Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 5 z 27
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
pohled mi bleskl ke dveřím kde začal pomalinku pukat krystal jen jsem se pousmála a poodešla ke stěně a dotkla jsem se jí dlaní, krystal se celkkově zpevnil, protože jsem do něj vlila svou chakru
"černý krystal je mnohonásobně pevnější a tvrdší než normální. obyčejným technikám odolá." ušklíbla jsem se
"samozřejmě že se pomstím, Everest byl můj kolega. Tak copak mi daruješ?" významně jsem se na ní podívala
"černý krystal je mnohonásobně pevnější a tvrdší než normální. obyčejným technikám odolá." ušklíbla jsem se
"samozřejmě že se pomstím, Everest byl můj kolega. Tak copak mi daruješ?" významně jsem se na ní podívala
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Videl som ako Isasa to odhodilo a tentokrát som dal do toho ešte viac chakry ale tiež ma to odhodilo no pri lete kým som si nebuchol hlavu do steny som videl ako som vytvoril malú prasklinu bola fakt malinká
Anonymní- Anonymní
"Sebe. Jediná ovládám Černý blesk, má vesnice už pak nebude moci Konoze pomáhat." polkla jsem.
"Nabízím svůj život za bezpečí své vesnice."
"Nabízím svůj život za bezpečí své vesnice."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Po chvílke ležania som sa posadil zatočil hlavou a pozrel sa pred seba videl som ako je ten kryštal ešte hrubši toto nemože zdolať o čí mi začali ešte viac tieť slzy .Pristupil som ku krištalu a zo zufalosti som don začal buchať holimi pestami ktorí mi o chválu začali krvácať"Rin Rin !!!!! kričal som stale dookola.
Anonymní- Anonymní
V tu samou chvíly přilétl před isase malý jílový ptáček a vybuchl.''Neruš dámy když spolu mluví'',řekl jsem nadšeně a prohlídl si připravený jíl.''Co takhle se věnovat mě?''Řekl jsem a vhodil do vzduchu pár kuliček,které se rozlezly do různých stran směrem k isasovi a Kaguyovi.
Anonymní- Anonymní
Potrepal som hlavou a v tom som si všimol že prišiel nejaký shinoby no mal čierny plášť z čiernymi oblakmi pousmial som sa a v tom som na neho odrazu zo zeme na neho skočil "Tessenka no Mai: Hana" zakričal som
Anonymní- Anonymní
"černý blesk zní zajímavě co je to?" posadila jsem se na stůl a dala si nohu přes nohu a rozmýšlela se zabít ji či ne
"To se ani nebudeš bránit a žadonit o život jako by to dělali jiní?"
"To se ani nebudeš bránit a žadonit o život jako by to dělali jiní?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Niečo predomnou buchlo torcha som sa zlakol no opať som sa vrátil ku krištálu a skusil ho nejak otovirť nemal som teraz náladu ani čas sa teraz venovať tomu chlapíkovi.
Anonymní- Anonymní
"Ne." prudce jsem zvedla hlavu.
"Nebudu se bránit, nechám se zabít. Černý blesk je Kekkei Genkai blesku, které ovládne málokdo. Byli to většinou Raikage, kteří ho měli. Je to blesk, ale silnější, mnohem."
"Nebudu se bránit, nechám se zabít. Černý blesk je Kekkei Genkai blesku, které ovládne málokdo. Byli to většinou Raikage, kteří ho měli. Je to blesk, ale silnější, mnohem."
Shinobi
Jen jsem se usmál a sledoval ho.Ještě když letěl jsměrem na mě jsem vypustil pět kuliček,které letěly proti němu.''Katsu!''V ten okamžik vybouchly a já uskočil,dál od něj.Hned poté jsem vytvořil malého ptáka,který vyletěl do vzduchu.''Něco jsem řekl'',utrousil jsem naštvaně,a jedna z kuliček vybuchla přímo pod Isasovýma nohama.
Anonymní- Anonymní
"Pověz proč se chceš nechat zabít? za dveřmi čekají tví lidé připraveni tě bránit za každou cenu."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ksó" a odletel som vo vzduchu sa mi ten vrták zrušil a kosť stiahla do ruky opäť
Anonymní- Anonymní
Ako letelo niečo nadomnou povšimol som si to a ako niečo padalo uskočil som ale len tak tak keby to vybochlo tak by som bol asi bez noh videl som že Shitaku letí tak som ho zachytil a položil na zem."Ty si asi neni výtany hosť u nás čo chceš prečo si v našej zemi"Stál som vedla Shitakuho.
Naposledy upravil Isas Michio dne Tue 13 Sep - 18:21, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Oni nesmí zemřít. Za jejich životy a za svou vesnici položím svůj vlastní. Dejte mi své slovo, že když se přestanu bránit, budou oni v pořádku." stiskla jsem pěsti.
(Rei i já musíme končit, takže nás prosím nechte "zakrystalizované" XDDDD )
(Rei i já musíme končit, takže nás prosím nechte "zakrystalizované" XDDDD )
Shinobi
Čože tu sa koná párty a mna nikto nepozve?
Ninjovia z Kumogakure môžem vám nejakým spôsobom pomôcť?
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqw0ZXG1V_hIrQll_EiHZxN-ZHFzSFg_CsM6gfvMXPWbJVw0W8QA
Ninjovia z Kumogakure môžem vám nejakým spôsobom pomôcť?
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqw0ZXG1V_hIrQll_EiHZxN-ZHFzSFg_CsM6gfvMXPWbJVw0W8QA
Anonymní- Anonymní
"Když zemřeš ty už ti může být jedno jestli oni přežijí či ne." řeknu pobaveně a blýskne se mi v očích
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
dorazila jsem ke skupince před kanceláří mlčky jsem sledovala co se tam dělo a jen pocítila obrovský průtok temné chakry až jsem se musela podržet zdi. Takovou chakru jsem nikdy necítila "tak zlá...tak zkažená...a přesto silná!" řekla jsem tiše.
Anonymní- Anonymní
čakal som na odpoved toho chlapa s akatsuki no nejak som sa jej nemohol doškať medzi tym som zbadasl že do miestnosti prichádzali nový ludia.
Zbadal som nejakeho mladého chlapca ktorý nam chcel asi pomocť no už som sám nevedel že kdo je priatel len ukázal som na nim mávnutim ruky aby sa postavil za nás.
Zbaadal som ako po schodoch dobehla Crystal bol som s toho nadšený pretože som si bol istý že jej pomoc určite budeme potrebovať.
No teraz ma zaujmal jediny ciel zničiť krištal a zajať tu osobu s akatsuki.
Kedže nís tu ž bolo pomerne dosť musel sa rýchlo vymysleť plán netrvalo dlho a povedal som."Fajn takže Shitaku a ja si poradime s členom s akatsuki ty shinobi s Knohy sa snaš nejak priňísť na to ako zničiť ten krýštál a infromuj ma o všetkom čo bude doležité!!Crystal ty sa drž stranou tvoje jedinečné liečive jutsu budeme potrebovať!!!"A čakal som ako sa všetci zachovaju.
Zbadal som nejakeho mladého chlapca ktorý nam chcel asi pomocť no už som sám nevedel že kdo je priatel len ukázal som na nim mávnutim ruky aby sa postavil za nás.
Zbaadal som ako po schodoch dobehla Crystal bol som s toho nadšený pretože som si bol istý že jej pomoc určite budeme potrebovať.
No teraz ma zaujmal jediny ciel zničiť krištal a zajať tu osobu s akatsuki.
Kedže nís tu ž bolo pomerne dosť musel sa rýchlo vymysleť plán netrvalo dlho a povedal som."Fajn takže Shitaku a ja si poradime s členom s akatsuki ty shinobi s Knohy sa snaš nejak priňísť na to ako zničiť ten krýštál a infromuj ma o všetkom čo bude doležité!!Crystal ty sa drž stranou tvoje jedinečné liečive jutsu budeme potrebovať!!!"A čakal som ako sa všetci zachovaju.
Anonymní- Anonymní
"Hai" pozrel som na Isasa a usmial sa potom som venoval pohľad tomu dievčaťu a tomu chlapcovi no nestratil som ani sekundu aby som nemal toho Akatsuki aspoň na oku keby ničo skúsil
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se usmál,udělal peče't a objevil se předemnou velký jílový pták na kterého jsem naskočil.''Jak vidím je tu Reina..''Usmál jsem se a vylétl trochu výš abych byl z jejich dosahu.''Nebudu ti na nic odpovídat...Jsem tu prostě za Reinou.''Řekl jsem s klidem v hlase a vylétl ještě o hodně výš,a připravoval si bomby.''Tak začneme..C1'',rozevřel jsem ruce a měl jsem je plné jílových kuliček,kterých mohlo být až sto.Vhodil jsem je z velké výšky směrem dolů.Udělal jsem další pečeť a kuličkám narostly nohy,díkyž ním se každá dostala na důležité místo.''Prvně vyřídím tebe'',sledoval jsem isase,a oddálil se od krystalu,aby nikoho nenapadlo vyskákat po něm nahoru.Hned poté jsem vypustil dva větší ptáčky,kteří se rozletěly přímo k nim a asi dva metry před nimi udělaly rozhlehlý výbuch.Jedním cílem bylo zničit nepřítele,druhým upozornit Reinu.
Anonymní- Anonymní
"Ale kdepak." na tváři se mi objevil zvláštní úsměv.
"Je jedno, jestli já budu žít či ne. Žiju jen pro svoji vesnici."
"Je jedno, jestli já budu žít či ne. Žiju jen pro svoji vesnici."
Shinobi
"terá užmoc dlouho nebude." seskočila jsem ze stolu a prošla kolem ní a povšimla jsem si rámusu před kanceláří
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Krystal na mé ruce konečně praskl. Nemohla zkrystalizovat blesk.
Zlatá v něm se začala promíchávat s černou, má nejsilnější technika.
"Mám chakru Třetího Raikage, Černý blesk a Jutsu své vesnice. Nabízím svůj život. To je teď férová výměna za to, že má vesnice zůstane."
Zlatá v něm se začala promíchávat s černou, má nejsilnější technika.
"Mám chakru Třetího Raikage, Černý blesk a Jutsu své vesnice. Nabízím svůj život. To je teď férová výměna za to, že má vesnice zůstane."
Shinobi
zastavila jsem se za ní
"Určitě máš zajímavé techniky.Možná by ses mi víc jak hodila." řekla jsem
"Určitě máš zajímavé techniky.Možná by ses mi víc jak hodila." řekla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 5 z 27
Povolení tohoto fóra: