Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 23
Strana 7 z 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Pozorovala jsem Fujinovu schopnost s neskrývaným údivem. "Sugoi.." Zamumlala jsem, no pak zavrtěla hlavou, abych se trochu vzpamatovala.
"Umm, genini jsou stále lepší a lepší, než kdy dřív. Když si vzpomenu na sebe, opravdu se musím smát.." Dořekla jsem a trochu se ušklíbla při vzpomnce, na své začátky. No pak jsem se trochu protáhla.
"Umm, teď trénovat asi opravdu nemůžeš, skočím ti pro ty končetiny "prozatím". Jsem tu za chvíli a uvidíme" Podotkla jsem a pak už se probleskla jinam.
(Přesun)
"Umm, genini jsou stále lepší a lepší, než kdy dřív. Když si vzpomenu na sebe, opravdu se musím smát.." Dořekla jsem a trochu se ušklíbla při vzpomnce, na své začátky. No pak jsem se trochu protáhla.
"Umm, teď trénovat asi opravdu nemůžeš, skočím ti pro ty končetiny "prozatím". Jsem tu za chvíli a uvidíme" Podotkla jsem a pak už se probleskla jinam.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Zamyslel jsem se."No...pro mě D, ale pro ostatní C, protože...jo to jsem vlastně zapomněl říct...máme techniky snížený o jeden Rank, protože díky Hijutsu je pro nás vše jednoduší, ale i tak to umí být komplikovaný..." Pousmál jsem se."Takže C..." Otočil jsem se na Yoko."Ehm...děkuji...tak jo...počkám..." Taky jsem se na ni ještě usmál, než zmizela.
Guest- Anonymní
" Tajná technika - Živel vzduch: Technika vzdušné čepele - Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki...a ještě něco...díky klanu ji dokáži dělat bez pečetí, ale pro někoho jiného by to mohlo být docela složité...pro zatím bych mohl ti dát nějaké pečetě, ať je to jednodušší...ehm...skusím toto..." Chytil jsem pořádně hůl a skusil udělat 3 znaky jednou rukou. Přesněji poloviční Tora - Tiger, Ushi - Ox(Vůl) a Ne - Rat(Krysa - Potkan). Najednou se vysunuli čepele."Ehm...takže můžeš to dělat...tedy soustředit, pomocí pečetí Tora, Ushi a Ne, ale dělej je celé...já to dělal jen kvůli tomu, že nemám teď druhou ruku..." Zasmál jsem se."Pro mě je to jednoduché..." Poškrábal jsem se na temeni hlavy...
Guest- Anonymní
Konečně jsem dorazila zpátky před rezidenci. Stále jsem si něco pobrukovala, ani ne tak vesele, spíš na zahnání nepříjemných myšlenek. V ruce jsem svírala loutkařské konečetiny a taky pár nářadí, kdyby bylo potřeba. Bariérou jsem prošla, pravděpodobně o mě Tascher věděl. Dorazila jsem až dovnitř budovy a porozhlédla se. Přestala jsem si pobrukovat. "En ten týky, dva.. Hmm, zkusím to tudy!" Zasekla jsem se a vydala se do jedné z chodeb. Naštěstí byla správná, takže jsem po chvilce Fujina s Tascherem našla. "Tak, jsem tady. Doufám, že ti padnout a nebudou menší.." Dodala jsem trochu s obavou. "Nevím, jestli to jednou rukou sám zvládneš, kdyby cokoliv, nářadí tu mám.." Položila jsem jej na zem a končetiny mu podala, načež jsem se otočila na Taschera. "Téda, já se v tom baráku málem ztratila! Jak se tady vyznáš? A umm, nechci být otravná, nemáš jen něco k pití?"
Shinobi
No mam ostry smysl pro orientaci. Proto je to pro me snadne... Fu se tu taky neorientuje, proto jsem mu dal mapu prizemi... Dalsi casti domu jsem jeste nezakreslil, protoze nebyl cas... Tady mas kopii te mapy... Pojd se mnou do kuchyne... Mam tu k jidlu i k piti skoro vse, na co si vzpomenes... Jdeme s Yoko do kuchyne...
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si kopii, i když jsem počítala s tím, že jí stejně nevyužiji.
"Umm, stačí mi jenom voda.." Podotkla jsem a porozhlédla se po kuchyni, i když jen na chvilku.
"Umm, stačí mi jenom voda.." Podotkla jsem a porozhlédla se po kuchyni, i když jen na chvilku.
Shinobi
Opravdu ti staci voda??? Nechces treba nejaky dzus nebo kavu??? Jinak tady mas Dango knedlicky... Vzpominam si, ze jsi prvni den co jsme se potkali rikala, ze je mas rada... mile jsem se na ni usmal...
Anonymní- Anonymní
"Ano, opravdu mi stačí..." Přitakala jsem a pak jen přikývla. Vzpomněla jsem si na to, kdy jsem naposledy jedla. Bylo to už.. hodně dávno. Ale žaludek nijak neprotestoval, zvláštní. "Díky.." Řekla jsem a pokusila se o menší úsměv.
Shinobi
Tady mas tu vodu... Mas nejake spravy o Pilice??? Prijde mi, ze cely svet jde do zahuby a nikde neni ani naznak nadeje... Myslim, ze by jsme meli drzet vsichni pri sobe vic nez kdy driv... Predtim jsem na tebe nechtel nijak nalehat a nechci ani ted, ale myslim, ze v sobe neco dusis a hrozne te to nici zevnitr... Nemusis byt na vse sama, hlavne ted kdyz tu neni Pilikka... Chci jen abys vedela, ze mi muzes kdykoli vse rict a nebo me o cokoli pozadat rekl jsem to tak aby bylo 100% jasne, ze to myslim dobre
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si vodu a napila se, mezitím, co jsem ho poslouchala. Položila jsem polo prázdnou skleničku na stůl a zavrtěla hlavou. "Žádné zprávy o Kazekage nemám. Prostě odešla na jednu důležitou misi, toť vše.." Podotkla jsem a pak se ušklíbla. "Máš pravdu, svět možná jde k záhubě, hodně věcí se mění, přichází hodně špatných zpráv. Ale takový svět Shinobi je a bude. Vždycky se najde někdo, kdo zničí všechno, co tak poctivě a dlouho buduješ.. Bohužel.." Dodala jsem. Nechtěla jsem, aby to vyznělo chladně, už vůbec ne špatně. "Děkuju.. Taschere.." Dodala jsem po chvilce tišeji, otočila se a mířila si to z kuchyně pryč. Potřebovala jsem nutně něco dělat, abych nemyslela na chmurné myšlenky. Zajímalo by mě, jestli mu ty končetiny padli. Musela jsem myslet na trénování, prostě na normální věci!
Shinobi
Sel jsem s ni mlcky z5 na me cviciste za Fujim...
Anonymní- Anonymní
Poděkoval jsem za končetiny a vzal nářadí do jedné ruky. Musel jsem si nejdřív přimontovat ruku. Oddělal jsem nějaké kousky a štěpy od předešlé rozbité ruky. Potom jsem jen spoje spojil a pomocí nářadí je přidělal. Nohu jsem rozvažoval buď opravit nebo vyměnit. Nakonec jsem si vybral tu druhou možnost.
Když vše bylo hotové, zkusil jsem s nimi pohnout. Nebylo to úplně ono, ale ani to nebylo zlé. Šlo poznat, že to nejsou pravé ruky, ale to mě nevadilo. Jen jsem to uklidil a posadil se, abych mohl počkat na ty dva.
Když vše bylo hotové, zkusil jsem s nimi pohnout. Nebylo to úplně ono, ale ani to nebylo zlé. Šlo poznat, že to nejsou pravé ruky, ale to mě nevadilo. Jen jsem to uklidil a posadil se, abych mohl počkat na ty dva.
Guest- Anonymní
Dorazila jsem na cvičiště a došla za Fujinem. "Umm, tak co? Sedí? Mohli by na tu chvíli stačit, používala je Kazekage, možná i Amayo, nevím. Ale určitě budou trochu kratší, alespoň ta ruka. Tak, aspoň, že nemusíš dělat pečetě.." Podotkla jsem. "Umm, máte na dnešek něco v plánu?" Nadhodila jsem tu nejblbější otázku večera, ale nevadilo mi to.
Shinobi
Ani nevim. Ja osobne zatim nad takovou otazkou nepremyslel. Mozna trening nebo pujdu do soukromeho horkeho pramenu, ktery se nachazi v dome... Skratka jeste nevim... Zajimate to jen tak, nebo uz mas v planu neco co bychom delali... Nebo proste jen nechces byt sama ve svem dome??? Gomene za tu posledni otazku, nejak mi to vyklouzlo... rekl jsem prijemnym hlasem a mile jsem se usmival
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny, "Nic v plánu nemám, jen jsem se tak zeptala.." Dodala jsem. "A za tu poslední otázku se neomlouvej, v podstatě máš pravdu.." Pousmála jsem se.
Shinobi
"Ano...docela sedí..." Usmál jsem se."No...já v plánu nic nemám, takže...nevím, co budu dělat..." Znovu jsem se usmál.
Guest- Anonymní
Takze nikdo nema ani jeden navrh??? Tak co tohle trening nejspis nepripada v uvahu pro Fujina, proto navrhuji, ze obednam neco k jidlu a muzem jit tady v dome do tech lazni s horkym pramenem. Samozrejme jsou oddelene... Rad si, ale poslechnu co napada vas... rekl jsem s usmevem na tvari
Anonymní- Anonymní
Já se taky jen usmál."Mě by to nevadilo, ale jestli chcete, tak jídlo připravím...taky bych už měl tady začít něco dělat, když jsem dostal zaplaceno..." Pak jsem si na něco vzpomněl."Vždyť je pořád v ledničce ta Gyoza...nedáte si?" Zeptal jsem se.
Guest- Anonymní
To zni jako plan Fu... Jsem pro ta Gyoza je opravdu znamenita. A dalsi pokracovani vecera nechame podle me nebo jsou jeste dalsi navrhy???
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se."To jo...takže já to jdu připravit a vi se když tak ještě dohodněte..." Vyrazil jsem pomaleji z tréninkové místnosti. Pořád jsem si na nové končetiny zvykal.
Po chvíli jsem dorazil do kuchyně. Vytáhl jsem Gyozu a dal ji ohřát. Mezitím jsem připravil talíře.
Po chvíli jsem dorazil do kuchyně. Vytáhl jsem Gyozu a dal ji ohřát. Mezitím jsem připravil talíře.
Guest- Anonymní
"Mě nic nenapadá.." Rozhodila jsem rukama. "Je to na vás.." Dodala jsem a pousmála se. "Klidně připadá v úvahu ten Tascherův návrh, v pramenech jsem dlouho nebyla a ty oddělné.." Trochu jsem se zasněně pousmála, no pak se vrátila zpátky do reality.
Shinobi
Dochystal jsem jídlo a na dva talíře rozdělil po dvou kapsách Goyzy a zalil teplým dresingem. Já hlad vůbec neměl a ani chuť, ale těšil jsem se do té vody...
Pomalu jsem se vrátil na cvičiště."Tak už je to připravené...běžte se najíst a já to zatím tady po nás ukldím, co jsme nadělali...já hlad nemám..." Usmál jsem se a začal uklízet nářadí, trosky rozbytých končetin a různé úlomky a bordel z našeho boje. Chtělo to i zaméct a tak jsem si vzal smeták a začal. Pomalu jsem si na tu novou ruku a nohu zvikal.
Pomalu jsem se vrátil na cvičiště."Tak už je to připravené...běžte se najíst a já to zatím tady po nás ukldím, co jsme nadělali...já hlad nemám..." Usmál jsem se a začal uklízet nářadí, trosky rozbytých končetin a různé úlomky a bordel z našeho boje. Chtělo to i zaméct a tak jsem si vzal smeták a začal. Pomalu jsem si na tu novou ruku a nohu zvikal.
Guest- Anonymní
Dekuji Fu... naznacil jsem aby Yoko sla prvni jako spravny gentleman... Kdyz jsem dosli do jidelny uz nas tam cekali dva talire naproti sobe a svete divse horeli tam i 2 svicky... No tak tohle se Fujimu opravdu povedlo Ukazal jsem Yoko kde bude sedet a pak ji prisunul zidli... potom jsem se s usmevem sedl naprotejsi zidli... Preji ti dobrou chut...
Anonymní- Anonymní
Usadila jsem se s ním a všimla si svíček. He? Svíčky? Nakonec jsem to nechala plavat a začala jíst. "Umm, skvělé Fu.." Pochválila jsem mu a pousmála se.
Shinobi
Strana 7 z 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 23
Povolení tohoto fóra: