Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 16 z 27
Strana 16 z 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
Dorazil jsem k budově kde měla být kancelář Raikageho.Na recepci jsem se zeptal kde se nachází a zjistil jsem že až na úplném vrchu této budovy.Zbytečně jsem to neřešil , udělal jsem pečeť a z přízemí jsem zmizel v obláčku dýmu.Objevil jsem se v tom nejvyšším patře přímo před dveřmi do jeho kanceláře.Ani jsem se nemusel rozhlížet a o těch Geninech jsem věděl.Zaklepal jsem na dveře a čekal na vyzvání.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Konečně se jim vrátil ten třetí? Papíry jsem zase nevrle dal stranou.
"DÁLE!" Strohý příkaz, měl jasně postačit.
"DÁLE!" Strohý příkaz, měl jasně postačit.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
Pomalu jsem otevřel dveře a vstoupil do kanceláře." Dobrý den Raikage-sama...posílá mě Hokage kvůli jedné naléhavé misi....a chtěl abych na ní vzal ty nejsilnější ninji z naší Aliance....a tak jsem se vás chtěl zeptat jestli byste nám na tu misi někoho nevypůjčil... "
Shinobi
"Dnes se to tu hemží ninji z Konohy.." Nespokojeně jsem se zamračil, ale ten ANBU vypadal věrohodněji než ti předtím.
"Moc volných a silných Shinobi zde v Kumo nemám, většina jsou na misích, je to neodkladná záležitost? Volného tu mám jen genina, na kterém jsem se stejně chtěl domluvit s Hokagem, kvůli jedné záležitosti a pak by šla odvolat další hm.. Pokusím se vám vyhovět, co nejblíže. Kam je mám poslat?" Znovu jsem se zamračil.
"Moc volných a silných Shinobi zde v Kumo nemám, většina jsou na misích, je to neodkladná záležitost? Volného tu mám jen genina, na kterém jsem se stejně chtěl domluvit s Hokagem, kvůli jedné záležitosti a pak by šla odvolat další hm.. Pokusím se vám vyhovět, co nejblíže. Kam je mám poslat?" Znovu jsem se zamračil.
Raidon- Raikage
" No...pokud není nikdo k dispozici tak to nevadí...mám ještě jednoho ninju v záloze kdyby něco....pokud jsou na misi tak je tam nechte...nemusíte je odvolávat...my si když tak poradíme...jsou tady ještě 2 vesnice a my už potřebujeme jen 1 ninju takže myslím že ho najdeme....a pokud ne....tak myslím že 4 na to budeme stačit....jinak děkuji za váš čas Raikage-sama...nepotřebujete něco poslat do Konohy nebo tak? " řekl jsem a už jsem byl připraven odejít pokud něco vážného nepotřeboval.
Shinobi
Jen jsem přikyvoval. "Dobrá no. A jdeš jako na zavolanou, potřebuji tohle doručit přímo do rukou Hokageho" Vzal jsem již pečlivě přiravený dopis a podal mu ho.
- Spoiler:
- "Zdravím, Hokage-dono.
Potřeboval bych od Vás laskavost. Mám zde Shinobiho, který má vhodné předpoklady k tomu, abych do něj zapečetil volného Hachibiho. Jelikož nikdo nemá s pečetěním větší zkušenosti než Vy, tímto Vás žádám, jestli by jste se nemohl dostavit do Kumogakure.
Podmínky příchodu, čas a vše ostatní nechám na Vás.
Děkuji.
Raikage.
Raidon- Raikage
" Jistě....můžete se spolehnout...tento dopis doručím přímo do Hokageho rukou....na viděnou " řekl jsem , dopis schoval do batohu a vyšel jsem ven z kanceláře.* Hmm...takže mě napadá jen 1 člověk... * pomyslel jsem si a už teď jsem zmizel , ale tentokrát jsem se neobjevil dole , ale už jsem se v této budově neobjevil vůbec.
Přesun
Přesun
Shinobi
Vybehol som po schodoch, posledný pár som preskočil a všimol si mojich spoločníkov. Ku svojmu neskorému príchodu som sa ani nevyjadroval, iba pristúpil ku dverám a zaklopal na ne.
Anonymní- Anonymní
"Seito konečne" vstal som znudený z lavičky a pripojil som sa k nemu
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Trošku som sa tam zamotal," zazubil som sa a oprel sa o stenu vedľa dverí.
Anonymní- Anonymní
Já jsem Seita naprosto ignoroval, jen jsem si přemítal vzpomínky, seděl jsem sem tam se zavřenými očmi a v hlavě jsem si přemítal stále jednu věc.
Anonymní- Anonymní
"Můžete vstoupit!" Zakřičel jsem, jakmile jsem zaslechl klapot na dveře.
Raidon- Raikage
Kopl jsem do zadku Seita takže do kanceláře doslova vletěl. "Nemáš se loudat." Pak jsem mu vzal zapečetěný svitek a donesl ho Raikagemu, ale tentokrát už jsem měl pohled takový uvolněnější a hlavně jsem se mu zpříma díval do očí.
- Spoiler:
- "Milý Raikage,
právě jsem měl velice milou a neočekávanou návštěvu. Dorazil Everest Hiashi, bývalý Raikage, změnil vzhled a taky ztratil špetku vychování. Zjistil jsem, že pracuje pro Otogakure. Myslím, že by měl být umístěn v Bingo knize, pokud tak nebylo učiněno. Také bych vás rád pozval na Sraz Pěti Kage.
Hokage"
Anonymní- Anonymní
prisiel som po ceste s konohi a zaklopal na dvere čakal čo sa stane
Anonymní- Anonymní
"Konečně" Prohodil jsem a vzal si dopis. Přečetl jsem si ho a krátce se zamračil. Na volný list papíru jsem napsal odpověď. Otogakure? Kam až si klesl Evereste.
- Spoiler:
- "Dobrý den Hokage.
Děkuji za Vaše upozornění, Raikageho samozřejmě do Bingo knihy zapište, toto není věc jen Kumo, ale Everest ohrožuje i ostatní! Jsem nadmíru vytočen náhlými sledy událostí. Pokud máte o Srazu Pěti Kage více informací, prosil bych o jejich sdělní. Rád a s neodkladnou důležitostí se Srazu Kage zůčastním. Tímto dopisem účast i potvrzuji.
Raikage."
Raidon- Raikage
Keď ma Aishi kopol, nestihol som zareagovať, čiže som sa zbieral zo zeme rovno v Raikageho kanclu. "Toto tí nedarujem," zavrčal som, ked podal zvitok, ktorý mi pri páde vyletel zo skrýše. Okamžite som vstal, oprášil sa a dôležitým gestom prebral a následne schoval zvitok s odpoveďou. "Tak teda poďme."
Anonymní- Anonymní
"Hai." Potvrdil jsem a Shunshinem jsem se i se svitkem vydal dolů a do konohy. (přesun)
Naposledy upravil Aishī Shiokaze dne Mon 28 Nov - 10:04, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
videlsom vychádzať geninou s konohi počkajte uchiha kinto je tu
Anonymní- Anonymní
"Hai tu som"
Shinobi
Zvitok mi rozhodne nezobral, pretože bol schovaný. Ale keď už bol Aishi preč, vytiahol som dopis a podal ho Kintovi. "Odnes to Hokagemu. Ja si musím ešte niečo vybaviť," uškrnul som sa a vyšiel z kancelárie. Spravil som pár pečatí a s diabolským úsmevom sa moje telo začalo rozsýpať. Najprv sa objavili praskliny, nakoniec po mne zostal iba jemný prášok, ktorý po chvíli zmizol tiež.
Presun
Presun
Anonymní- Anonymní
"Heh...dobre" zasmial som a a čakal na tu odpoveď od toho genina
Shinobi
si novi člen našeho tímu a tvoj sensei je hokage pod mame misiupovedal a pustil sa naspeť
do konohi
do konohi
Anonymní- Anonymní
Hmph.. Na jednej strane sa teším ale na druhej... "Veď teraz prídem z misie som unavený ale no dobre ô a lenivým krokom som sa vydal za ním ale neskôr som pridal a objavil sa za mnou oblak
(presun)
(presun)
Shinobi
Strana 16 z 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 16 z 27
Povolení tohoto fóra: