+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 8 z 15
Strana 8 z 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re:
First topic message reminder :
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Snažil jsem se dívat jinam. "Já mu říkal, ať to nehulí!! To, že to musel zapít několika flaškama, protože nemohl dýchat... za to jsme já nemohl!" fńukal jsem dál "Jsi na mě hrozně zlá!" popotáhl jsem, vzal Niji a cvrnkl ji do čela. "Půjdeme spát, co ty na to Třešničko! Tatínek to potřebuje!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Sledovala jsem ten sněm okolo a i to, jak se dům rychle a pěkně jistě vyprazdňuje. Jen jsem pokrčila rameny a vstala, strčila jsem už prázdný hrneček do dřezu a znovu sebou kecla do křesla. Měla bych něco dělat, jo.. rozhodně bych měla něco dělat. Možná půjdu do tréninkové haly a počkám, jestli se ukáže Kalion, měla bych ho něco začít učit, chunninské zkoušky se neodvratně blíží.. Zavřela jsem oči při návalu myšlenek a hned na to je prudce otevřela a sama pro sebe se usmála. Yosh! Jdeme na to! Mohla bych si taky zatrénova, když už jsem v té dobré náladě. Usmála jsem se a také opustila dům. (Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
,,Nejsem zlá." pověsila jsem se mu na ramena. ,,Jen jsem měla strach, víš." kousla jsem ho do ucha. ,,Tak my jdeme. Prosím tě, dej na ni hlavně pozor." pousmála jsem se a zamávala oběma a i s PiliKKou se vydala do její kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Haaaai!" kývl jsem, vzal Niji a vyšel nahoru. Podle dceřiných věcích po celém pokoji jsem poznal naši ložnici a zapadl do ní. Převlékl jsem Niji a uložil ji do postele, sám jsem si lehl vedle ní a hned na to spokojeně usnul.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po velké psychické dřině xD jsem se vydal znovu do domu.Vešel jsem dodomu a zabouchl dveře.Ach prázdno..Takže to byl se..Jaká škoda!Praštil jsem s sebou na gauč a vzal si do ruky rohlík který jsem začal posmutně žužlat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Něco mě zbudilo ze sladkého snění.''Ehm co to?''vyjekl jsem a vyskočil do sedu.''Ehm zdál se mi takový divný sen..Byla cítila jsi a..všechno to prostě..''Řekl jsem nerozvážně a zamyšleně se podíval do země.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Řekneš mi vše ráno..Jsi vážně moc utahaná'',vyplázl jsem na ni jazyk a povalil ji..Přitáhl jsem si ji pevně k sobě a usnul..
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudila jsem se a protáhla se. "Ummmmm!" nadšeně jsem se usmála. Měla jsem TAKOVÝ hlad! Vešla jsem do kuchyńky a snědla pár dango knedlíčků, potom se oblékla, vzala si klobouček xD a košíček xD a vydala se do pouště. Potřebovala jsem nějaké bylinky do zahrádky^^.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Re:
Vzbudil jsem se a vyskočil z postele.Kde zase sakra je?Rozhlížel jsem se kolem sebe.Pomalu jsem se domžoural k ledničce a vzal si večerní snídani.Vážně s tím spaním musíme něco udělat..Ušklíbl jsem se,vytáhl mléko a nalil ho do sebe.Vyšel jsem před barák,a sedl si na stromek,přičemž jsem sledoval jestli nepřijde.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po době čekání jsem se rozhodl že to nemá cenu.Vešel jsem dovnitř,vzal si mé věci co jsem si přinesl a přivolal jestřába,kterého jsem nasměřoval směrem do Konohy..(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazili jsme domů, pustila jsem PiliKKu a otočila se na ní. "Jdu si lehnout, Pili. Dobrou noc a.. Děkuju.." Špitla jsem s úsměvem, načež jsem odkráčela do svého pokoje, kde jsem si lehla a s pár myšlenkami.. i v mžiku usnula. Dnešek mě zmohl víc, než jsem si myslela.
Shinobi
Re:
Vešla jsem do domu, vyšla pomalu do patra a nahlédla do dětského pokoje. Amayo sladce spala v modrém povelčení, tiskla k sobě medvídka... pohled mi padl na druhou prázdnou postel. Otočila jsem se a odešla do druhého pokoje. Přiklekla jsem si k posteli a dívala se na spící, klidnou tvář své studentky. "Yoko.." zašeptala jsem zoufale.
Shinobi
Re:
Zaslechla jsem povědomí hlas někde vedle sebe. Cukla jsem sebou a okamžitě se probrala a rozhlédla se. Všude tma, vedle mě tmavá silueta. Protřela jsem si oči a konečně rozpoznala černovlásku. "Umm, Pili?" Její tón hlasuc mě trochu vyděsil, posadila jsem se. "Stalo se něco?"
Shinobi
Re:
Sklopila jsem hlavu. "Já... potřebuju tě, stalo se něco.. hrozného, nevím si rady, jsem... v koncích..." zašeptala jsem tiše, klepajícím se hlasem. Stejně tak se mi klepalo i celé tělo, byla jsem úplně mimo.
Shinobi
Re:
Sledovala jsem její reakci a v hlavě přemítala ty nejhorší scénáře. "Pili.." Zašeptala jsem, věděla jsem, že zřejmě potřebuje vědět, že tady pro ní někdo bude vždy, když bude potřebovat. Objala jsem jí. "Uklidni se, bude to dobré, jen se uklidni, ano? A v klidu mi řekni, co se stalo, najdeme nějaké řešení, uvidíš.." Pokusila jsem se o pousmání a pohladila ji po dlouhých černých vlasech. Pak jsem se odtáhla a sledovala, její reakce. I když mě její chování vyvádělo z míry. Neměla jsem nejlepší pocit.
Shinobi
Re:
Třesoucí se ruce jsem si složila do klína. "Byl tu Orochimaru... nebo něco co z něj zbylo, já nevím.. řekl mi, že má Rukiho, a že pokud nechci vidět jeho mrtvolu, mám mu dát Amayo..." hlas mi přeskakoval, jak jsem ze sebe tu otřesnou zprávu nedokázala vysoukat. "Co mám dělat? Jak se mám rozhodnout, které dítě zachránit a které vydat do jeho rukou? Jak mám vědět, co je správné, co udělat?! Jak se máme rozhodnout mezi nimi, nedokážu se rozhodnout, které z nich ztratím, nevím jak o udělat... jak mám odsodit něco, co jsem devět měsíců nosila a pak se o to starala, milovala to a miluji... Yoko pora'd mi, pora'd..." zněla jsem... nezvykle vyděšeně, nenormálně...
Shinobi
Re:
Trochu vyděšeněji jsem jí pozorovala, hledala jsem v duchu správná slova.
"Pili.. Nevím, nevím, co na to říct. Jak.. Jak ti pomoct.." Zmlkla jsem a snažila se uspořádat si myšlenky. "Víš, Pili myslím, že lepší bude všechno promyslet a tak.. Jsme z toho trochu mimo, myslím, že si to musíme obě pořádně promyslet, abychom věděli, co dál, ano? Hlavně nedělej unáhlené rozhodnutí, všechno se dá nějak vyřešit" Pousmála jsem se a stiskla jí ruku.
"Pili.. Nevím, nevím, co na to říct. Jak.. Jak ti pomoct.." Zmlkla jsem a snažila se uspořádat si myšlenky. "Víš, Pili myslím, že lepší bude všechno promyslet a tak.. Jsme z toho trochu mimo, myslím, že si to musíme obě pořádně promyslet, abychom věděli, co dál, ano? Hlavně nedělej unáhlené rozhodnutí, všechno se dá nějak vyřešit" Pousmála jsem se a stiskla jí ruku.
Shinobi
Re:
"Hai..." kývla jsem hlavou. "Máš pravdu... musím to promyslet, nemůžu to usmpěchat, jde tu o životy mých dětí.." zamumlala jsem a vstala. "Půjdu do kanceláře, jdi taky pracovat... sejdeme se večer a snad... budeme úspěšnější!" došla jsem ke dveřím, otevřela a rychle si přiklekla k příteli. "Kisuke...!" sehla jsem se k němu a zkotrolovala jeho funkce. "Aspo'n, že Tsukiko splnila slib.." zamumlala jsem. "Yo prosím vezmi ho do nemocnice... musím do kanceláře!"
Shinobi
Re:
Došla jsem ke dveřím, k tomu ruchu tam a bšimla si Kisukeho. Trochu nevěřícně jsme ho pozorovala. Moc zpráv na jeden den.. Pak jsem zaslechla PiliKKu a přikývla. Všimla jsem si, jak rychle pak odešla, vzala jsem Kisukeho a bez řečí ho odvedla do nemocnice.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Strana 8 z 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 8 z 15
Povolení tohoto fóra: