Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 6 z 27
Strana 6 z 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
"Můj život za moji vesnici." dívala jsem se jí přímo do očí.
"Nic víc, nic míň."
"Nic víc, nic míň."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"To je ale málo." řekla jsem chladně a stejně tak jako ona mě i já jí se dívala do očí
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Co chcete?" nebylo třeba ptát se na víc nebo něco dalšího zmiňovat.
Shinobi
"Co mi můžeš ty nebo tvá vesnice na oplátku nabídnout?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Já nemám víc než svůj život. A má vesnice není pro vás." odsekla jsem.
Shinobi
"Dáme souboj o tvou vesnici a tvůj bezcený život." významně jsem povytáhla obočí. Luskla prsty a krystal v okně se rozpadl pak jsem se kousla do prstu a přivolala Daga který se vznášel u okna, podívala jsem se na Rin
"Prosím Raikage až po Vás." ukázala jsem k oknu s ironiickým tónem v hlase
"Prosím Raikage až po Vás." ukázala jsem k oknu s ironiickým tónem v hlase
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nemohu vyhrát... A ona to ví... Ale alespoň bude od mé vesnice dál.
Přeskočila jsem na draka a čekala na ni.
Přeskočila jsem na draka a čekala na ni.
Shinobi
naskočila jsem též a v tu chvíli se krystal v jjí kanceláři rozpadl a vzal sebou celou tu místnost. Jen jsem se ušklíbila
"Pardon ještě zcela nevím co všechno dovede černý krystal. Dagu leť na tu horu." drak kývnul a vyletěl (obě přesun)
"Pardon ještě zcela nevím co všechno dovede černý krystal. Dagu leť na tu horu." drak kývnul a vyletěl (obě přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ako ten s akatsuki vyletel do hora tichšie som prehovoril k Sitakemu"zober toho shinobi s konohy a preskupte sa dalej vdaka vieš čomu"mrkol som na neho.
Ako na mna leteli bombi použil som techniku preblesknutia a ukazal sa pri Crystal ktoru som chytil a odskoči lpri výbuchu náraz bol silný a odhodil nás.
Spadli sme spolu na zem."Eh eh Crystal si v poriadku"vedel som že s akautsiku člen nebude nič lahké"takže vo vzduchu" .
Niekdo ma upozornil že savraj Rin vyliezla na nejaké stvorenie aj stou ženou a chcu uleteť.
Nemáme času nazbit musíme rýchlo jednať.
"Stitaku verím ti a prenehávam ti velenie verím že tohto člena s Akatsuki dokážeš zastaviť máš moju plnu doveru"
No lahké to nebude dal som ruky do znamenia a spavil 5 klonov ktoré ostali.
"Crystal ked budeme potrebovať tvoju pomoc pošlem po teba Rya spolieham na teba".
Ešte raz som sa pozrel na udalosť a pomocou preblesknutia som zmyzol za nimi.
Videl som ako vyleteli hore ah budem ho museť privolať snad to nebude ako minule sparvil som pečate.
"Kuchyiose no jutsu!"predomnou sa objavil Fénix na ktorého som naskočil a letel za nimi.
(presun)
Ako na mna leteli bombi použil som techniku preblesknutia a ukazal sa pri Crystal ktoru som chytil a odskoči lpri výbuchu náraz bol silný a odhodil nás.
Spadli sme spolu na zem."Eh eh Crystal si v poriadku"vedel som že s akautsiku člen nebude nič lahké"takže vo vzduchu" .
Niekdo ma upozornil že savraj Rin vyliezla na nejaké stvorenie aj stou ženou a chcu uleteť.
Nemáme času nazbit musíme rýchlo jednať.
"Stitaku verím ti a prenehávam ti velenie verím že tohto člena s Akatsuki dokážeš zastaviť máš moju plnu doveru"
No lahké to nebude dal som ruky do znamenia a spavil 5 klonov ktoré ostali.
"Crystal ked budeme potrebovať tvoju pomoc pošlem po teba Rya spolieham na teba".
Ešte raz som sa pozrel na udalosť a pomocou preblesknutia som zmyzol za nimi.
Videl som ako vyleteli hore ah budem ho museť privolať snad to nebude ako minule sparvil som pečate.
"Kuchyiose no jutsu!"predomnou sa objavil Fénix na ktorého som naskočil a letel za nimi.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Mlčky jsem udělal pečeť a ptákovi narostla další dvě křídla.Rozletěl jsem se velkou rychlostí směrem k Reině a isasovi.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Nemusíte sa báť ninjovia z Kumogakure to som ja Mounth prišiel som vám oznámiť že Raikage-sama je mrtva...!
Musíme okamžite zakročiť je to nevhodné ale musíme v okamžiku zvoliť nového Raikage a podla jej slov to má byť bývalí Raikage Everest!
Potrebujem už len súhlas niekolkých z vás...
Takže stačí mi len povedať a v okamžiku sa vydám do práce!
Krátke vysvetlenie môjho výzoru: Moje jutsu na mna začína mať vedlajší účinok a tak sa mením čiastočne v rastlinu (Bunky)
Anonymní- Anonymní
Kedže nemám veľa času musím to skrátiť ospravedlnujem sa.
Od Shitaka som dostal naposledy aspon čiastočnú podporu a súhlas od Yukie (ktorá nemôže momentálne prísť na pc)
Takže ja idem pre našeho Raikageho zatial Zbohom...!
(Presun)
(Nedostatok času ma donútil konať)
Od Shitaka som dostal naposledy aspon čiastočnú podporu a súhlas od Yukie (ktorá nemôže momentálne prísť na pc)
Takže ja idem pre našeho Raikageho zatial Zbohom...!
(Presun)
(Nedostatok času ma donútil konať)
Anonymní- Anonymní
Ksó nemohol som nič urobiť a z očí mi vytiekli slzy no utrel som si ich a zaťal päste Musím sa stať silnejším dvihol hlavu a videl stále pred sebou toho z akatsuki rozbehol sa proti nemu a chcel mu dať boxer no ruka len prešla Ksó až tak som klesol?...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil som do kancelárie Raikage vošiel som dnu a začali sa mi vybavovať spomienky no musel som sa ich zbaviť a uvidel som jej stôl Super nieje zničený no nieje ani celý preskočil som k nemu a začal som otvárať šuplíky a v nich papiere neboli síce v 100%-nom stave ale dalo sa z nich ešte čítať chvíľu som sa prehraboval a nakoniec som našiel to čo som chcel...papier som si zobral so sebou a odišiel pri dverách sa ešte otočil a povedal potichu a z miernym úsmevom "Odpočívajte v pokoji" a zavrel dvere
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Kancelář vypadala docela nově. Vešel jsem dovnitř a porozhlédl se.
Výborně, dali sem i můj boxovací pytel a pár posilovacích strojů. Sedl jsem si na pohovku a pročítal spisy a hlavně rozpočet.
Výborně, dali sem i můj boxovací pytel a pár posilovacích strojů. Sedl jsem si na pohovku a pročítal spisy a hlavně rozpočet.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
(Řekněme, že jsem přišla někdy dááávno před tebou, neměla jsem čas sem napsat před tím xD)
Seděla jsem v křesle Raikageho. Celá jsem byla ponořená ve tmě. ,,Zdravím...Raikage-dono.'' Promluvila jsem melodickým hlasem.
Seděla jsem v křesle Raikageho. Celá jsem byla ponořená ve tmě. ,,Zdravím...Raikage-dono.'' Promluvila jsem melodickým hlasem.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Skoro celí den nam tvralo kým sme sa dozvedeli kde sa ukríva takzvaný Raikage.
Cestou sme stretli ludí ktorý o tom ešte nevedeli no aj takých čo nám oznámili čo sa stalo bývalej Raikage čo nám bolo pomerne luto ale nič.
Vybral som sa hore po schodoch do jeho kancelárie ako hlavný tesár som ostatným povedal aby počkali vonku než sa dohodnem čo a ako s Raikagem.
Ked som prišiel pred dvere zaklopal som na ne celkom silno.
Cestou sme stretli ludí ktorý o tom ešte nevedeli no aj takých čo nám oznámili čo sa stalo bývalej Raikage čo nám bolo pomerne luto ale nič.
Vybral som sa hore po schodoch do jeho kancelárie ako hlavný tesár som ostatným povedal aby počkali vonku než sa dohodnem čo a ako s Raikagem.
Ked som prišiel pred dvere zaklopal som na ne celkom silno.
Anonymní- Anonymní
Trhnutím jsem se podíval na osobu, která seděle v křesle.
"Zdravím, vy ste?"
Sekretářka Mabui Přešla ke dveřím a otevřela je.
"A vy jste ten tesař, že ano? Zdravím vás, Raikage má právě návštěvu, tak pojďte za mnou." odvedla jsem ho do mé místnosti asistentky.
"Zdravím, vy ste?"
Sekretářka Mabui Přešla ke dveřím a otevřela je.
"A vy jste ten tesař, že ano? Zdravím vás, Raikage má právě návštěvu, tak pojďte za mnou." odvedla jsem ho do mé místnosti asistentky.
Raidon- Raikage
Jenom jsem se usmála. Shi si otevřela dveře, vešla dovnitř a vyskočila na gauč vedle Raidona.
,,Ayame Takahashi, Sandaime Tsukikage. Vy musíte být nový Raikage.'' Naklonila jsem hlavu na stranu, takže ofina, která mi zakrývala oči sklouzla na stranu a já ho probodla kočičíma očima stejné barvy, jako má tygřice ležící u něj.
,,Ayame Takahashi, Sandaime Tsukikage. Vy musíte být nový Raikage.'' Naklonila jsem hlavu na stranu, takže ofina, která mi zakrývala oči sklouzla na stranu a já ho probodla kočičíma očima stejné barvy, jako má tygřice ležící u něj.
Shinobi
"Těší mě, jsem Kumo no Raidon, Osmý Raikage." pohled mi sklouzl na tygřici.
"Tuhle už jsem potkal."
"Tuhle už jsem potkal."
Raidon- Raikage
Tiše jsem se zasmála. ,,Tu už potkal snad každý člověk ve vesnici. Vždy si najde někoho, kdo se jí nutně ,musí' věnovat.'' Usmála jsem se.
,,Také mě těší.'' Narovnala jsem se v křesle a pak se lokty opřela o stůl. ,,Byla mi poslána zpráva, že Kumogakure potřebuje pomoc jiných vesnic. Tak jsem tady...ale zatím se k nám nikdo příliš nehlásil.'' Ušklíbla jsem se.
,,Také mě těší.'' Narovnala jsem se v křesle a pak se lokty opřela o stůl. ,,Byla mi poslána zpráva, že Kumogakure potřebuje pomoc jiných vesnic. Tak jsem tady...ale zatím se k nám nikdo příliš nehlásil.'' Ušklíbla jsem se.
Shinobi
"Budu hádat, a zprávu poslala moje nová pravá ruka." odkašlal jsem si a pohodlně se opřel o křeslo.
"Moje sekretářka Mabui má pro vás aktualizaci mírové smlouvy, je stejná jako ta předchozí, jenom s mým jménem. Takže ji pak jděte podepsat. Za druhé, ano, Kumogakure potřebuje pomoci, potřebujeme pomoci se stavěním vesnice. Nemocnice je postavená, včera jsem pomáhal se stavěním několika domů, a dnes dorazil tesař."
"Moje sekretářka Mabui má pro vás aktualizaci mírové smlouvy, je stejná jako ta předchozí, jenom s mým jménem. Takže ji pak jděte podepsat. Za druhé, ano, Kumogakure potřebuje pomoci, potřebujeme pomoci se stavěním vesnice. Nemocnice je postavená, včera jsem pomáhal se stavěním několika domů, a dnes dorazil tesař."
Raidon- Raikage
Trochu jsem zvedla hlavu výš a upřeně jsem se na něj dívala. Pak jsem vážně promluvila. ,,Tsukigakure vám ráda pomůže. Dlužíme to Kumo...a Rin.'' Trochu jsem přimhouřila oči, ale pak se svaly v mém obličeji uvolnily a já se znovu zářivě usmála. ,,Samozřejmě, pak za vaší sekretářkou zajdu.''
Shinobi
"Kumo dlouho strádala, Everest ji poslal do záhuby, Rin se snažila, ale moc dlouho nebyla v úřadu." vstal jsem, sundal si svůj starý plášť radního a vzal si Raikageho plášť.
"Teď se jde pracovat."
"Teď se jde pracovat."
Raidon- Raikage
Pomalu jsem se postavila a urovala si černo-modrý plášť, který jsem měla na sobě. Nenosila jsem plášť Kage. Nejen, že byl nápadný, taky vypadal...ne moc dobře.
Shi seskočila z pohovky a protáhla se.
Shi seskočila z pohovky a protáhla se.
Shinobi
Strana 6 z 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 6 z 27
Povolení tohoto fóra: