejdřív, ale potřebujeme vyhlásit zkoušky chuuninu. Ach, to bude zase problém. Konohu musíme zabezpečit ze všech stran. Musíme dát hlavy dohromady..."HatakeKakashi napsal:Yamaguchi omdlel potom co jsem mu řekl naši taktiku a kde se skrývají pak už se neprobral.
Anonymní- Anonymní
"Promluvíme si pak Kine."Kin Uchiha napsal:Vešel jsem dovnitř místnosti.
Anonymní- Anonymní
"byl bych rád, kdyby ses s ostatními připojil ke zkoušce chuuninu."Kin Uchiha napsal:Dobře.
Anonymní- Anonymní
"Rozdělíme mzdu. Kakashi Hatake měl původně S misi, dostává 1500 ryo. Vy ostatní máte zisk 500 ryo."
Anonymní- Anonymní
Senju čtvrť
Děkuji sensei tak jak to bude s tou chuunin zk.. Jestli bys chtěl s ní pomoct ?Assasin Senju napsal:"Rozdělíme mzdu. Kakashi Hatake měl původně S misi, dostává 1500 ryo. Vy ostatní máte zisk 500 ryo."
Anonymní- Anonymní
Hm dobře chtěl jsem se zeptat.Někdy po zkoušce chuuninů bych chtěl opustit vesnici na nějaký čas.Mohl bych?
Anonymní- Anonymní
"Opustit vesnici??" Pozvedl jsem jedno obočí a tázavě se podíval na Kina.Kin Uchiha napsal:Hm dobře chtěl jsem se zeptat.Někdy po zkoušce chuuninů bych chtěl opustit vesnici na nějaký čas.Mohl bych?
"Není zač Kakashi-kun. Samozřejmě, uspořádáme menší setkání, jouninu a chuuninu, ale potřebuji rozhlásit, že vůbec nějaká zkouška bude. A taky potřebuju znát přesný počet ninjů vyslaných z ostatních vesnic."
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: