Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 27
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
pozorne som počuval Raikage a len som sa usmial.,Ako vidím karty su proti mne a proti vám dvom by som rozhodne nešiel takže pojdem s vami.Ale len na 1den ked mi nepomožete vracam sa spať a to už naozaj,.Pozeral som do zeme kedže som inde ani nemohol
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem mu zvedla bradu, naklonila se k němu a na zlomek vteřiny spojila naše rty.
"Zůstaneš tam tak dlouho, dokud se neuzdravíš." šeptla jsem. Vzápětí jsem byla na nohou, jako kdyby se nic nestalo.
"Crystal-dono, měli bysme ještě sepsat smlouvu, nemyslíte?"
"Zůstaneš tam tak dlouho, dokud se neuzdravíš." šeptla jsem. Vzápětí jsem byla na nohou, jako kdyby se nic nestalo.
"Crystal-dono, měli bysme ještě sepsat smlouvu, nemyslíte?"
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"Na jeden den to nepůjde operace by trvala až osm hodin a tvoje zregenerování dva dny." řekla jsem mu a kývla Raikage na její otázku
Anonymní- Anonymní
Ako sa spojili naše pery na tvári mi bolo videť menši uškrn.,Raikage ja ja, no radšej som pomlčal a len nahodil vážnejši hlas.,Rozumiem tak nič no vidím že nemam na výber.dakujem Crystal za vašu pomoc,.Snažil som sa jej ukloniť a potom som len mlčal až kym neskonči ich rozhovor.
Anonymní- Anonymní
"Tak." pousmála jsem se.
"Máte nějaké připomínky, návrh k podmínkám. A sepíšete ho vy nebo já?"
"Máte nějaké připomínky, návrh k podmínkám. A sepíšete ho vy nebo já?"
Shinobi
"Mám podmínky co se týče našich jutsu to jsem vám už říkala, nic víc." usmála jsme se na ní
Anonymní- Anonymní
"Dobře." jen jsem přikývla a povzdechla.
Pak jsem začala psát.
Pak jsem začala psát.
Shinobi
Len tak som sedel a počuval hm pozreť ved to je Raikage ta bude mať určite niečo iné na práci:D
Postavil som sa a len prehovoril."takže už ideme?"
Postavil som sa a len prehovoril."takže už ideme?"
Anonymní- Anonymní
"Ano." řekla jsem a podepsala smlouvu
"Vrátím vám ho jen co se bude cítit lépe." mile jsem se usmála a šla k Isasovi a vzala ho za loket
"Ráda jsem vás poznala Raikage." usmála jsem se a vycházeli jsme spolu pryč (přesun)
"Vrátím vám ho jen co se bude cítit lépe." mile jsem se usmála a šla k Isasovi a vzala ho za loket
"Ráda jsem vás poznala Raikage." usmála jsem se a vycházeli jsme spolu pryč (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vratim vam ho ako sa bude citiť lepšie čo osm nejaky nabytok len som sa nad tým podusmial ako ma chytila pod lakeť podišiel som k nej bližšie aby som nespadol.Ešte raz sice z obvazom na očiach som sa obzerl za Raikage a usmial sa potom zvrtol hlavu a išiel preč snou.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Dopsala jsem a odložila list se smlouvou.
Jen jsem k jejich odchodu kývla, nebylo, co říct. Unaveně jsem povzdechla a přemýšlela. Nějak jsem tušila, že tohle byl poslední polibek. Ale já byla pořád Raikage, v práci mě udržovalo nad vodou to, že za mnou někdo stál. Mohl být na cestách, ale občas bylo třeba, aby mě někdo objal. Přemýšlela jsem. Přemýšlela jsem, že jsem před lety nejspíš udělala chybu. Nechala jsem se lehce sbalit, když jsem měla být věrná. Promnula jsem si spánky a přemýšlela.
Jen jsem k jejich odchodu kývla, nebylo, co říct. Unaveně jsem povzdechla a přemýšlela. Nějak jsem tušila, že tohle byl poslední polibek. Ale já byla pořád Raikage, v práci mě udržovalo nad vodou to, že za mnou někdo stál. Mohl být na cestách, ale občas bylo třeba, aby mě někdo objal. Přemýšlela jsem. Přemýšlela jsem, že jsem před lety nejspíš udělala chybu. Nechala jsem se lehce sbalit, když jsem měla být věrná. Promnula jsem si spánky a přemýšlela.
Shinobi
Dokráčal som pred kanceláriu po tom schodisku no zvykol som si po tých rokoch a zaklopal som na dvere a čakal či tam vôbec Raikage-sama je tam...
Anonymní- Anonymní
"Možno tu nieje alebo je a nechce byť rušená pôjde sa poprechádzať"...otočil sa od dverí a začal kráčať von z budovy...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Do kancelárie sa cez okno dostala jašterica, ktorá niesla správu.
- Pre Raikage:
- Dobrý deň, Raikage-sama.
Oddelil som sa od pátracieho tímu, ktorý mal priviesť Atsuku, pretože sa mi nechcelo vracať do dediny. Situácia v dedine je po smrti Everesta-sama dosť napätá a ak by som sa hneď vrátil určite by si to Mounth odniesol. Píšem túto správu v nádeji, že ma neprehlásite za nukenina.
Môj výlet začal v Ame, kde som zistil, že sa Konoha pokúšala odstrániť Hanza. Misia sa im nepodarila, ale zabili najsilnejšieho jounina v dedine. Hanzou ich za krátku dobu premohol, ale hneď ich aj pustil v nádeji, že Ame a Konoha uzatvoria spojenectvo.
To je zatiaľ všetko,Riichi (Chuunin z Kumo)
Anonymní- Anonymní
do okna po římse vyskočila bílá kočka která nesla v obojku vzkaz pro Raikage
seskočila na stůl a lehla si na něj všimla si ještěrky a zadržela jí tlapičkou
seskočila na stůl a lehla si na něj všimla si ještěrky a zadržela jí tlapičkou
- pro Raikage:
Zdravím Raikage-dono,
provedly jsem se sestrou naše jutsu, které umí vyléčit naprosto vše. K našemu překvapení jsme ale Isasovi zrak zcela nenavrátili, ale vyvolali v něm Doujutsu. Zatím je u nás na pozorování pokusíme mu zrak vrátit celý, až budete mít čas přijďte se podívat. Pokud mi budete chtít odpovědět zpět, pošlete to po té kočce, pokud ne sama zmizí.
Crystal Takaishi
Anonymní- Anonymní
Zrejme o nom nič nebude vediet.
Kráčal som preč z budovy...
(Presun)
Kráčal som preč z budovy...
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Bez váhania som zaklopal na dvere kancelárie a čakal som kým mi Raikage-sama dá príkaz na vstup. "Klop Klop"
Dedinčania sú nervózni...
Už nemôžeme dlhšie čakať Kumogakure má obrovskú zbraň o ktoréj dokonca ani netuší, Raikage-sama sa musí o tom dozvedieť...
On je jediná osoba ktorá Reinu dokáže zastaviť!
Dedinčania sú nervózni...
Už nemôžeme dlhšie čakať Kumogakure má obrovskú zbraň o ktoréj dokonca ani netuší, Raikage-sama sa musí o tom dozvedieť...
On je jediná osoba ktorá Reinu dokáže zastaviť!
Anonymní- Anonymní
Přečetla jsem oba vzkazy, ale ani na jeden jsem se nenamáhala odpovědět.
"Dále." pronesla jsem uprostřed toku myšlenek, když jsem uslyšela klepání.
"Dále." pronesla jsem uprostřed toku myšlenek, když jsem uslyšela klepání.
Shinobi
prešiel som schodmi ešte som mal mokré vlasy a došiel som k dverám no všimol som si asi Shinobiho ktorého som tu ešte nevidel Kto to je žeby teraz prišiel? Nemohol teraz prísť dosť nervózne pri ňom stal a zaklopal no kým som zaklopal tak som vstúpil pretože som už počul hlas otvoril som dvere a povedal "R-Raikage-sama ste to vi?" pousmial sa
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do kancelárie:
"Raikage-sama viem že moja hodnosť je len obyčajní genin ale potrebujem zvolať Radu Kumogakure v zasadacej miestnosti..."
"Týka sa to záležitostí ohľadom Kumogakure a chcel by som vedieť aký názor budú mať na môj návrh ostatní ninjovia"
"Raikage-sama viem že moja hodnosť je len obyčajní genin ale potrebujem zvolať Radu Kumogakure v zasadacej miestnosti..."
"Týka sa to záležitostí ohľadom Kumogakure a chcel by som vedieť aký názor budú mať na môj návrh ostatní ninjovia"
Anonymní- Anonymní
He návrh som zvedaví čo ma na mysli sa a poriadne si ho poobzeral
Anonymní- Anonymní
"Návrh je sice možná pěkný, ale nejdřív ho budeš muset přednést mě, než budu moci uznat, že je dost... Že se bude hodit pro přednes radě vesnice." kývla jsem a zkoumavým pohledem jsem se zadívala na Shitaka.
"Jistěže jsem to já, koho jiného bys čekal?" sarkasticky jsem se ušklíbla a pohodila vlasy. Starostí jsem už takhle měla až nad hlavu.
"Jistěže jsem to já, koho jiného bys čekal?" sarkasticky jsem se ušklíbla a pohodila vlasy. Starostí jsem už takhle měla až nad hlavu.
Shinobi
"No ja som veľa misii nemal tak som vás ani za tie 2 roky veľmi nevidel. Bol som prekvapený ako ste sa zmenila."Tu poslednú vetu som povedal tichšie "A radšej pôjdem priamo k veci ako som už spomenul nemal som veľa misii tak som si prišiel o nejakú požiadať ak by vám to nevadilo." a zase som pozrel na toho Shinobiho pretože som ho nepoznal...
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 27
Povolení tohoto fóra: